• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Bu sene yapmadı mı? Benim annem yapıp veriyor yıllarca kalıyor hala bitmedi. Bu sene de yapmış ama uzaktayız alamadım.
Farkli ulkedeyiz.Biz bu sene gitmedik Türkiyeye. Gerci saglik sorunu var bu sene o yuzden kendinede yapmamis. Annemler ile bana sivri biber yollamis koca poset seviyorum diye 🤭

Farkli ulkedeyiz.Biz bu sene gitmedik Türkiyeye. Gerci saglik sorunu var bu sene o yuzden kendinede yapmamis. Annemler ile bana sivri biber yollamis koca poset seviyorum diye 🤭
Çok geçmiş olsun. Çok zahmetli yapması, seneye iyileşir tekrar yapar inşallah. Benim de az var bir de 4-5 yıldan fazladır duruyor, az kullandığın için bitmiyor atmıyorum da. Türkiye’ye gelirseniz annem bu sene taze yaptı ondan alınca gönderebilirim kargoyla.

Çok geçmiş olsun. Çok zahmetli yapması, seneye iyileşir tekrar yapar inşallah. Benim de az var bir de 4-5 yıldan fazladır duruyor, az kullandığın için bitmiyor atmıyorum da. Türkiye’ye gelirseniz annem bu sene taze yaptı ondan alınca gönderebilirim kargoyla.
Ya cok tatlisin. Tesekkur ederim.
Cocuklar bayiliyor. Bazen icine cok az kiyma ekliyorum. Kv hem Boyle hem kiymasiz yapiyorum iki cesitde guzel olur

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar iyi ki varsınız 🙏🏻 çok erken bir kayıptı maalesef 🥺 bu hafta biraz hayatı, yaşananları sorguladığım, kendimi kapattığım bir hafta oldu. Haftaya toparlarım inş🙏🏻 öbür hafta sonu bir arkadaşım gelecek eşi ve çocuğu ile 2 günlüğüne yatılı. O haber biraz da olsa modumu değiştirdi. Hayat devam ediyor. Sağlığımızın kıymetini bilelim en önemli o 🙏🏻🙏🏻 💕

Nur topu gibi endometriozis im varmis. Rahim agzi ameliyata olmadigima inanamiyor. Mr a gircem 😂
Geçmiş olsun. Endometrioma mı (çikolata kisti dediğimiz bu kist şeklinde) yoksa endometriozis mi (karın içerisinde yaygın odaklar halinde bu ameliyatsız ultrasonla falan görünmez)?
Bende ikisi de yıllardır var ama bir ameliyata gerek görmediler henüz çocuk sahibi olmadığım için.

16 kasım Carsamba
Klasik kahvaltı biraz miktarlar fazla idi 650 kalori
Ara
Muz 90 kalori
Akşam 500 kalori
Salataa
Corba
Ayran
1 porsiyon hamur işi
Toplam 1250 kalori
Su 2 lt
Spor 1 saat yürüyüş/koşu