Şoklu bir programa varım ama işvec menüsüyle değil canım. Daha önce denedim mahvetti beni. Ama ona yakın yaparim. Benimde aklımdaİyi geceler,
18 Ocak Perşembe menüm
Kahvaltı; 1 simit 1 çay kendim yaptım simidi
1 elma
Kahve
Akşam; 1 tabak pırasa yemeği, yeşil mercimekli bulgur pilavı, salata
Bolca portakal yedim
2 litre su
Spor yokFit mutlu anne Chocolita
Kızlar 6 günlük İsveç yapalım mı kimler var? 2-3 kilo verelim moral olur
Çok geçmiş olsun delficim Allah şifa versin. Evet evde egzersiz yapabilirsinMerhabalar Arkadaşlar,
Dizinde kireçlenme problemi olan var mı?
Dün ortopedi uzmanına muayene oldum.
Röntgen sonuçlarında sol dizimde çok kireçlenme olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olunabilecek raddeye gelmiş. Üniversite hastanesi olduğu için uzman doktor ilgili ameliyatı yapan prof. hocasına muayene olabileceğimi, ameliyatla 10 yıl ağrıların rahatladığını söyledi.Sol dizimden ameliyat olmak hiç istediğim birşey değil.Ama kireçlenme hızlı ilerlerse başıma sorun açabilirmiş bu durum.
Egzersiz verdi, ilaç verdi ağrı için.
Sol ayakta da topuk dikeni çıktı. Topuk dikeni için özel bir taban ismi verdiler, internetten onun siparişini verdim.
Diz ağrım özellikle merdiven inip çıkarken sıkıntı oluyor. Doktor fazla merdiven kullanmamamı söyledi.
Ve fazla kilolarımı verirsem dizlerim ve topuk dikeni için iyi olacağını söyledi.
Yoğun tempolu olmayan egzersiz yapmamı istedi.
Dün ve bugün istirahat ettim, yürümedim.
Sipariş ettiğim topuk dikeni tabanlığı elime ulaşınca yürüyüşe başlayabileceğim
Fit mutlu anne Chocolita
İnşallah Cumartesi günü elime ulaşır.
1 gün 10000 adım cezam kaldı, eğer haftasonunda tabanlık elime ulaşmazsa evde egzersizle cezamı tamamlamam mümkün oluyor muydu? Sormak istedim.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun delficim Allah şifa versin. Evet evde egzersiz yapabilirsin
Merhabalar Arkadaşlar,
Dizinde kireçlenme problemi olan var mı?
Dün ortopedi uzmanına muayene oldum.
Röntgen sonuçlarında sol dizimde çok kireçlenme olduğu ortaya çıktı. Ameliyat olunabilecek raddeye gelmiş. Üniversite hastanesi olduğu için uzman doktor ilgili ameliyatı yapan prof. hocasına muayene olabileceğimi, ameliyatla 10 yıl ağrıların rahatladığını söyledi.Sol dizimden ameliyat olmak hiç istediğim birşey değil.Ama kireçlenme hızlı ilerlerse başıma sorun açabilirmiş bu durum.
Egzersiz verdi, ilaç verdi ağrı için.
Sol ayakta da topuk dikeni çıktı. Topuk dikeni için özel bir taban ismi verdiler, internetten onun siparişini verdim.
Diz ağrım özellikle merdiven inip çıkarken sıkıntı oluyor. Doktor fazla merdiven kullanmamamı söyledi.
Ve fazla kilolarımı verirsem dizlerim ve topuk dikeni için iyi olacağını söyledi.
Yoğun tempolu olmayan egzersiz yapmamı istedi.
Dün ve bugün istirahat ettim, yürümedim.
Sipariş ettiğim topuk dikeni tabanlığı elime ulaşınca yürüyüşe başlayabileceğim
Fit mutlu anne Chocolita
İnşallah Cumartesi günü elime ulaşır.
1 gün 10000 adım cezam kaldı, eğer haftasonunda tabanlık elime ulaşmazsa evde egzersizle cezamı tamamlamam mümkün oluyor muydu? Sormak istedim.
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canin,
karatay hoca yuksek kilolarda yuruyus oneriyor bolca, sanirim en iyisi de o eger agri yapmiyorsa.
Onun disinda klasik esneme hareketlerini gunluk rutinine ekleyebilirsin, sabah alsam 5er dakika yapsan super olur.
Bulursam video atacagim sana, bir tane begendigim vardi, direk yataktan kalktigin gibi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?