• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Diyette olmayani bile komaya sokar o tabak, hem de aksam oturmasinda 😱
Ozellikle bir arkadasa giderken kahveye geliyorum, sakin yanina bir sey yapma, yemekten sonra gelicem diyorum, puskevitle kurtariyorum o zaman 🤣
aynen :-) çok iiyi yapıyosun. yoksa he rönümüze geleni yesek sürekli başa sarıyoruz. :stop:

yiyebileceğimiz günleri hayal ediyorum :dua: o günleride yaklaştırmak bizim elimizde :KK5:

Olmuyor minik gerçekten daraldım yaa

Hasta değilim. 1 hafta kilo veriyorum 1 hafta alıyorum dikkat ettiğim halde. 2 ay olcak bi yol alamadım
Bu ben
Ama bir yerde mutlaka bir yanlis vardir.

Su miktarin
Gunluk aktifligin ayni mi daha fazlami?
Yedigim miktar nedir. Ve ne yiyorsun iyice gozden gecirdin mi?

Benimki kalem pille çalışıyor Allah tan🤭🤭
Yok benim ki öyle değil o.O
Kız tartılarımız aynı değil mi? Benimki normal kalem pille çalışıyor.
Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan ince o.O
Marka olan piller mi ya da pili mi farkli canim ben cok iyisini almiyom ama o bile baya dayaniyo tarti icin
Evet marka olanlar çok pahalı. En son bimde indirim vardi 5 lisi gelmişti bayağı oluyor alalı sonuncusunu taktım geçen günlerde o.O

@Devitamini L LADY VEGA kızlar ne zaman geleceksiniz.
Arada uğrayın bari 🥺
Lady bak izinde bile güzel kilo vermişsin 🧿
Bu hafta da idare edelim en geç pazartesi tartiyla beraber bekliyorum 🥰
Pazartesi dönüyorum Allahın izniyle cemoşum. Topiğe giriyorum ama çoook geçmiş var 😂

Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan ince o_O
Benimki de öyle sanıyordum. Geçen ay mı ne pili bitiyordu. Dedim çıkarayım alıp gideyim de markete aynısından alayım boyut farkı olmasın. 😂 Açtım ki kalem pil. Nasıl mutlu oldum.

Hasta değilim. 1 hafta kilo veriyorum 1 hafta alıyorum dikkat ettiğim halde. 2 ay olcak bi yol alamadım
Olacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa aç💪 Bende henüz bıraktığımız haftadaki aldığımı veremedim gram gram da olsa pes etmiyorum bu bedende mutlu değilim. Bunu kabul etme daha iyisini yaoabiliriz ❤

canım bu neden oluyor biliyomusun.:KK30: çok dikkat edip kilo veriyoruz sonra bigün şaşıyoruz kaçırıyoruz hooooppp geri geliyor kilomuzHoppa. yani tam anlamıyla kilo vermeden hala diyetteyken kaçamak yapıyoruz o yüzden.:KK67: kilo vermek gerçekten çok zor ama kilo almak ödem tutmak çok kolay. aynısını bende yapıyorum çünkü:KK42:. hafta içi süperim gerçekten veriyorumda ama hafta sonu bi kaçamak yapayım bütün hafta çöp oluyor. :KK23:o yüzden diyetteyken kaçamak gerçekten yapmamak gerek:KK20: bu bizi hep başa döndürüyor.

Olacak sweet sakın pes etme. Taşınma sırasında besleme düzenin değişti ondandır. Haydii yeni evinde yeni bir sayfa aç💪 Bende henüz bıraktığımız haftadaki aldığımı veremedim gram gram da olsa pes etmiyorum bu bedende mutlu değilim. Bunu kabul etme daha iyisini yaoabiliriz ❤
önemli olan bu işte pes etmemek :KK5:

Yok benim ki öyle değil o_O

Hadi ya benim ki yuvarlak ince pillerden 50 krs gibi ama ondan ince o_O

Evet marka olanlar çok pahalı. En son bimde indirim vardi 5 lisi gelmişti bayağı oluyor alalı sonuncusunu taktım geçen günlerde o_O
hım eski tartiminki de o yuvarlaklardan di simdikiler hep kalem pil Allah tan

selam kızlar :KK54:
Geçen sene 69 a kadar düşüp bu hafta 80 i gördüm görmez olaydım :bicak:
Tek başıma diyet yapınca illaki bi yerde bırakıyorum . Beni de alın aranıza hayrınıza bi disipline sokun :oops:
Selam Dut.
Alımlar kapandı bildiğim kadarıyla ama topik sahipleri daha net bilgi verecektir. Giden arkadaşlar oluyor arada, boşluk var mı bilmiyorum.
Seni aramızda görmek isterim kiloma laf etmeyeceksen.

Selam Dut.
Alımlar kapandı bildiğim kadarıyla ama topik sahipleri daha net bilgi verecektir. Giden arkadaşlar oluyor arada, boşluk var mı bilmiyorum.
Söz veremem 😌
inşallah yer vardır 🥴

Benimki de öyle sanıyordum. Geçen ay mı ne pili bitiyordu. Dedim çıkarayım alıp gideyim de markete aynısından alayım boyut farkı olmasın. 😂 Açtım ki kalem pil. Nasıl mutlu oldum.
Eeee iyiymiş ne güzel:)

Selam Dut.
Kim senin kilona laf ediyor :stop: karşısında benj bulur

80 kiloluk dut nasıl laf edebilir 86 kiloluk ben varken :stop:

Back