- 8 Mart 2020
- 5.466
- 27.145
- 498
Allah razı olsun canımGecmis olsun lotus çok şükür temiz çıkmış ama ben hep temiz çıkacak diyordum çok rahatladım
İyi günler canımIyi günler
Oy ne güzelCocom çocukları olunca insanın kendinden çok onları düşünüyorsun benim iyi olmam lazım cocuklarim icin diyorsun
O yüzden saglikli beslenmemiz lazım saglikli güzel yaslanmak icin
Siz benim ailem gibi oldunuz
Eşim arabada gözleri dolu dolu bekliyordu beni oda diyo çok dua ettim sana dedi sarıldık
MaşAllah canım daim olsun eksilerin inşAllah sağlıklaKızlar diyetisyende 75.5 çıktım bu kadar strese ağlamaya iyi kendini yemege vermissin çok güzel dedi ayrica 800gr yağdan gitmiş görünüyor dedi
Tabi o benim geçen hafta 76.8 ciktigimi bilmiyor tartida
Yeni bi liste hazırladı akşam eksiklerimi alacagim
İnanıyorum pazartesi 74 ucundan göreceğim
Kaslarimda gayet iyi ordan eksilme yok dedi
Bazen bi tembellik oluyo ama telafi et tabi voldemortuAy ben sabah ekmek ustune Voldemort yedim
Aksama kadar birsey yemicem
Sonra gittim uyudum tekrar. Evde lastik ile egzersiz yapacagim. Cok pis tembelim bugun.
10.000 ceza yazıldı arri halledersinAy ben sabah ekmek ustune Voldemort yedim
Sonra gittim uyudum tekrar. Evde lastik ile egzersiz yapacagim. Cok pis tembelim bugun.
Gecen hafta artı geldim ya onun üçüncü günü var17000 cezan yok zaten dün 10000 adım atmışsın ya
7 bin var .
Benim bi fikrim var10.000 ceza yazıldı arri halledersin
kişi yiyip burada yazmasa da, tartı sonucu yanılmazYa burada yazmayip yesek sadece kendimizi kandiririz.
Bu yüzden ben herkesin ceza yese de yediğini yazdığına inanıyorum.
Bu cezalar da yine kendine faydalı burada atılan adımların bana faydası yok sonuçta herkesin kendi diyetine etkisi var.
Sen yine dengeli düzgün ye atıyorum zeytinli yedim diyebilirsin isimden ceza gelmez.
Mesela simit yiyiyoruz onda ceza yok ama 3 simit yedim dersen zaten diyet dışı oluyor ona ceza var.
Bu dengeyi gözetmek lazım işte.
Yaa ben dikkat etmedim ona fazla olmuş cezanGecen hafta artı geldim ya onun üçüncü günü varaman kafam karıştı ben atayim da adimi ne gelirse
Bende senin gibi düşünüyorum arri ama bebekli arkadaşlar için o zor olur.Benim bi fikrim var
10bin benim icin sorunsuz atilir. O yuzden ceza olmuyor kiz.
Mesela yedigim kac kalor ediyor ise, okadar kalori yakmam lazim spor ile desek
Koymaz bana adimlarYaa ben dikkat etmedim ona fazla olmuş cezan
kaş kaloriBenim bi fikrim var
10bin benim icin sorunsuz atilir. O yuzden ceza olmuyor kiz.
Mesela yedigim kac kalor ediyor ise, okadar kalori yakmam lazim spor ile desek
Çok şükür çok sevindim tevafuk iste 2 gün öceydi galiba aklima geldi sorayim dedim zaten sonuc ciksa paulasirdi kizin aklina tekrar dusurup canini sıkmayayim dedim ne guzel oldu bu sonuçKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
Maalesef En fazla 5000 bindir canim zaten adim satari sifirdan baslatip bakmadim ama 5000 bini gecmiyor eminim 9.takimda da adim yarismasi yaparken lesliyi 5000 adim civari ekliyordukYa evet, dolan dolan bitmiyor
Çok iyi olur ya
Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım micok az değil mi
Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım
Mikrobu nerden kaptin acaba etten falan mi geldi 3000 mg cok fazla tedavi surecinde vucudunu dinlendir mutlaka yorma kendiniKızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz
Ahh Ahh canimizi onlarin önüne kiyuyoruz bana birsey olursa onlar ne yapar diye ilk cocuklari dusunuyor insan Allah Gazzedekinana babalarin yavrularin yardimcisi olsunCocom çocukları olunca insanın kendinden çok onları düşünüyorsun benim iyi olmam lazım cocuklarim icin diyorsun
O yüzden saglikli beslenmemiz lazım saglikli güzel yaslanmak icin
Siz benim ailem gibi oldunuz
Eşim arabada gözleri dolu dolu bekliyordu beni oda diyo çok dua ettim sana dedi sarıldık
Arierty reis bak bu haftanin yildizi ol lutfen ortalamayi yukselt grup olarak da birinci olalim birincilere bol bol ödül var mesela cezalar yariya iniyorAy ben sabah ekmek ustune Voldemort yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?