• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

selam kızlar :KK54:
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım :bicak:
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun :oops:
Hosgeldin dutcum 😘
Kuralalri okudun mu bak çok sıkı burası sonra ceza var ben kavga ediyorum kaçmak yok ona göre hazırlan yarın başla 😂

Bu ben
Ama bir yerde mutlaka bir yanlis vardir.

Su miktarin
Gunluk aktifligin ayni mi daha fazlami?
Yedigim miktar nedir. Ve ne yiyorsun iyice gozden gecirdin mi?
Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorum

Olacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa aç💪 Bende henüz bıraktığımız haftadaki aldığımı veremedim gram gram da olsa pes etmiyorum bu bedende mutlu değilim. Bunu kabul etme daha iyisini yaoabiliriz ❤
Bende mutlu değilim bu bedende. 1 hafta ara versem diye düşündüm

canım bu neden oluyor biliyomusun.:KK30: çok dikkat edip kilo veriyoruz sonra bigün şaşıyoruz kaçırıyoruz hooooppp geri geliyor kilomuzHoppa. yani tam anlamıyla kilo vermeden hala diyetteyken kaçamak yapıyoruz o yüzden.:KK67: kilo vermek gerçekten çok zor ama kilo almak ödem tutmak çok kolay. aynısını bende yapıyorum çünkü:KK42:. hafta içi süperim gerçekten veriyorumda ama hafta sonu bi kaçamak yapayım bütün hafta çöp oluyor. :KK23:o yüzden diyetteyken kaçamak gerçekten yapmamak gerek:KK20: bu bizi hep başa döndürüyor.
Evet haklısın. Haftasonu eşimle falan sıkıntı oluyor dikkat ediyorum yine de

Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorum
Ya bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.
Pes etme. Arada verme.
Suana kadar ne yedin ,ictin yazabilir misin?
Kac yasinda cocugun?

Hosgeldin dutcum 😘
Kuralalri okudun mu bak çok sıkı burası sonra ceza var ben kavga ediyorum kaçmak yok ona göre hazırlan yarın başla 😂
Okudum cemoşum 🤣🤣 gerekirse tek ayak üstünde beklemeye razıyım
İnceltin beni 😌 kurallara alışma sürecim olacak bi iki gün mazur görün olur mu 😍

Okudum cemoşum 🤣🤣 gerekirse tek ayak üstünde beklemeye razıyım
İnceltin beni 😌 kurallara alışma sürecim olacak bi iki gün mazur görün olur mu 😍
Yarın sabah diyete başladım diye dusun hareket et.
Sabah aç karna tartil foto at.
Aksama tüm gün menunu yaz buraya.
Pazartesi gruba girer tamamen başlamış olursun.
Bu süreçte alışırsın.
4 gün işte.

Ben çok güzel bi ürün buldum kızlar. Kiperin alacaktım ama çok acıktırıyor diye bir sürü yorum gördüm. Bi arkadaşımın önerisi ile Maynatura Fibersol diye bi kolajen kullandım bugün ikiinci kutuya geçtim bir ayda 6 kilo verdim spor olmadan saddece biraz diyet yapaarak 6 kilo şaka gibi:)) alnımdaki ince çizgiler de epey azaldı bi de diz kapağımda geçmeyen ağrı vardı 1 senedir o da geçti. Çok bilinmiyor diye tereddüt ettim ama kullanan herkes epey baya memnun.. tabii bende:))

Ya bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.
Pes etme. Arada verme.
Suana kadar ne yedin ,ictin yazabilir misin?
Kac yasinda cocugun?
Bugün saldım dışarda simit yedim şimdi geldim omlet yedim bu haftayı gözümde bitirdim biraz. 18 aylık. Aşırı hareketli kanepe tepelerinde falan geziyor akşama kadar oturmuyorum desem yeridir

Back