• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))
Kiperin aksine yok tutuyor diyor kullananlar. Marka adı vermeseniz iyiydi.

İyi akşamlar delficim 🌼 Bende menümü yazayım şuraya

Sabah diyet kahvaltımı ettim firesiz.
Öğlen kahvemi içtim şekersiz
İki adet elma, çekirdeksiz
Akşam taze fasulye yemeği, ekmeksiz.
Yoğurt ve çorba içtim sensiz Cemoos Cemoos

Suyum tamamdir egzersiz yapılacak
Hahahahahaha ayy gülmeden geçmeden duramadımm yaaaaaaa :KK70: :KK70: o nasıl bi yorumdurr 🤣 ısırıcammmm seniiiii

Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))
Aaaa sporu falan bırakıp kutu kutu alalım o zaman bundan.
Reklam yasak ablacım.

Gözümü açamıyorum kolumu kaldıracak halim yok. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım kızlar. Yazdıklarınıza bakamıyorum kusura bakmayın telefonu elime alamıyorum
Aayyyyy benim gibi mi oldun acabaa bende geçen hafta ailecek öyleydikkk

Chocolita Chocolita sohbete daldım yasak değel dimi davetsiz misafir oldum 🥺🥺

Misafir severiz ama burada bulunduğunuz müddette diyettesiniz.
Hahahaha hamişken diyetteyim baakk 🤣 ben 4.5 ayda 17 kilo verdim 🙈 sanırım oyuzden bukadar çabuk kaldım ummuyordum hiç zordu tembeldi benim yumurtalıkla ama hamile ilk hamişimde zor oldu 2.5 senede demekki zayıflamam gerekiyormuş🥲🥲

Back