- 25 Temmuz 2013
- 12.909
- 52.832
- 798
Maşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.Hahahaha hamişken diyetteyim baakkben 4.5 ayda 17 kilo verdim sanırım oyuzden bukadar çabuk kaldım ummuyordum hiç zordu tembeldi benim yumurtalıkla ama hamile ilk hamişimde zor oldu 2.5 senede demekki zayıflamam gerekiyormuş
Hahahahah yok kuzum hamilelikte ben karbonhidrat pek tüketmem tatlıda öyle kızımda 7 kiloyla dogurmustum bunada öyle devam ederim insaallahhYeter boşver
İyi vermişsin zaten hepsini geri alır bebiş büyüyünce devam edersin vücut isyan edecek
Sağol canım benimm leslie yürüyüş bide ip atladım hep ondan bukadarçabuk verdim günde 2 öğün tükettim aman ne zorlandım varya diyet yaptığımda adetim bile düzeldii düşünMaşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.
Yerim civcivi de seni deHahahahah yok kuzum hamilelikte ben karbonhidrat pek tüketmem tatlıda öyle kızımda 7 kiloyla dogurmustum bunada öyle devam ederim insaallahh
Insallahh chocom benimmYerim civcivi de seni desağlıkla gelsin inşallah
Her şeye faydası var canım inan ki. Psikolojiye kalbe hormonlara her şeyeSağol canım benimm leslie yürüyüş bide ip atladım hep ondan bukadarçabuk verdim günde 2 öğün tükettim aman ne zorlandım varya diyet yaptığımda adetim bile düzeldii düşün
Öyle gerçektenn kuzum ya diyet demek sağlıklı beslenmek demek ya zatenHer şeye faydası var canım inan ki. Psikolojiye kalbe hormonlara her şeye
Oo harikasın darısı bana olsun inşallah
Hoş geldin dutOo harikasın darısı bana olsun inşallahgeçen sene burdaki topiklerle 69 a düştüm inşallah hepimiz bol bol eririz
Dut guru bişeydir inanmayın onaHoş geldin dutgrupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım
Fark etmez çokomHoş geldin dutgrupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım
He 80 kilo kuruDut guru bişeydir inanmayın ona
He 80 kilo kuruelhamdülillah kocamın ekmeee yaramış
Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanıncaNe ara oraya çıktın benim bildiğim dut guruydu. Allah tekrar gurumayı nasip etsin sağlıkla ver kilonu inşallah
Halledersin inşallahAmin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanıncasulandım geri
Bugün tartıldım 80.6 geldim sabah yine foto atarım hedef 70 boyum 170Halledersin inşallahyarın tartı bekliyorum o zaman başlangıç gireyim. Boy ve hedef kilonu da yazarsın. Pazartesi tarti günümüz
Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanıncasulandım geri
Listeye ekledim. 8 Kasım başlangıç hadi hayırlı olsun canımBugün tartıldım 80.6 geldim sabah yine foto atarım hedef 70 boyum 170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?