• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Melegimkorusun Melegimkorusun canım pazartesi salı menü bildirimi yok.
2 gün üst üste oldu ona dikkat et menü bildirimi bekliyorum.
Ama bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattım 🙈 gerçi akşam yapacaktım uyuyakalmışım kusura bakmayın. Ama ben yine de dünü yazayım

Günaydın hanımlar
Salı menüm
Sabah çok erken randevum vardı
1 muz+ 2 ceviz

Öğle
Krem peynirli salatalıklı sandviç ve kahve

Ara
2 hurma+ 2 kayısı+ 5-6 çiğ fındık

Akşam
Balık + salata

Su: 1lt ancak olmuştur.
Spor: 40dk kadar yürüyüş (10800adım)
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Eklentiler

• F0671073-39FF-49DD-A004-91907F89E7FD.webp
    F0671073-39FF-49DD-A004-91907F89E7FD.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 24
2 gün girmedim özledim valla sizi. Bugün yine yoğun. 11:30 doktor randevum var. Kalp damara sevk isteyeceğim bacaklarımda bölge bölge ağrı var. 3 yıl önce varislerden bir operasyon olmuştum sanırım tekrarlanması gerekecek bakalım. Tiroid ilacımı yazdırmam lazım. Bir de evi dip bucak temizlemem lazım. bizim kışlıklar daha çıkarmadım hurcun içinde alıp giyiyorum 🙈🤣 hava 10 derece artik yapsam fena olmaz 🤪

An itibariyle sporumu bitirdim bende bittim şu içinde kaldım 💪
Süpersin valla 👏👏sabah yapınca kafada çok rahat oluyor. Bende oğlanı okula bıraktıktan sonra hep çıkıyordum tekrar o düzene dönmem gerek. Günler çok kısaldı sonrası zor oluyor

selam kızlar günaydın. :KK36:
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına. :KK57:
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.:olamaz:
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.:63:
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.:rolleyes:
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.:KK52:
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsun:KK43: bu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.:KK51:
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam :KK28:
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda:KK71:
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.:KK76:
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.:KK36:

2 gün girmedim özledim valla sizi. Bugün yine yoğun. 11:30 doktor randevum var. Kalp damara sevk isteyeceğim bacaklarımda bölge bölge ağrı var. 3 yıl önce varislerden bir operasyon olmuştum sanırım tekrarlanması gerekecek bakalım. Tiroid ilacımı yazdırmam lazım. Bir de evi dip bucak temizlemem lazım. bizim kışlıklar daha çıkarmadım hurcun içinde alıp giyiyorum 🙈🤣 hava 10 derece artik yapsam fena olmaz 🤪
çok geçmiş olsun

dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına. :KK57:
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.:olamaz:
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.:rolleyes:
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.:KK52:
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsun:KK43: bu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.:KK51:
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.:KK76:

Diyette olmayani bile komaya sokar o tabak, hem de aksam oturmasinda 😱
Ozellikle bir arkadasa giderken kahveye geliyorum, sakin yanina bir sey yapma, yemekten sonra gelicem diyorum, puskevitle kurtariyorum o zaman 🤣

Ama bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattım 🙈 gerçi akşam yapacaktım uyuyakalmışım kusura bakmayın. Ama ben yine de dünü yazayım
Evet canım yıkım ekibi 2 gün muaf. Genelde bu hakkı haftasonu kullanıyor kızlar o yüzden cemos kontrolünü yapmıştır. Öyle bir kural yok tabi haftaici de kullanılabilir

Bu müthiş iraden için tebrik ederim 🤩

Back