Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Hayırlı akşamlar
Bugün yediklerim
Sabah peynirli omlet yeşillik salatalık 1yesil biber

Öğlen kuru cacık 2hurma

Ara sade türk kahvesi 2hurma 15cig badem

Akşam fırın tavuk salata (listemde olmayan kokusuna dayanamadım avuç içi kadar pide)

dışarı çıktım akşam 45dk yürüyüş

Chocolita

İyi akşamlar hanımlar
Sahurda iki çırpılmış yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği yanına da yeşil çay
Iftarda iki tane fırınlanmış tavuk 2-3 kaşık Amerikan salatası 2 tane de kurabiye
Su miktarı şu anlık bir buçuk litre
Adım 7.4k
Chocolita Bonus

Eklentiler

• 1000027012.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 2
8 Mart Yıldızlar Ligi Şampiyonu

lila95
2 gün dokunulmazlık hakkın var canım

Rakibi G gelgor bana önceden haber vermişti tartısı bozulmuş. En kısa sürede bekliyorum canım.
Lila95 lige kilo vererek çıktı. Bu hafta şampiyon çıkarmış olduk tebrikler lilacım

Aylık sonuçlar

Ben 0
TheDandelion 0.5

Bana 1 uyarı geldi
Böyle olunca kaçıncı uyarı diye uyarı listesine korka korka bakıyorum
Sildirmek için aylık sonuçta -2 ve üzeri yapmak veya yıldızlar listesinde ilk 3 e girmek gerekiyor
TheDandelion sen sabitim dedin ama sabit değilsin. Yüzden de -0,201. Az da olsa fark var. Aylık sonuçta da bu farkla uyarı gelmedi. Geçen ay 74.40 bu ay 74.35. Bakarsan aynı ama kural kuraldır. Bunun yerine 3 gün en az 8.000 adım veya 30 dk leslie beklerim

Son düzenleme:
İftarda kuzendeydik
3 kaşık pilav
Fırında köfteli sebze yemeği orta
Çorba
Havuçlu meze yarım kase
Ayran
1 küçük dilim tatlı
Bu tatlıyı yarın yakarım
normalde 2. Dilimi mutlaka alırdım. Pilavı daha fazla yerdim. Bana göre bu akşam irademi korudum

Acquaa Geçen haftaki + çok güzel bertaraf ettin bu hafta. Ayrıca tebrik ederim
delfinia tartını görünce çok sevindim. Azar azar vermekten rahatsızdın biliyorum. Ödem sorunu da yaşayan birisin. Tabi bence eksi eksidir. Ama bugün bayağı güzel bir eksi vardı sende çok mutlu olmuşsundur eminim. Zaten güzel besleniyorsun. Hareketin etkisi büyük canım

Çok teşekkür ederim Chocolita
Hareketin etkisi gerçekten büyük. Daha çok yürüyebilirsem benim için çok iyi olacak.

Son düzenleme:
Kuşum kusura bakma dün gönderemedim menüyü

Sabah iki sahanda yumurta bir dilim ekmek
Öğlen kıyma dürüm bol salatalı
Akşam balkabagı çorba adımımı atamadım ama 30 dk antrenman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…