Diyet dışı beslenmeden almıştım, ama çektim cezamıEvet sen kilo almamissin neden cezalisin acaba
Ben cezaları tekrar kontrol edeyim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet dışı beslenmeden almıştım, ama çektim cezamıEvet sen kilo almamissin neden cezalisin acaba
Ben cezaları tekrar kontrol edeyim.
Ay demeYer yerinden oynadı kıazz bir aksiyon bir heyecan
Farkli ulkedeyiz.Biz bu sene gitmedik Türkiyeye. Gerci saglik sorunu var bu sene o yuzden kendinede yapmamis. Annemler ile bana sivri biber yollamis koca poset seviyorum diyeBu sene yapmadı mı? Benim annem yapıp veriyor yıllarca kalıyor hala bitmedi. Bu sene de yapmış ama uzaktayız alamadım.
Çok geçmiş olsun. Çok zahmetli yapması, seneye iyileşir tekrar yapar inşallah. Benim de az var bir de 4-5 yıldan fazladır duruyor, az kullandığın için bitmiyor atmıyorum da. Türkiye’ye gelirseniz annem bu sene taze yaptı ondan alınca gönderebilirim kargoyla.Farkli ulkedeyiz.Biz bu sene gitmedik Türkiyeye. Gerci saglik sorunu var bu sene o yuzden kendinede yapmamis. Annemler ile bana sivri biber yollamis koca poset seviyorum diye![]()
Ya cok tatlisin. Tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun. Çok zahmetli yapması, seneye iyileşir tekrar yapar inşallah. Benim de az var bir de 4-5 yıldan fazladır duruyor, az kullandığın için bitmiyor atmıyorum da. Türkiye’ye gelirseniz annem bu sene taze yaptı ondan alınca gönderebilirim kargoyla.
Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçlar.Nur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Çok geçmiş olsun arttiety inşallah temiz çıkar sonuçlarınNur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Çok geçmiş olsun canımNur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Çok geçmiş olsunNur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Geçmiş olsun. Endometrioma mı (çikolata kisti dediğimiz bu kist şeklinde) yoksa endometriozis mi (karın içerisinde yaygın odaklar halinde bu ameliyatsız ultrasonla falan görünmez)?Nur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Nur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem![]()
Bugün canım hiç bisey yemek istemiyorregl oldum karım ağrısı var aksami fıstıkla geciştirdim yine
Ben regl öncesi öyle oluyorum doymak bilmiyorumaha ne guzelmis,
benim de her poka istahim acilir iyi mi![]()
Bende reglim bu hafta. Tartıdan çok korkuyorumBen regl öncesi öyle oluyorum doymak bilmiyorum![]()