Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Maşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.

Yeter boşver
İyi vermişsin zaten hepsini geri alır bebiş büyüyünce devam edersin vücut isyan edecek
Hahahahah yok kuzum hamilelikte ben karbonhidrat pek tüketmem tatlıda öyle kızımda 7 kiloyla dogurmustum bunada öyle devam ederim insaallahh

Maşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.
Sağol canım benimm leslie yürüyüş bide ip atladım hep ondan bukadarçabuk verdim günde 2 öğün tükettim aman ne zorlandım varya diyet yaptığımda adetim bile düzeldii düşün

Oo harikasın darısı bana olsun inşallah geçen sene burdaki topiklerle 69 a düştüm inşallah hepimiz bol bol eririz
Hoş geldin dut grupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım

Hoş geldin dut grupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım
Dut guru bişeydir inanmayın ona

Fark etmez çokom al birine de nereye olursa olsun
Hoş buldum

Ne ara oraya çıktın benim bildiğim dut guruydu. Allah tekrar gurumayı nasip etsin sağlıkla ver kilonu inşallah
Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanınca sulandım geri

Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanınca sulandım geri
Halledersin inşallah yarın tartı bekliyorum o zaman başlangıç gireyim. Boy ve hedef kilonu da yazarsın. Pazartesi tarti günümüz

Olsun büyük şeyler atlattınız böyle değişimler normal sağlıklı ol da verirsin

8 Kasım menüm
Sabah tam buğday tost
Ballı ihlamur

Öğlen klasik kahvaltı haşlanmış yumurtalı

Ara öğün
Türk kahvesi
3-5 lokmalık biseyler(50-60 kalori)

Akşam yeşil mercimek çorbası
Yoğurtlu makarna 3-5 kasik

Çay içerim,yatmadan kirazsapi içerim.
Su yine az oldu 1.5 lt ancak
Egzersiz yok adım sayım da az

Selam kizlarr
8 Kasım menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta tam buğday ekmeği 2 dilim 7 zeytin boll yeşillik 1 dilim peynir
1tk bal

Öğlen
Tarçınlı elma 2 ceviz kahve

Aksam
Pırasa 7 8 yk kadar
2 kepçe yayla çorbası
Salata
2 litre su 1fincan rezene
1 fincan yeşilçay
5.300 adım
(Cayimin yanında kuru incir yerim 1 tane)
Cemoos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…