- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Selam hosgeldinselam kızlar
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun
Burasi ben kayniyor
Hiiç sevmiyorum zoruSelam hosgeldinD u t aynı kaderi paylaşıyoruz geçen sene 69 gordum kasımda sonra hic keyfini cikaramadan sabit kalmayi basaramadim 10 ay icinde yeniden 84.35le basladim simdi 77lerdeyim hayır beni 84te durduran neydi şu an bilemiyorum bi kac kilo alinca dur deseydim zoru seviyorum galiba
Beraber laflarız miniğimKim senin kilona laf ediyorkarşısında benj bulur
80 kiloluk dut nasıl laf edebilir 86 kiloluk ben varken
Hiiç sevmiyorum zoruherkes ay ne güzel kilo verdin şu halin çok güzel dedikçe gevşedim
Şundan bundan bişey olmaz dedikçe olan olmuş . Evdeki tartıyı da göndermiştim . Eczanede bi tartıldım ben şok
mAlesef ya bana da ayni gaflet çöktü o ara kız kardesimin düğünü vardi her goren cok iyisin nasil zayifladin waoow derken sonsuz yemeye basladim sonuc kacinilmaz benim evde tarti da var isin kötüsü göz göre göre yedim
Vallaha ediyo minikBugün uzun zamandır görüşmediğim komşum sen zayıfladın mi dedi3 kilo verdim bu kadar mı farkeder
Tamam ama arteme laf yokBeraber laflarız miniğim
Selam hosgeldinD u t aynı kaderi paylaşıyoruz geçen sene 69 gordum kasımda sonra hic keyfini cikaramadan sabit kalmayi basaramadim 10 ay icinde yeniden 84.35le basladim simdi 77lerdeyim hayır beni 84te durduran neydi şu an bilemiyorum bi kac kilo alinca dur deseydim zoru seviyorum galiba
Bugün uzun zamandır görüşmediğim komşum sen zayıfladın mi dedi3 kilo verdim bu kadar mı farkeder
Gözü olanin gözü çıksın diyecem artık ben hahhaahBugün uzun zamandır görüşmediğim komşum sen zayıfladın mi dedi3 kilo verdim bu kadar mı farkeder
Zararın neresinden dönsek kâr valla inan karar verdiysen gerisi kolay gidecek elbetayy bende gördüm aslında . Göbeğim arşa yükseldi
Hiç bi kıyafetim olmuyo
Bile bile lades dedim şimdi yediğim hurmalar canımı sıktı işte
kesinlikle canım ben şu an 1200-1250 kalori aliyorum ideal gibi geliyo daha asagisi sikinti elbet ben tamamen kisitlanmayi da dogru bulmuyorum bu diyet girisimimde canimin istedigini bugun olmazsa yarin yiyorum ölçülü hic yemesem eminim daha fazlasiyla yiyorum korumada birden yiyince kilo almamak mumkun degilSabit kalmak cok zor,
Asil o zaman da kalori hesabi lazim insana,
Diyet kalorinden 200-300 kalori ustunde alman lazim max
O yuzden cok dusuk kalorilere diyetteyken bile dusmemek lazim, kendi ayagimiza sikiyoruz demektir.
kesinlikle canım ben şu an 1200-1250 kalori aliyorum ideal gibi geliyo daha asagisi sikinti elbet ben tamamen kisitlanmayi da dogru bulmuyorum bu diyet girisimimde canimin istedigini bugun olmazsa yarin yiyorum ölçülü hic yemesem eminim daha fazlasiyla yiyorum korumada birden yiyince kilo almamak mumkun degil
Tamam ama arteme laf yokcemoos gelip baksin
Yooo kesin kararlıyımGözü olanin gözü çıksın diyecem artık ben hahhaahKaşı totonu
Bugün bana da sağlık ocağındaki aile hekimimiz söyledi güzeldin daha güzel olmuşsun çok zayıflamışsın dedi bi ufak gururlandim
Zararın neresinden dönsek kâr valla inan karar verdiysen gerisi kolay gidecek elbet
SporsuzSporla verildiyse hem de nasil fark eder
Ne güzel ya iyi şeyler duyduk mu insan mutlu oluyor hevesi artıyorGözü olanin gözü çıksın diyecem artık ben hahhaahKaşı totonu
Bugün bana da sağlık ocağındaki aile hekimimiz söyledi güzeldin daha güzel olmuşsun çok zayıflamışsın dedi bi ufak gururlandim
Zararın neresinden dönsek kâr valla inan karar verdiysen gerisi kolay gidecek elbet
Yaa çok sevinirim
Ay insAllah inşAllahKoruma yapacagimiz gunleri gormek de nasip olsun
O zaman baska grup acariz
Süper o zamanYooo kesin kararlıyım
Kesinlikle yaSporsuzama ben hemen yüzumden de zayıflıyorum öyle de farketmis olabilir
Ne güzel ya iyi şeyler duyduk mu insan mutlu oluyor hevesi artıyor
Hepiniz benim gibi olacaksınız. (Kötü adam gülüşü)Kim senin kilona laf ediyorkarşısında benj bulur
80 kiloluk dut nasıl laf edebilir 86 kiloluk ben varken
Ayyy inşallahHepiniz benim gibi olacaksınız. (Kötü adam gülüşü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?