Evet o yuzden max hizi 6Katlananlardan mi bandın benim ki büyük ve ağır ya yerinden temizlik dışında devindirmiyom
İhtiyacını karşılıyor olması önemlisi bende onlardan istiyordum başta eşim bende kullanırım deyince vazgeçtim şimdi de sat al ugrasmak istemiyorum alınanın kötüsü olmuyor bence kullandıktan bi kenarda beklenmedikten sonraEvet o yuzden max hizi 6ama isimi goruyor . Evin heryerini tavaf etti
menün çok güzel canım tam bir diyet menüsü insanı gaza getiriyorİlk gün için güzeldiaman maşallah diyelim
Aralıklı oruçla beraber kabak tetoksu yapıyorum 3 günlük . Sonra 1 hafta ara tekrar detox
Sabah uyanır uyanmaz kocaman bi bardak su
Ara olarak yeşil çay
İlk öğünüm saat 2 deydi
2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 3 yaprak marul 1 domates
İkinci aramda tarçınlı kahve ve soda içtim
Akşam da 7 de 2 ortaboy kabağı soteleyip az ceviz ve keten tohumu eklediğim yoğurtla karıştırıp yedim
3 litre olmuştur su
30 dk leslie
Ev işini demiyorum bile benim işlerim bitmez sabahtan akşama kadar
5000 adım
@CemoosChocolita
Maynakölüp kapina vursam altina fiskirirsin
senin menülerini seviyorum canım simit gözüme batmadıBugün yediklerim
Uyaninca 1 tatli kasıgi bal
Kahvalti lor peynirli omlet roka 2 dilim mercimek ekmegi (çeyrek simit ikizlerden kaldi)
Öğlen çörek otlu yogurt yarım nar
Ara sade Türk kahvesi cig badem ceviz
Akşam misket kofte yemeği bi kase yogurt
Yesil çay icerim birazdan
Spor
Leslie 30dk
90 mekik
90 squat
90 alt karın hareketi
50 yan bölgesel hareket
1dk 10sn plank
@Cemoos
ben yaptım canım sabah 5,30 daGünaydın kızlar haydi spora
Oooo sen daha erkencisin kız maşAllah ben 8de bile kendimi zorla banda atıp başlıyorumben yaptım canım sabah 5,30 da
ben 7.15 te evden çıkıyorum işe gitmek için.Oooo sen daha erkencisin kız maşAllah ben 8de bile kendimi zorla banda atıp başlıyorum
süpersin maşAllah canım o zaman bi şekilde sporu dahil etmissin bende spor sonra vicdanım daha rahat ve daha mutlu hissediyorumben 7.15 te evden çıkıyorum işe gitmek için.akşam 8 de geliyorum pertim çıkıyor spor falan yapamıyorum. normalde sabah 6 da kalkardım ama spor yapamamak üzdü beni çünkü ben spor yapmayı çok seviyorum. bu yüzden uyanma saatimi 5,30 a çektim. o kadar mutluyumki spor yapabildiğim için. delilik belki ama napçan huyum kurusun
Teşekkür ederim canımmenün çok güzel canım tam bir diyet menüsü insanı gaza getiriyor
evet sporu sabahtan yapınca gün içinde daha fazla dikkat ediyorsun hem boşa gitmesin emekler diyesüpersin maşAllah canım o zaman bi şekilde sporu dahil etmissin bende spor sonra vicdanım daha rahat ve daha mutlu hissediyorum
güzelmiş evde yapmak için çok ideal hatunda taşmış yanlız
Bugun evde bunlari yapacagim. Hatta birazdan basliyacagim.
detoks gibi bişey o zamanTeşekkür ederim canım3 günlük bu liste bugün ve yarın da aynı 1 hafta aradan sonra tekrar denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?