bu benAyyy inşallahBen de diyecekmihim kilom düşük ama göbeğimi toplamak için aranizdayim falan Allahim nasip et
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu benAyyy inşallahBen de diyecekmihim kilom düşük ama göbeğimi toplamak için aranizdayim falan Allahim nasip et
![]()
O solucan parmaklarda ben de istiyorumbu ben![]()
Kolay gelsin.Ben kaçayım ev berbat etrafı toplamam lazım öpüldünüz gençler Arte yi özlem i ve choco yu çok öptümağlamayın kalanları da yarın çok öpcem
![]()
Hosgeldin dutcumselam kızlar![]()
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun![]()
Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorumBu ben
Ama bir yerde mutlaka bir yanlis vardir.
Su miktarin
Gunluk aktifligin ayni mi daha fazlami?
Yedigim miktar nedir. Ve ne yiyorsun iyice gozden gecirdin mi?
Bende mutlu değilim bu bedende. 1 hafta ara versem diye düşündümOlacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa açBende henüz bıraktığımız haftadaki aldığımı veremedim gram gram da olsa pes etmiyorum bu bedende mutlu değilim. Bunu kabul etme daha iyisini yaoabiliriz ❤
Evet haklısın. Haftasonu eşimle falan sıkıntı oluyor dikkat ediyorum yine decanım bu neden oluyor biliyomusun.çok dikkat edip kilo veriyoruz sonra bigün şaşıyoruz kaçırıyoruz hooooppp geri geliyor kilomuz
. yani tam anlamıyla kilo vermeden hala diyetteyken kaçamak yapıyoruz o yüzden.
kilo vermek gerçekten çok zor ama kilo almak ödem tutmak çok kolay. aynısını bende yapıyorum çünkü
. hafta içi süperim gerçekten veriyorumda ama hafta sonu bi kaçamak yapayım bütün hafta çöp oluyor.
o yüzden diyetteyken kaçamak gerçekten yapmamak gerek
bu bizi hep başa döndürüyor.
Ya bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.Aynen mutlaka vardır. Hareket pek yok çocuğum var akşama kadar peşinde koşuyorum akşam da pert oluyorum spor pek yapamıyorum. Su yaza göre azaldı ama yine de içiyorum
Okudum cemoşumHosgeldin dutcum
Kuralalri okudun mu bak çok sıkı burası sonra ceza var ben kavga ediyorum kaçmak yok ona göre hazırlan yarın başla![]()
Yarın sabah diyete başladım diye dusun hareket et.Okudum cemoşumgerekirse tek ayak üstünde beklemeye razıyım
İnceltin benikurallara alışma sürecim olacak bi iki gün mazur görün olur mu
![]()
Yürümek isteyen yürüyor, Leslie yapabilirsin evde.Spordan kasıt yürüyüş olur mu illa cardio gibi egzersizler mi olmalı mesela ilk sorum
Tamam canım yarın başlıyomYarın sabah diyete başladım diye dusun hareket et.
Sabah aç karna tartil foto at.
Aksama tüm gün menunu yaz buraya.
Pazartesi gruba girer tamamen başlamış olursun.
Bu süreçte alışırsın.
4 gün işte.
Tamam canım anladımYürümek isteyen yürüyor, Leslie yapabilirsin evde.
Ne istersen yap yeter ki hareket et.
Ceza alirsan 10 bin adım şart foto atıyorsun.
Kaç kilo vercenİncecik olacam oollleeeey![]()
Bugün saldım dışarda simit yedim şimdi geldim omlet yedim bu haftayı gözümde bitirdim biraz. 18 aylık. Aşırı hareketli kanepe tepelerinde falan geziyor akşama kadar oturmuyorum desem yeridirYa bende boyleydim cünkü. Birsey eksik o yuzden. Ama haftayi kendimde gormuyorum. Ara veriyorum sonra bu hale geldim. Iyice aldim kilo.
Pes etme. Arada verme.
Suana kadar ne yedin ,ictin yazabilir misin?
Kac yasinda cocugun?
10 kilocukKaç kilo vercen![]()