- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Sevindim adınıza. Darisi bizlere inşallahBenim de zayıf noktam tatlı sevmem idi diyete başlarken. Ekmeği, hamurişini, kızartmayı kessem zorlanmam; ama diyete başlayınca ilk günler en çok tatlı birşeyler istiyor bünye.
Ama zamanla alışıyor insan.
İnsülin direncim için diyabetik diyet veriyorlardı hep geçmişte, her gün 1 meyve hakkım vardı. Zor dönemi atlatınca artık eskisi gibi tatlıları aramamaya başladım.
Günde 1 meyve yetiyor şimdi.
Sadece regl döneminde arıyorum bazen.
Benimde insülin direncim var. Normal birine nazaran kilo vermek daha zor benim için. Sürekli kendimle savaş halindeyim. Ama kurallar makul aslında. Rahat olanı da denedik topigin başında bahsettiğim gibi. O hiçbir sonuç vermedi. Buranin sistemine de alıştıkTam inanmaya niyet ediyordum ki yasakları görünce vazgeçtimkeşke hiç tatli yemesek ,ama para verseler tutamam maalesef kendimi.
Aynen canım uzak kaldıkca artık o kadar aramiyorsun. 21 gün şekersiz deneyenler var mesela çok iyi sonuç alanBenim de zayıf noktam tatlı sevmem idi diyete başlarken. Ekmeği, hamurişini, kızartmayı kessem zorlanmam; ama diyete başlayınca ilk günler en çok tatlı birşeyler istiyor bünye.
Ama zamanla alışıyor insan.
İnsülin direncim için diyabetik diyet veriyorlardı hep geçmişte, her gün 1 meyve hakkım vardı. Zor dönemi atlatınca artık eskisi gibi tatlıları aramamaya başladım.
Günde 1 meyve yetiyor şimdi.
Sadece regl döneminde arıyorum bazen.
Evet. İyi olmuş sizler için. Cümle bulamadımBenimde insülin direncim var. Normal birine nazaran kilo vermek daha zor benim için. Sürekli kendimle savaş halindeyim. Ama kurallar makul aslında. Rahat olanı da denedik topigin başında bahsettiğim gibi. O hiçbir sonuç vermedi. Buranin sistemine de alıştık
Hiç granola yemedigimi fark ettimMerhabalarChocolita Fit mutlu anne
Salı günü 40 gr bir granola tüketmiştim çayın sade atıştırmalık olarak. Baktım 177 kalori imiş.
Diyetdışı kategorisine giriyor muChocolita Fit mutlu anne
Cezam için sormak istedim.
Hiç granola yemedigimi fark ettimne olduğunu öğrendikten sonra diyet dışı mı değil mi onu anlamaya çalıştım. Katkı maddeleri ve tatlandırıcı dan dolayı az tüketilmesi gerektigi yaziyor. Bence diyet dışı değil ama Alys sen bundan anlarsın sanki
MerhabalarChocolita Fit mutlu anne
Salı günü 40 gr bir granola tüketmiştim çayın sade atıştırmalık olarak. Baktım 177 kalori imiş.
Diyetdışı kategorisine giriyor muChocolita Fit mutlu anne
Cezam için sormak istedim.
Tamam canım diyet dışı değil o zamanCanim bence kesinlikle degil, zaten tek basina yemiyorsun, sute veya yogurda katiyorsun, proteini oradan tamamliyorsun
Evde yapilan tarifler de var gayet saglikli, ama kalorisi yuksek.
Bak mesela benim sabah kahvaltim, protein tozu da ekledigim icin gayet dengeli oldu:
Sirasiyla:
Granola
Sut
Protein tozu
Hurma
Findik
Eki Görüntüle 3375127
Hiç granola yemedigimi fark ettimne olduğunu öğrendikten sonra diyet dışı mı değil mi onu anlamaya çalıştım. Katkı maddeleri ve tatlandırıcı dan dolayı az tüketilmesi gerektigi yaziyor. Bence diyet dışı değil ama Alys sen bundan anlarsın sanki
Yani bir yere kadar uzak kalabiliyoruz zaten illa ki bir yerden yeniyor. Ama iyi düşünmüşsün içine onları karıştırarak. Ben mesela cocopops muydu çikolatali toplar. Bayılırdım onaYa bir de bir sey daha ekleyeyim,
Katki maddesi olmayan sey mi var, cok kafaya takip stres yapmamak lazim.
Bir de mesela çocuklar için satilan kahvaltilik gevreklere cok zararli diyorlar. Ama bakiyorsun cocuk mutlu oluyor yani, neden yasaklayim ki diyorum. Ben mesela cocuklara ondan aliyorum, sonra doyuruculugu artsin diye icine chia, keten tohumu falan katiyorum, ceviz kiriyorum falan. Benim cocuklar bunlari normalde yemez ama o sekilde yiyorlarbiraz iyi biraz kotu ortaya karisik iste. Ben mutlu onlar mutlu
Yani bir yere kadar uzak kalabiliyoruz zaten illa ki bir yerden yeniyor. Ama iyi düşünmüşsün içine onları karıştırarak. Ben mesela cocopops muydu çikolatali toplar. Bayılırdım onaama bir kaseyle de yetinmezdim. O yüzden yemeyi bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?