Yaaa seni yirim ahshxhxhchİyi ki döndün cemoosssseni sahalarda görmek güzel kilomuz yakın değil ama olsun
Yaa pamuk şu an fark edilmemek icin gizlenen öğrenciler gibisinYaaa seni yirim ahshxhxhch
Alıntı yapınca cissss döven diye korktum
Yazın bana ceza yazın Cho vicdanım rahat değilYaa pamuk şu an fark edilmemek icin gizlenen öğrenciler gibisin
İsim verme cezası olur en fazla. Taşkınlık oldu muYazın bana ceza yazın Cho vicdanım rahat değil
Ceza istiyorum diyorum chocum yaaa daha ne istiyorsun agxgxhxhİsim verme cezası olur en fazla. Taşkınlık oldu mu
Tamam bebeğim sen yeter ki isteCeza istiyorum diyorum chocum yaaa daha ne istiyorsun agxgxhxh
Kırbacı totona vurmuş mu olcan şimdi senKahretsin minik niye bana yazıyorsun şurada azıcık yalan soyleyecektim yine beceremedim
Ben menüyü okumadım bile bildirim geldi diye alimtiladimKahretsin minik niye bana yazıyorsun şurada azıcık yalan soyleyecektim yine beceremedim
Kırbaç bana vurdu agzggzgzKırbacı totona vurmuş mu olcan şimdi sen
Menüde masumane yazdım ama yakalandım zannettim kendimi patlattım BzgxhxhchhxhxBen menüyü okumadım bile bildirim geldi diye alimtiladim
EvetMenüde masumane yazdım ama yakalandım zannettim kendimi patlattım Bzgxhxhchhxhx
Su gibi berraksin bu geceMenüde masumane yazdım ama yakalandım zannettim kendimi patlattım Bzgxhxhchhxhx
Üzülme iki gündür kendimi kırbaçlıyorumKırbaç bana vurdu agzggzgz
Kendine gel sen süpernova cemossun. Grup yıldızı oldun bak lige cikican. Mavi donun var mı ahahhaaYazdığım menüyü unutun ben bugün diyet dışı yedim ahzhzhxhxhx
Çok fena patladım ama napim acım ac güç toplamam lazım
Bari biseyler yiyip ceza alsaydın aggzgzgzgxgÜzülme iki gündür kendimi kırbaçlıyorum
Kırmızı giycemKendine gel sen süpernova cemossun. Grup yıldızı oldun bak lige cikican. Mavi donun var mı ahahhaa
Sexual azizliği insan özünü unutmuyorKırmızı giycem
Sexuel hafif kilolulara yakışır takımların adıni degistirin avzhzhxhxgxgSexual azizliği insan özünü unutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?