- 18 Aralık 2018
- 2.512
- 8.765
- 158
Roka tere maydanoz ıspanak yesilcay limon var içindeOwww bu ne çok güzel görünüyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Roka tere maydanoz ıspanak yesilcay limon var içindeOwww bu ne çok güzel görünüyor![]()
Merhabalar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
Bugün sabah ve öğlen menüm aynı idi
Kahvaltı:
*1 haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 çeri domates
*1 ince dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle yemeği:
*1 haşlanmış yumurta
*6 siyah zeytin
*1 çeri domates
*1 ince dilim kaşar peyniri
*1 tatlı kaşığı tahin pekmez
*2 dilim tam buğday ekmeği
Öğle arasında yürüyüş yaptım. 7000 adım oldu şu ana kadar.
Suyum 1 lt. anca olmuştur. Akşama kadar 2,5 lt yapacağım inşallah.
Regl tarihim çok yaklaştı, ödemim var, bu Pazartesi için hiç iyi olmadı.
Ah sorma canım, ben de tüm gün işte oluyorum. Masabaşında çalışıyorum.Iyiyim canim sagol,
Ofisteyim bugun, tum gun oturuyorum, aksam gene yuruyecegim demektir
Cuma allahtan![]()
Allahim,acim.
13.30 yani 15 dk once protein bar yedim. Disaridayiz, sacma birsey yemedim dedim. Ama acim![]()
Evet canım kabak detoksudetoks gibi bişey o zaman
Bende açım çok açAllahim,acim.
13.30 yani 15 dk once protein bar yedim. Disaridayiz, sacma birsey yemedim dedim. Ama acim![]()
Çok iyi ödem attırır bende yapmıştım bi zamanlarEvet canım kabak detoksu![]()
boşver yasaklıları sabah tartıda göreceğin rakama odaklanBende açım çok açevde yasaklı şeyler var elimde su
kendi adıma bu hafta içim çok rahat hem 4 gün sporumu yaptım hemde çok dikkat ettim. veeee şimdiden eksileri görüyorum.Arkadaşlar çok yoğun geçiyor yazamıyorum. Haftasonu yoğunluğu da ayrı olacak. Haftasonu kalorilere dikkat edelim![]()
Oooo hayatta içememRoka tere maydanoz ıspanak yesilcay limon var içinde![]()
Kesinlikle öyle canımevet sporu sabahtan yapınca gün içinde daha fazla dikkat ediyorsun hem boşa gitmesin emekler diye![]()
Evet şimdilik iyi gidiyo bakalımÇok iyi ödem attırır bende yapmıştım bi zamanlar
boşver yasaklıları sabah tartıda göreceğin rakama odaklan![]()