Vallahi cok iyi kurtarmissin canım tebrikler cok hırslı gördüm seni maşAllah menulerin cok iyiSelam kızlar çok aç bi gündü bugün
Kabak detoksunun son günü . Kayınvalideciğim canım ciğerim akşam yemeğine çağırdı tabi gitmeden sporumu yaptım kabağımı yedim orda ala vere dala vere şükür yemeden kalktımkalabalıkta araya kaynadı.
Sabah tarçınlı kahve
Kahvaltı saat 2 buçukdu bool yeşillik 2 hş yumurta 1 kk peynir
Ara yeşil çay
Akşam 5 de 2 kabak rendesini soteleyip cevizle yoğurtla karıştırıp yedim
2,5 lt su
30 dk leslie
Leslie harici 5000 adım
4 5 saat temizlik
Cemoos Chocolita
Teşekkür ederim canım inşallah eksi görcem pazartesi hiç bi kıyafetim olmuyoVallahi cok iyi kurtarmissin canım tebrikler cok hırslı gördüm seni maşAllah menulerin cok iyi
Göreceksin inşAllah hiç bi çaba boşa gitmezTeşekkür ederim canım inşallah eksi görcem pazartesi hiç bi kıyafetim olmuyo
Çaydan sonra tatlı bile verdiler çocukların ağzına verdim yedim dedim
İnşallah canımGöreceksin inşAllah hiç bi çaba boşa gitmez
İyi akşamlarMerhabalar,
Öğlen:
*3 yumurta ile sahanda yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*8 zeytin
*yarım domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*yarım kupa Türk kahvesi
(1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ile)
*366 kalorilik diyetdışı tükettim maalesef. Reglim yakın olduğu için bir kriz yaşadım sanırım,1 tane yiyeyim derken 366 kalorilik paket bitiverdi.Cezamın dahil olduğu adımlarımı ekte paylaştım.
Akşam:
*1 kase mercimek çorbası
*1,5 adet biber dolması
*2 y.k. yoğurt
1 saat sonra,
*1 porsiyon k-flakes kırmızı meyveli tam buğday ve pirinç gevreği (1/2 su bardağı süt ile, 1 kase)
Su:2 lt.
Egzersiz:17395 adım
*Öğleden sonra yürüyüş
*Leslie (Akşam)
*498 kalori yakmışım (akıllı saate göre)
İyi gecelerCemoos Chocolita
İyi geceler herkese.
Merhabalar,
Öğlen:
*3 yumurta ile sahanda yumurta
*1 dilim beyaz peynir
*8 zeytin
*yarım domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün:
*yarım kupa Türk kahvesi
(1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ile)
*366 kalorilik diyetdışı tükettim maalesef. Reglim yakın olduğu için bir kriz yaşadım sanırım,1 tane yiyeyim derken 366 kalorilik paket bitiverdi.Cezamın dahil olduğu adımlarımı ekte paylaştım.
Akşam:
*1 kase mercimek çorbası
*1,5 adet biber dolması
*2 y.k. yoğurt
1 saat sonra,
*1 porsiyon k-flakes kırmızı meyveli tam buğday ve pirinç gevreği (1/2 su bardağı süt ile, 1 kase)
Su:2 lt.
Egzersiz:17395 adım
*Öğleden sonra yürüyüş
*Leslie (Akşam)
*498 kalori yakmışım (akıllı saate göre)
İyi gecelerCemoos Chocolita
İyi geceler herkese.
İyi akşamlar hanımlar
Bu hafta ben nedense diyet kafasından çok koptum. genel anlamda bu hafta çok kötüydü. Neden böyle oldu anlamış değilim. Geçen hafta akşam yemeğinden sonra bile üşenmeden yürüyüşe giden ben değilmişim gibi. Bu hafta tartı çok kötü gelecek bence gruptaki arkadaşlardan çok özür dilerim
Sabah diyet kahvaltı
Aksam Çig köfte yedim bol yeşillik ve salata
Fazlaca yedim
Egzersiz yok su tamamCemoos
Gene beni gectin yaaaaa
Olabilemez
Cemoos Chocolita
Spor oncesi
1 elma
Sabah
3 dilime es minik yuvarlak ekmek
Tereyag peynir zeytin, 1 yumurta omlet
Ara
1 cappuccino
1 balli cay
25 gr kabak cekirdegi
Aksam
Bezelyeli kiymali kepek makarna
1700 kalori
+
30 dak agirlik
16 k adim
Eki Görüntüle 3333591
Tebrik ederim Alys 16470 adım süper.
Şimdiden mutlu Pazarlar diliyorum.
Bugün iyi adım atmışız.
Bugün diyetdışı kaçamağım oldu maalesef, o da olmayaydı iyiydi.Regl öncesi krizi idi resmen.
İyi geceler.
Yaa benim bu mükemmeliyetçi halim bence beni bu hale sokan. Bir şeyi tam düzgün yapmayınca menüm moraller sıfır amaaan bu da böyle olsun diyemiyorum. Bu hafta spor yapamadım su da içemedim hiçbirşey istediğim gibi gitmedi. Ama toparlayacağım bu durumu başka yolu yok. Oğlumun okul sonrası gittiği etüt merkezi kapalı şu basmış çok hasar var. Almanya’da bu işlerin olması da o kadar uzun sürüyor ki şimdilik 3 hafta kapalı belkide yılbaşına kadar olacak belli değil. Öyle olunca oğlum okuldan çok erken geliyor. ( 2gün 11:15 , 2 gün 12:15 ve 1 günde 13:00) Onunla ilgilenirken buraya da çok giremiyorum ama dediğin gibi buradan uzaklaşmayacağım.Sen kaybolunca korkuyorum ben zaten, daha cok burada takilmaya calissan belki havaya sokar mi acaba?
Migrenin oldugu icin cok stres yapma, oldugu kadar yap.
Menulerin normalde guzel, ama cok mu kucuk porsiyonlar acaba? Cok az kalori aliyorsan o da enerjini dusurur cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?