- 30 Ocak 2017
- 13.497
- 197.561
- 598
Az ele gelsin canım öyle daha Sexual benceSexuel hafif kilolulara yakışır takımların adıni degistirin avzhzhxhxgxg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az ele gelsin canım öyle daha Sexual benceSexuel hafif kilolulara yakışır takımların adıni degistirin avzhzhxhxgxg
Lütfen değiştirmeyin bizimki gayet güzel tank girlsssSexuel hafif kilolulara yakışır takımların adıni degistirin avzhzhxhxgxg
Benimde en sevdiğim oLütfen değiştirmeyin bizimki gayet güzel tank girlsss![]()
Hayali beni bile mutlu ettiHer gün işyerinde oda arkadaşlarımla 1 fincan Türk kahvesi içiyoruz.
Bir süredir küçük tepsiler içinde, sunum peçeteli, şirin kahve sunumları çok hoşuma gidiyordu.
Kahve içimini daha keyifli hale getirebilmesi için internetten en ekonomik ve sevimli olanlarından minik kahve sunum tepsileri, kahve sunum peçetesi ve kahve yanı bardağı sipariş ettim.
Heyecanla bekliyorum. Özellikle farklı işlemelere sahip minik sunum peteceleri çok şirinler.![]()
TeşekkürlerHayali beni bile mutlu ettikeyifleriniz bol ve kahkalarınız daim olsun inşallah
![]()
Hic öyle heveslerim yoktur. Ama birinde görünce de çok hoşuma giderHer gün işyerinde oda arkadaşlarımla 1 fincan Türk kahvesi içiyoruz.
Bir süredir küçük tepsiler içinde, sunum peçeteli, şirin kahve sunumları çok hoşuma gidiyordu.
Kahve içimini daha keyifli hale getirebilmesi için internetten en ekonomik ve sevimli olanlarından minik kahve sunum tepsileri, kahve sunum peçetesi ve kahve yanı bardağı sipariş ettim.
Heyecanla bekliyorum. Özellikle farklı işlemelere sahip minik sunum peteceleri çok şirinler.![]()
Gün içinde kahve molası vaktini çok seviyorum.Hic öyle heveslerim yoktur. Ama birinde görünce de çok hoşuma giderşirin oluyor gerçekten
Vay anasını bazıları göz etti 5666 da kalmışımBugün hava koşulları durdurmadı. Cezami çektim
Eki Görüntüle 3367407
İnşallah hasta olmam
Eki Görüntüle 3367406
Menümü de yazayım
Sabah
1 dilim peynir
5 çeri domates
1 yumurta
2 dilim ekmek
Salatalık
Bir tatlı kaşığı bal
Öğlen 2 elma
Akşam yine akşam kahvaltısı gibi olacak. Öyle istendi benimde işime geldi. Sabahkiyle aynı şeyleri yerim.
Suyum tamam
Fit mutlu anne
Hızlı koşan atınVay anasını bazıları göz etti 5666 da kalmışım![]()
MerhabalarHello kizlar,
Ben de bugun spora gittim hamlamisim
Melegimkorusun bu soguklar basladi baslayali benim adimlar yerlerde, hic hareket edesim yok, ne guzel anlattin oyle ama, disarida yuruyesim geldi.
Istahim cok acik, nasil donucem kalori sayma isine ben![]()