- 16 Aralık 2019
- 21.008
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.341
- 598
- 32
İnşallah bonusum inşallahOlsun büyük şeyler atlattınız böyle değişimler normal sağlıklı ol da verirsin

Tartıyı da yok etmiştim evden tabi iyice salınca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bonusum inşallahOlsun büyük şeyler atlattınız böyle değişimler normal sağlıklı ol da verirsin
Teşekkür ederim çokom inşallahListeye ekledim. 8 Kasım başlangıç hadi hayırlı olsun canım![]()
Iyi gidiyor inş güzel bi eksi görürümPembe Lotus bu haftada guzel kilolar ver kiz. Ne alemdesin bakalim?
Beyaz leylak kalori saymaya devam mi?
Berrfeelinda G Goklerce siz ne alemdesiniz kizlar?
sweetgirlcandy Hadi biz de gelelim kendinize. Yarin yazmaya basliyalim menuleri. Kucuk ile spor zordur tek isen. Belki Minik hedefler koyarsak faydali olur?
Mesela yarin 3x 10 defa squat hedefimiz olsun. Su da mutlaka 2,5 L
Canım G Goklerce artık grup Sexual dePembe Lotus bu haftada guzel kilolar ver kiz. Ne alemdesin bakalim?
sweetgirlcandy Hadi biz de gelelim kendinize. Yarin yazmaya basliyalim menuleri. Kucuk ile spor zordur tek isen. Belki Minik hedefler koyarsak faydali olur?
Bu hafta menü paylaşımlarını yap canım pazartesi alırım grubaAlfa mı oldum beninşallah sexiyli bişey de olurum
çünkü şu an bu göbekle imkansız totoşumu söylemiyom bile
Tamam çokomBu hafta menü paylaşımlarını yap canım pazartesi alırım grubagünde bir sefer yetiyor zaten akşam girip toptan yazarsın. Menü içinde su ve egzersiz bilgisi de yer alıyor. Sadece cezalarda kanıt bekliyoruz
Konsepti sevdin mi pekiTamam çokomkendi başıma disipline olmam çok zordu
Sevdim canım güzel . Rekabet iyidirKonsepti sevdin mi pekiyarışlar hakkında ne düşünüyorsun
Hoş buldum canım
Yavaş ama kararlı bir şekilde devam ediyorum. Tek eksiğim sporPembe Lotus bu haftada guzel kilolar ver kiz. Ne alemdesin bakalim?
Hosgeldin eksilerin bol olsunHoş buldum canım![]()