- 6 Nisan 2010
- 4.042
- 15.026
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iptal
Toparlanmanın lazım sweet im biz tank girllere ihtiyacı var topiginBen iptal![]()
Ama bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattımMelegimkorusun canım pazartesi salı menü bildirimi yok.
2 gün üst üste oldu ona dikkat et menü bildirimi bekliyorum.
Süpersin vallaAn itibariyle sporumu bitirdim bende bittim şu içinde kaldım![]()
çok geçmiş olsun2 gün girmedim özledim valla sizi. Bugün yine yoğun. 11:30 doktor randevum var. Kalp damara sevk isteyeceğim bacaklarımda bölge bölge ağrı var. 3 yıl önce varislerden bir operasyon olmuştum sanırım tekrarlanması gerekecek bakalım. Tiroid ilacımı yazdırmam lazım. Bir de evi dip bucak temizlemem lazım. bizim kışlıklar daha çıkarmadım hurcun içinde alıp giyiyorumhava 10 derece artik yapsam fena olmaz
![]()
selam kızlar günaydın.
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına.
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsunbu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.![]()
Evet canım yıkım ekibi 2 gün muaf. Genelde bu hakkı haftasonu kullanıyor kızlar o yüzden cemos kontrolünü yapmıştır. Öyle bir kural yok tabi haftaici de kullanılabilirAma bizim bu hafta 2 gün bildirimden muafız diye gördüm ondan rahattımgerçi akşam yapacaktım uyuyakalmışım kusura bakmayın. Ama ben yine de dünü yazayım
Bu müthiş iraden için tebrik ederimselam kızlar günaydın.
dün akşam söylediğim gibi yemek yemedim. misafirliğe gittim. orada önüme bir tabak koydular çayın yanına.
içinde 2 adet poğaça, 1 adet kurabiye , 2 adet ravaklı tatlı ve 1 adet muhallebili tatlı.
tabisi ben ne yaptım hiç birini yemedim sadece şekersiz çayımı içtim.
tabak önüme geldiğinde şunu düşündüm. şimdi yersem 5 dk sürecek tadı ve sonrası hep pişmalık olucak. ama yemesem sabah tartıda kesin eksi görücem.
ye falan dediler ama ben dedimki öğlen çok kaçırmışım midem çok rahatsız etti. şimdi bunları yersem dahada rahatsız olurum teşekkür ederim.
şimdi kilo az olunca diyetteyim diyemiyorsunbu sefer ne ihtiyacın var diye başlıyorlar.
birde oraya yürüyerek gittim tam 15.000 adım atmışım dün akşam
sonra sabah ne oldu. eveeeeetttt tartıda 56 yı gördüm yine sonunda
işte böyle dünkü tabağı geri çevirmenin kaymağını bu sabah tartıda gördüm.
sizede motivasyon olsun diye paylaşmak istedim.![]()