- 2 Ağustos 2013
- 36.276
- 114.429
- 798
Kiperin aksine yok tutuyor diyor kullananlar. Marka adı vermeseniz iyiydi.Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))
Hahahahahaha ayy gülmeden geçmeden duramadımm yaaaaaaaİyi akşamlar delficimBende menümü yazayım şuraya
Sabah diyet kahvaltımı ettim firesiz.
Öğlen kahvemi içtim şekersiz
İki adet elma, çekirdeksiz
Akşam taze fasulye yemeği, ekmeksiz.
Yoğurt ve çorba içtim sensizCemoos
Suyum tamamdir egzersiz yapılacak
Aaaa sporu falan bırakıp kutu kutu alalım o zaman bundan.Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))
Aayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkkGözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Misafir severiz ama burada bulunduğunuz müddette diyettesiniz.Aayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkk
Chocolita sohbete daldım yasak değel dimi davetsiz misafir oldum
Hayırlı olsun bu arada gebeliginiz. Sağlıcakla kucağınıza alın. ❤Aayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkk
Renklendir hayatiHahahahahaha ayy gülmeden geçmeden duramadımm yaaaaaaao nasıl bi yorumdurr ısırıcammmm seniiiii
Tabi ki dalabilirsinAayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkk
Evet yurtdışında izinli
Renklendir hayaticanım benim sağol
Haha teşekkür ederimmTabi ki dalabilirsin
Amiin inşaallahh canımmHayırlı olsun bu arada gebeliginiz. Sağlıcakla kucağınıza alın. ❤
Pamugum hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al insallah
Haha teşekkür ederimm
Hahahaha hamişken diyetteyim baakkMisafir severiz ama burada bulunduğunuz müddette diyettesiniz.
Bebeğimm hoşbuldummPamugum hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al insallah
Diyet bitti mi senin
Yeter boşverBebeğimm hoşbuldumm
Sağoll kuzumm
Diyette sıkı değill bitti sayılır ama devam hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?