• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Pembe Lotus Pembe Lotus bu haftada guzel kilolar ver kiz. Ne alemdesin bakalim?
Beyaz leylak Beyaz leylak kalori saymaya devam mi?
Berrfeelinda Berrfeelinda G Goklerce siz ne alemdesiniz kizlar?
sweetgirlcandy sweetgirlcandy Hadi biz de gelelim kendinize. Yarin yazmaya basliyalim menuleri. Kucuk ile spor zordur tek isen. Belki Minik hedefler koyarsak faydali olur?
Mesela yarin 3x 10 defa squat hedefimiz olsun. Su da mutlaka 2,5 L

sweetgirlcandy sweetgirlcandy Hadi biz de gelelim kendinize. Yarin yazmaya basliyalim menuleri. Kucuk ile spor zordur tek isen. Belki Minik hedefler koyarsak faydali olur?
Iyi gidiyor inş güzel bi eksi görürüm 🤗sabah erkenden sporumu yapıyorum zor oluyor ama

ikizlerim de alıştı spor yapacak anne deyince biri termal taytimi digeri ayakkabi getiriyor 😅sonra muzik acıyorum telefondanda leslie walk walk diye basliyoruz arada kucagima geliyorlar

Ben sporumu bitirene kadar bütün oyuncaklari tasiyorlar her yere😅bide spor bitince 30dk hizlica evi topluyorum 19 aylik 1 kız 1 erkek ve 8 yasina girecek 1 kızım var 😅ne yazdım dimi 🤣🤣🤣

Bugün yediklerim
Uyaninca 1 tatli kasık bal

Sabah Menemen,roka,marul salatalik 5 zeytin
2 tane karabugday patlagi

Öğlen Çörek otlu yogurt bi nar yedim 🙈

Ara sade Türk kahvesi cig badem ceviz

Akşam bi tabak patatesli bezelyeli misket kofte yemeği bol salata

Yesil çay son olarak

Spor
30dk leslie
90 mekik
90 squat
90 alt karın hareketi
1dk 10sn plank
Cemoos Cemoos

Canım G Goklerce artık grup Sexual de 💄 bunu buradan haber etmiş olayım. Çünkü kitle endeksine göre oraya ait D u t D u t da alfada olmalı

Canım G Goklerce artık grup Sexual de 💄 bunu buradan haber etmiş olayım. Çünkü kitle endeksine göre oraya ait D u t D u t da alfada olmalı
Alfa mı oldum ben 😍 inşallah sexiyli bişey de olurum 🤣 çünkü şu an bu göbekle imkansız totoşumu söylemiyom bile

Alfa mı oldum ben 😍 inşallah sexiyli bişey de olurum 🤣 çünkü şu an bu göbekle imkansız totoşumu söylemiyom bile
Bu hafta menü paylaşımlarını yap canım pazartesi alırım gruba ♥️ günde bir sefer yetiyor zaten akşam girip toptan yazarsın. Menü içinde su ve egzersiz bilgisi de yer alıyor. Sadece cezalarda kanıt bekliyoruz

Bu hafta menü paylaşımlarını yap canım pazartesi alırım gruba ♥️ günde bir sefer yetiyor zaten akşam girip toptan yazarsın. Menü içinde su ve egzersiz bilgisi de yer alıyor. Sadece cezalarda kanıt bekliyoruz
Tamam çokom 😍 kendi başıma disipline olmam çok zordu

Yavaş ama kararlı bir şekilde devam ediyorum. Tek eksiğim spor😩 beslenme düzenim oturdu cok şükür 💃 eskiye göre daha az zorlanıyorum. Düğmeleri kapanmayan bir montum var hedefim suan montumun kapanmasi 🙈😅

Ben bugün ne yedim
Domates peynir zeytin 1 dilim ekmek
Hep aynı şeyler ama klasik diyet kahvaltı

Öğlen yağsız patlamış mısır bir kase
Sütlü Kahve

Aksam köfte 6 adet
Salata ♥️
Su 7 bardak içtim bu geceye kadar 10 larim
Egzersiz olarak yine yoğun bir temizlik yaptım
Extra bir şeye halim kalmadı
Cemoos Cemoos

Back