• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

İyi akşamlar 🥰 bende akıllı saat almak istiyorum saatinizin pili ne kadar gidiyo ve nerden aldınız acaba
Merhabalar D u t D u t
Xiaomi Miband 6 kullanıyorum.
Şarjı çok uzun süre gidiyor.
Saymadım; ama 10 gün sanırım.
Miband 8 modeli çıkmış en yeni.
Ondan alabilirsin.
Tavsiye ederim. :KK24: 🌸

Yaa benim bu mükemmeliyetçi halim bence beni bu hale sokan. Bir şeyi tam düzgün yapmayınca menüm moraller sıfır amaaan bu da böyle olsun diyemiyorum. Bu hafta spor yapamadım su da içemedim hiçbirşey istediğim gibi gitmedi. Ama toparlayacağım bu durumu başka yolu yok. Oğlumun okul sonrası gittiği etüt merkezi kapalı şu basmış çok hasar var. Almanya’da bu işlerin olması da o kadar uzun sürüyor ki şimdilik 3 hafta kapalı belkide yılbaşına kadar olacak belli değil. Öyle olunca oğlum okuldan çok erken geliyor. ( 2gün 11:15 , 2 gün 12:15 ve 1 günde 13:00) Onunla ilgilenirken buraya da çok giremiyorum ama dediğin gibi buradan uzaklaşmayacağım.

Ah cocuklarim kucukken cok zordu, anliyorum. Allahtan daha sicak memleketteydim de bolca disarida gezdirebiliyordum. Sen mecbur eve donuyorsun. Muhakkak modunu dusurur.

Ufak seyler planla.
Hem de sureklilik hic bir gunu firesiz gecirmek degildir, yuzde seksen kuralini uygula, bu da ayda 6 gun fire verebilirsin demek, yani 6 gun fire versen de hala sureklilik devam ediyor 😀 matematikten sasmican 🙂

İyi akşamlar hanımlar
Bu hafta ben nedense diyet kafasından çok koptum. genel anlamda bu hafta çok kötüydü. Neden böyle oldu anlamış değilim. Geçen hafta akşam yemeğinden sonra bile üşenmeden yürüyüşe giden ben değilmişim gibi. Bu hafta tartı çok kötü gelecek bence gruptaki arkadaşlardan çok özür dilerim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Daha önceki mesajlarında tiroid ilacından bahsetmiştin, değil mi Melegimkorusun Melegimkorusun
Bende de haşimato hipotiroidi var, düzenli tiroid ilacı kullanıyorum.
Hipotiroidin varsa seni çok iyi anlıyorum, insanın enerjisi çok düşük olabiliyor, tabir-i caizse günü gününe uymuyor insanın enerjisinin. Kimi gün daha halsiz, kimi gün daha enerjik oluyor insan. Bu da moral bozucu olabiliyor.
Sana önerim enerjinin daha iyi olması için diyette dengeli ve yeterli beslenmeye özen göstermek. Yeterli protein, karbohidrat ve yağ ve vitamin alman. D vitaminin düşük ise onu takviye etmek.
Günlük 30 dak. yürüyüş hedefle.Daha enerjik hissettiğin gün daha çok yürürsün.
Bazen küçük hedefler insanın motivasyonunun düşmesini engelliyor.
Sevgiler. :KK68: 🌸🌺💐

İyi geceler arkadaşlar, bugün geç kaldım menü paylaşmaya.

Sabah yulaf, keten tohumu ve yoğurt.

Filtre kahve

Akşam 7 gibi kayınvalidelere gidip oğlumu almaya gittim, yemek yoktu peynir zeytin, bir parça ekmek yedim çayla. Tüm gün eğitimim vardı başka bir şey yemedim gündüz.

2 litre su
8 bin adım

Eklentiler

• IMG_2206.webp
    IMG_2206.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 20
Ah cocuklarim kucukken cok zordu, anliyorum. Allahtan daha sicak memleketteydim de bolca disarida gezdirebiliyordum. Sen mecbur eve donuyorsun. Muhakkak modunu dusurur.

Ufak seyler planla.
Hem de sureklilik hic bir gunu firesiz gecirmek degildir, yuzde seksen kuralini uygula, bu da ayda 6 gun fire verebilirsin demek, yani 6 gun fire versen de hala sureklilik devam ediyor 😀 matematikten sasmican 🙂
bende bu 80/20 kuralını duymuştum mantıklı geldi. Evet çocuklar küçük olunca heesey zor oluyor.
Daha önceki mesajlarında tiroid ilacından bahsetmiştin, değil mi Melegimkorusun Melegimkorusun
Bende de haşimato hipotiroidi var, düzenli tiroid ilacı kullanıyorum.
Hipotiroidin varsa seni çok iyi anlıyorum, insanın enerjisi çok düşük olabiliyor, tabir-i caizse günü gününe uymuyor insanın enerjisinin. Kimi gün daha halsiz, kimi gün daha enerjik oluyor insan. Bu da moral bozucu olabiliyor.
Sana önerim enerjinin daha iyi olması için diyette dengeli ve yeterli beslenmeye özen göstermek. Yeterli protein, karbohidrat ve yağ ve vitamin alman. D vitaminin düşük ise onu takviye etmek.
Günlük 30 dak. yürüyüş hedefle.Daha enerjik hissettiğin gün daha çok yürürsün.
Bazen küçük hedefler insanın motivasyonunun düşmesini engelliyor.
Sevgiler. :KK68: 🌸🌺💐
Evet bendede haşimato hipotiroidi. Perşembeden beri ilacın dozunu arttırmıştı doktor. inş iyi gelir teşekkürler destek için 🙏🏻

Günaydın kızlar
Gözümü regl olarak açtım tartı öncesi 😀
3 gün erken geldi neyse bu hafta böyle olsun bakalım.
Hava biraz serin market işini halledince evde spor yapma planım var. Sonrasında manikür pedikür işimi hallederim.
Akşam salata yemeyi düşünüyorum iştahım pek yok.

Günaydın kızlar
Gözümü regl olarak açtım tartı öncesi 😀
3 gün erken geldi neyse bu hafta böyle olsun bakalım.
Hava biraz serin market işini halledince evde spor yapma planım var. Sonrasında manikür pedikür işimi hallederim.
Akşam salata yemeyi düşünüyorum iştahım pek yok.
Merhaba sedulu sedulu
Ben de regl oldum bugün senin gibi.:olamaz:
Sağlık olsun ikimize de. :KK19: 🌸
İyi Pazarlar. :KK68:

Merhaba sevgili kadınlar nasıl gidiyor diyet, Cemoos Cemoos yarın tartı bildirimiyle dönüyorum.
İlaçlarımın çoğunu bıraktım artık geçici bir sorun olduğunu tek bir ilaca devam edip beslenmeme de dikkat edersem tamamen iyileşeceğimi söyledi doktorum. Nasıl mutluyummm 🥰 ilaçlardan bazıları bende hazım sorunu oluşturdu yemek yedikten sonra inanılmaz şişkinlik vs derken laktoz hassasiyetine de merhaba dedim bu süreçte. Badem sütü ve laktozsuz ürünler tercih ediyorum ama ödemliyim şişim. Dirençli bir 55 kg var karşımda bakalım neler olacak 😂

Back
X