- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
Benimki kalem pille çalışıyor Allah tan3 tanesi 91 lira![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki kalem pille çalışıyor Allah tan3 tanesi 91 lira![]()
aynenDiyette olmayani bile komaya sokar o tabak, hem de aksam oturmasinda
Ozellikle bir arkadasa giderken kahveye geliyorum, sakin yanina bir sey yapma, yemekten sonra gelicem diyorum, puskevitle kurtariyorum o zaman![]()
teşekkür ederim cococumBu müthiş iraden için tebrik ederim![]()
Kız tartılarımız aynı değil mi? Benimki normal kalem pille çalışıyor.Tartı pili fiyatlarını görünce eşim tüm aile üyelerine her gün tartılmayı yasakladı![]()
Marka olan piller mi ya da pili mi farkli canim ben cok iyisini almiyom ama o bile baya dayaniyo tarti icin3 tanesi 91 lira![]()
Olmuyor minik gerçekten daraldım yaaToparlanmanın lazım sweet im biz tank girllere ihtiyacı var topigin![]()
Hasta değilim. 1 hafta kilo veriyorum 1 hafta alıyorum dikkat ettiğim halde. 2 ay olcak bi yol alamadımSende mi hastasin
Günaydin bu arada
Bu benOlmuyor minik gerçekten daraldım yaa
Hasta değilim. 1 hafta kilo veriyorum 1 hafta alıyorum dikkat ettiğim halde. 2 ay olcak bi yol alamadım
Yok benim ki öyle değilBenimki kalem pille çalışıyor Allah tan![]()
Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan inceKız tartılarımız aynı değil mi? Benimki normal kalem pille çalışıyor.
Evet marka olanlar çok pahalı. En son bimde indirim vardi 5 lisi gelmişti bayağı oluyor alalı sonuncusunu taktım geçen günlerdeMarka olan piller mi ya da pili mi farkli canim ben cok iyisini almiyom ama o bile baya dayaniyo tarti icin
Pazartesi dönüyorum Allahın izniyle cemoşum. Topiğe giriyorum ama çoook geçmiş var@Devitamini L LADY VEGA kızlar ne zaman geleceksiniz.
Arada uğrayın bari
Lady bak izinde bile güzel kilo vermişsin
Bu hafta da idare edelim en geç pazartesi tartiyla beraber bekliyorum![]()
Benimki de öyle sanıyordum. Geçen ay mı ne pili bitiyordu. Dedim çıkarayım alıp gideyim de markete aynısından alayım boyut farkı olmasın.Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan ince![]()
Olacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa açOlmuyor minik gerçekten daraldım yaa
Hasta değilim. 1 hafta kilo veriyorum 1 hafta alıyorum dikkat ettiğim halde. 2 ay olcak bi yol alamadım
canım bu neden oluyor biliyomusun.Olmuyor minik gerçekten daraldım yaa
önemli olan bu işte pes etmemekOlacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa açBende henüz bıraktığımız haftadaki aldığımı veremedim gram gram da olsa pes etmiyorum bu bedende mutlu değilim. Bunu kabul etme daha iyisini yaoabiliriz ❤
hım eski tartiminki de o yuvarlaklardan di simdikiler hep kalem pil Allah tanYok benim ki öyle değil
Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan ince
Evet marka olanlar çok pahalı. En son bimde indirim vardi 5 lisi gelmişti bayağı oluyor alalı sonuncusunu taktım geçen günlerde![]()
Selam Dut.selam kızlar
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun![]()
Söz verememSelam Dut.
Alımlar kapandı bildiğim kadarıyla ama topik sahipleri daha net bilgi verecektir. Giden arkadaşlar oluyor arada, boşluk var mı bilmiyorum.
Seni aramızda görmek isterim kiloma laf etmeyeceksen.
Eeee iyiymiş ne güzel:)Benimki de öyle sanıyordum. Geçen ay mı ne pili bitiyordu. Dedim çıkarayım alıp gideyim de markete aynısından alayım boyut farkı olmasın.Açtım ki kalem pil. Nasıl mutlu oldum.
Kim senin kilona laf ediyorSelam Dut.
Alımlar kapandı bildiğim kadarıyla ama topik sahipleri daha net bilgi verecektir. Giden arkadaşlar oluyor arada, boşluk var mı bilmiyorum.
Seni aramızda görmek isterim kiloma laf etmeyeceksen.
Burasi ben kayniyorselam kızlar
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun![]()