• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Selamlar kızlar ben dün erken uyudum menümü yazmadım.
Salı günkü menüm
Kahvaltı; 1 kase yoğurt, yulaf ezmesi ve keten tohumu

Kahve

1 cennet hurması
1 elma

1 tabak bulgurlu köfte ve yoğurt

Su 1,5 litre
Dün akşama kadar 5,500 adım attım akşam 10 bine tamamlarım diyordum misafir geldi kalabalıktı çocuklar falan o yüzden yürüyemedim.
Bundan sonra her gün yürüyüş yapmam gerekiyor 4 gün cezam var.

Merhabalar :KK54:🌸
Nasılsınız arkadaşlar?
Griptim ya, iyileştim çok şükür.
Pazartesi günü tartıda bildirim yapıp gruba geri dönmek istiyorum inşallah
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🌸🌺
Grip ilacım bitti. İlacın ve devamlı yatıyor olmanın yaptığı ödemi P.tesi'ye kadar atarım. Regl düzensizliği oldu bu hafta, henüz olamadım, onunla ilgili bir ödemim mevcut halen. Tartıya yansıyacaktır, geçici bir durumdur umarım.
Grupta izinli olduğum dönemde anladım ki, gruba dahil olmak bana moral ve motivasyon açısından çok iyi geliyor. İyi ki varsınız hepiniz.🤗🌺

Son düzenleme:
Selamlar kızlar nasılsınız dün giremedim hiç buralara halbuki tembellik yaptım iyi geldi ama 😍 normalde eşim evden çalışıyor haftada iki gün gidiyor ofise dün yoktu bende günü full kanepede geçirdim🙈 havada hissedilen -10 diyordu yürüşe çıkmadım Lesliyi şimdi sonra yaparım derken gün bitmiş 🤣
Bugün hava biraz ısınmış -2 🙈 birazdan yürüyüşe çıkarım o kadar iyi geliyor ki ruhen parkta yürümek kuş sesleri falan müzik bile dinlemiyorum sadece o anların tadını çıkarıyorum😍

Her gün işyerinde oda arkadaşlarımla 1 fincan Türk kahvesi içiyoruz.
Bir süredir küçük tepsiler içinde, sunum peçeteli, şirin kahve sunumları çok hoşuma gidiyordu.
Kahve içimini daha keyifli hale getirebilmesi için internetten en ekonomik ve sevimli olanlarından minik kahve sunum tepsileri, kahve sunum peçetesi ve kahve yanı bardağı sipariş ettim.🥰
Heyecanla bekliyorum. Özellikle farklı işlemelere sahip minik sunum peteceleri çok şirinler.:KK37:

Hemen dünkü menümü paylaşayım
Salı menüm
Sabah
Yulaf kasesi yaptım sonra canım hale birşey istiyor diye 2 yumurta haşlayıp onu yedim

Ara: 1 dilim ananas ( amma bereketli çıktı bir türlü bitmedi evdekiler sevmiyor hala var 🙈)

Akşam
1kase yeşil mercimek yemeği, 125gr kadar fırın somon ve roka salatası

Ara: 1 kare bitter ve kahve

Su: 1,5-2lt
Spor yok
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Bir süredir küçük tepsiler içinde, sunum peçeteli, şirin kahve sunumları çok hoşuma gidiyordu.
Kahve içimini daha keyifli hale getirebilmesi için internetten en ekonomik ve sevimli olanlarından minik kahve sunum tepsileri, kahve sunum peçetesi ve kahve yanı bardağı sipariş ettim.🥰
Heyecanla bekliyorum. Özellikle farklı işlemelere sahip minik sunum peteceleri çok şirinler.:KK37:
Hayali beni bile mutlu etti 😍 keyifleriniz bol ve kahkalarınız daim olsun inşallah 🧿

Hic öyle heveslerim yoktur. Ama birinde görünce de çok hoşuma gider 🤗 şirin oluyor gerçekten

Bugün hava koşulları durdurmadı. Cezami çektim
IMG_20240110_181021.jpg

İnşallah hasta olmam 😅
IMG_20240110_181101.jpg

Menümü de yazayım
Sabah
1 dilim peynir
5 çeri domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
Salatalık
Bir tatlı kaşığı bal

Öğlen 2 elma
Akşam yine akşam kahvaltısı gibi olacak. Öyle istendi benimde işime geldi. Sabahkiyle aynı şeyleri yerim.
Suyum tamam
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Bugün hava koşulları durdurmadı. Cezami çektim
Eki Görüntüle 3367407

İnşallah hasta olmam 😅
Eki Görüntüle 3367406

Menümü de yazayım
Sabah
1 dilim peynir
5 çeri domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
Salatalık
Bir tatlı kaşığı bal

Öğlen 2 elma
Akşam yine akşam kahvaltısı gibi olacak. Öyle istendi benimde işime geldi. Sabahkiyle aynı şeyleri yerim.
Suyum tamam
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Vay anasını bazıları göz etti 5666 da kalmışım 🫥

Hello kizlar,

Ben de bugun spora gittim hamlamisim 😀

Melegimkorusun Melegimkorusun bu soguklar basladi baslayali benim adimlar yerlerde, hic hareket edesim yok, ne guzel anlattin oyle ama, disarida yuruyesim geldi.

Istahim cok acik, nasil donucem kalori sayma isine ben 🫣
Merhabalar Alys Alys :KK68::KK200:
Spora gitmekle ne iyi yapmışsın.:KK5:
Havalar soğuyunca dışarıda yürümek zorlaşıyor ve akşamları daha çok yemeye meyilli oluyor insan.

Back
X