• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Benim de bir teklifim var gruptaki arkadaslar da degerlendirirse sevinirim.10 bin adim disarda cabuk bitiyor ama evin icindeyken benim icin fazla vskit aliyor ve bi kac metrekarelik kapali yerde dön dolaş cok sıkılıyorum onun yerine alternstif cezalar bulsak cok daha fazla kalori yakan egzersizler adim sayarda cok adim olarak gorunmuyor mesela ben 30 merdiveni 3 kez inip ciktim nabzim 170 i buldu nefesim tikandi ertesi gun bacaklarim agridi ama telefonumda 1000 adim bile olmadi.Yarim saatlik 1 saatlik ter atan cok guzel sporlar var evin icinde adim biriktorecem diye gezene kadar onlardan yapabiliriz.Yine adim olsun ama isteyen icin alternatif cezalar da olsun bence yelpazeyi genisletelim ne dersiniz?

Çok şükür çok sevindim tevafuk iste 2 gün öceydi galiba aklima geldi sorayim dedim zaten sonuc ciksa paulasirdi kizin aklina tekrar dusurup canini sıkmayayim dedim ne guzel oldu bu sonuç🥰

Maalesef En fazla 5000 bindir canim zaten adim satari sifirdan baslatip bakmadim ama 5000 bini gecmiyor eminim 9.takimda da adim yarismasi yaparken lesliyi 5000 adim civari ekliyorduk

Mikrobu nerden kaptin acaba etten falan mi geldi 3000 mg cok fazla tedavi surecinde vucudunu dinlendir mutlaka yorma kendini

Ahh Ahh canimizi onlarin önüne kiyuyoruz bana birsey olursa onlar ne yapar diye ilk cocuklari dusunuyor insan Allah Gazzedekinana babalarin yavrularin yardimcisi olsun

Arierty reis bak bu haftanin yildizi ol lutfen ortalamayi yukselt grup olarak da birinci olalim birincilere bol bol ödül var mesela cezalar yariya iniyor🤪🤣
Tsk ederim canım Allah razı olsun
Yediklerimizden hersey hormonlu ilaçlı diyetisyen karbonatlı suda beklet mutlaka yarim saat bütün meyve sebzeleri diyo kendide öyle yapıyormuş
Öyle bi vaktim olmuyor bekletcen tekrar yikayip kuralayip dolaba öyle koyacaksın 🙈
Antibiyotik sindirime ve bagirsaklara zarar vermemesi icin etkili bi probiyotik yazdi onu alacagim süt alip yogurt mayalayacagim inş tutturum akşam yogun olacagim🤪
Uyumadan menu paylasirim

1 Kasım carsamba
Deenniizz Deenniizz
@Ucmelekannesi
Kızlar menülerimiz eksik.
Bu arada lady rahatsızlığı olduğu için izin istedi
Mzareti var bir süre grupta olamayacak.
canım yazmıştım ikinizi de etiketlemiştim
Kizlarrr cokkk şükür 😍😍sonucumu aldim temiz 🧿kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
gözün aydın canım
Ya evet, dolan dolan bitmiyor 🤣

Çok iyi olur ya 😍

Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım mi 😱cok az değil mi

Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım 😒
benimki her hafta geliyor. arkamdan ne diyor bilmiyorum ama toplanmamış haline gelse bi daha gelmez😂

Tsk ederim canım Allah razı olsun
Yediklerimizden hersey hormonlu ilaçlı diyetisyen karbonatlı suda beklet mutlaka yarim saat bütün meyve sebzeleri diyo kendide öyle yapıyormuş
Öyle bi vaktim olmuyor bekletcen tekrar yikayip kuralayip dolaba öyle koyacaksın 🙈
Antibiyotik sindirime ve bagirsaklara zarar vermemesi icin etkili bi probiyotik yazdi onu alacagim süt alip yogurt mayalayacagim inş tutturum akşam yogun olacagim🤪
Uyumadan menu paylasirim
ben 5 dk sirkeli suda bekletiyorum her sebze ve meyveyi yemeden önce. yoğurdumuzu da kendim yaparım. hazır yoğurt yiyemem mesela. alışınca yiyemiyorsun hazır yoğurt
5 lt ye 1 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum ben tatlı oluyor ve çocuklar da giyebiliyor o sayede. kefir de tavsiye ederim. onu da evde yaptım birkaç kez ama bitiremedik kısa sürede onu içimin hazır kefirinden alıyorum o hazır oluyor maalesef

Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita Benim de bir teklifim var gruptaki arkadaslar da degerlendirirse sevinirim.10 bin adim disarda cabuk bitiyor ama evin icindeyken benim icin fazla vskit aliyor ve bi kac metrekarelik kapali yerde dön dolaş cok sıkılıyorum onun yerine alternstif cezalar bulsak cok daha fazla kalori yakan egzersizler adim sayarda cok adim olarak gorunmuyor mesela ben 30 merdiveni 3 kez inip ciktim nabzim 170 i buldu nefesim tikandi ertesi gun bacaklarim agridi ama telefonumda 1000 adim bile olmadi.Yarim saatlik 1 saatlik ter atan cok guzel sporlar var evin icinde adim biriktorecem diye gezene kadar onlardan yapabiliriz.Yine adim olsun ama isteyen icin alternatif cezalar da olsun bence yelpazeyi genisletelim ne dersiniz?
Zaten evde yapacak olanlar için kolaylığımiz var canım. Evde 10.000 atılmıyor gerçekten. İlk sayfada detaylar yazıyor.

İkinci 10.000 de tamam Cemoos Cemoos
Screenshot_2023-11-02-18-10-07-563_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Zaten evde yapacak olanlar için kolaylığımiz var canım. Evde 10.000 atılmıyor gerçekten. İlk sayfada detaylar yazıyor.
"Bebeği olan ya da hava koşullarından dolayı yürüyemeyen arkadaşların adım süresi en az 45 dakika egzersize çevrilecek" ayy kac defa okudum kurallari neden hic aklımda kalmiyor🤦‍♀️

Ay ben sabah ekmek ustune Voldemort yedim 🫣
Aksama kadar birsey yemicem
Sonra gittim uyudum tekrar. Evde lastik ile egzersiz yapacagim. Cok pis tembelim bugun.

Poncili kaptan,
Neden bisey yemiyorsun?
Yogurt ye, sut ic. O kadar spora zaten protein alman lazim, ki bunlarin kalorisi dusuk.
Cok az kaloriye alistirma vucudu hem, bugunun yarini var, kasciklarina zeval gelmesin 😉

aslında 10 bin adımdan ziyade günlük ya da 2 günde bir 20-30 dk egzersiz bana da daha işlevsel geliyor
mesela saatimi öğlene doğru taktım. adım sayısı 5 bini geçmiş.evden çıkmadım bu arada😀 hergün 7-8 bini gösteriyor. ben spor yapmış mı oluyorum şimdi🤷‍♀️
ama tabi zorunlu spor da hepimizin işi gücü olduğundan sıkıntı yaratabilir. fakat günlük hayattaki adımların spor yerine geçtiğini düşünmüyorum açıkçası😁 özel olarak yürüyüşü ayrı tutuyorum ama

aslında 10 bin adımdan ziyade günlük ya da 2 günde bir 20-30 dk egzersiz bana da daha işlevsel geliyor
mesela saatimi öğlene doğru taktım. adım sayısı 5 bini geçmiş. hergün 7-8 bini gösteriyor. ben spor yapmış mı oluyorum şimdi🤷‍♀️
ama tabi zorunlu spor da hepimizin işi gücü olduğundan sıkıntı yaratabilir. fakat günlük hayattaki adımların spor yerine geçtiğini düşünmüyorum açıkçası😁 özel olarak yürüyüşü ayrı tutuyorum ama

Aslinda bu kisiden kisiye degisiyor.

Baskasina da yazmistim,
Gunluk aktifseniz zaten adim sayisi cok onemli olmayabiliyor. Ama degilseniz cidden cok fark ediyor. Mesela ben tum gun oturdugum icin, adim sayisini artirmadigim surece yarim saatlik egzersizlerden ayni faydayi alamiyorum.

10 k adim demek, benim icin her saat basi en az 5 dakika bilgisayat basindan kalkmam demek 😉 obur turlu popisimin hep sandalyeye yapismasi demek. Hangi spor bunu tolere etsin 🤪

Baskasina da yazmistim,
Gunluk aktifseniz zaten adim sayisi cok onemli olmayabiliyor. Ama degilseniz cidden cok fark ediyor. Mesela ben tum gun oturdugum icin, adim sayisini artirmadigim surece yarim saatlik egzersizlerden ayni faydayi alamiyorum.

10 k adim demek, benim icin her saat basi en az 5 dakika bilgisayat basindan kalkmam demek 😉 obur turlu popisimin hep sandalyeye yapismasi demek. Hangi spor bunu tolere etsin 🤪
masa başı için doğru. ben evden çıkmadım mesela. o yüzden kendimi spor yapmış gibi hissetmiyorum 😁

Baskasina da yazmistim,

Ben mesela evde sürekli hareket halinde de olsam en fazla 3000 adım yapıyor bana. 10.000 de olsa faydası yok çünkü evde tin tin yapılan bir şey. Ama 10.000 atmaya gidiyorum diye dışarı çıkıldığı zaman Deenniizz Deenniizz müzikle falan bir tempoda yürüyorsun. O tempo kalbin hızı kalori yakmamizi sağlıyor

Ben mesela evde sürekli hareket halinde de olsam en fazla 3000 adım yapıyor bana. 10.000 de olsa faydası yok çünkü evde tin tin yapılan bir şey. Ama 10.000 atmaya gidiyorum diye dışarı çıkıldığı zaman Deenniizz Deenniizz müzikle falan bir tempoda yürüyorsun. O tempo kalbin hızı kalori yakmamizi sağlıyor
hah onu ayrı tutuyorum zaten

Ben de iste gunduz 5 k yapiyorum aralarda dolasa dolasa,
Kalan 5 k yi aksam yemeginden sonra tek seferde yapiyorum. Yagisliysa evde oradan oraya, tv nin onunden gecmedigim surece sorun yok 🤣

Back