• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Günaydın canım bizim ailedede göbek genetik gibi bisey zayıflayan 2 kuzenim var düz karinlarida oldu sıkma canını
Bide kan bağım sevdigim kim varsa baktım sözleri üzüyor beni strese sokuyor negatif enerjilerini aldığım an sadece merhaba merhaba demeyi öğrendim zor oldu ama 3 günlük dünya bunlara canımı sikacagima hayatımdan çıkarırım daha iyi dönemindeyim 😅

Değil mi, sonuçta vücuttaki yağ oranını bizim yediklerimiz ve bıraktığımız kalori açıkları belirliyor sonuçta. Elbette bazılarının vermesi daha kolay bazılarınınki daha zor olabilir ama bu imkansız anlamına gelmez kio_O

Çok haklısın, aslında mental sağlığımız için senin yaptığını yapmalı ve bize iyi gelenleri etrafımızda tutmalıyız:KK51:

Uyuyamadim 😣
Son iki gunun adimi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-15-08-17-09-717_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    Screenshot_2023-11-15-08-17-09-717_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın kızlar 💕

Sabah sabah kafanız şişmezse dün moralimi bozan minik bir olaydan bahsetmek istedim. Kan bağım olan, yakın bir akrabam hem üzdü hem sinirimi zıplattı. Bir kadın bu, sevdiğim biri.. Şimdilerde tekrar dengeli, sezgisel ve aralıklı beslenmeye döndüğümü biliyor, aynı zamanda spora başladığımı da. “Ah sen ince gözükmek, düz karın falan istiyorsun da, bizim genetiğimizde yok böyle şeyler” dedi. Bizim sülaledeki kadınlarda fazla kilo problemi var evet. Ama bu neden benim de sonsuza kadar öyle olacağım anlamına gelsin ki? Yoksa gerçekten böyle mi? 😔

Tabi illa birazi genetik,
Ben kalcali birisiyim mesela, ne yaparsam yapayim kalcali olurum,
Gidip ust bedeni buyutup alt bedeni kucultmek istesem esretik yaptirmam lazim.

Ama diyet ve sporla iki tarafi da toparliyorum, ama vucut oranimi degistiremiyorum, o kisim genetik. Ama sonucta bu kotu bir sey degil. Insanlar farkli boy ve sekillerdedir.

Ailenin en fiti ol da gorsunler 😀

Ben yilda bir akrabalari ziyarete gidiyorum. Gecen bir akraba sey dedi, her yil sanki genclesiyorsun 🤣 duzenli spor inanilmaz etkiliyor 👌🏼

Hadi yürüyüse cikalim :halay:
Hava ne kadar ic karartici olsada 🥲

Buyuk sipa evde bugun, aksam atesi cikti.
Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.

Sabah kucuk sipayi okula goturdum geldim, acildim ama 🤓

Biraz iyilesirse spora gidicem yarim saatlik, onun disinda evdeyim. Cok biseyi yok da hemen istahi kesilip halsiz kaliyor, cok zayif cunku.

Gecmis olsun canim

Gecmis olsun kuzuma♥️
Ben gideyim, sen de benim sipaya bak,
Cok nazliyiz biz ailecek 🤣 hasta olunca evde senlik, sabirli birisi lazim 🥹
Bende de ne sabir varya🤣 yaramazlik yapani pipisinden asiyorum tavana🤣
Ise gitcem ,gidemen 😂
Gak gak
1 de uyudum 5.30 da kalktim. Usenme hadi
Hastayim ule. Dun hasta hasta spor salonunda calistim bugun rest.
Tir gecmis ustumden🥹

Back
X