Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Gecmis olsun lotus çok şükür temiz çıkmış ama ben hep temiz çıkacak diyordum çok rahatladım
Allah razı olsun canım
İşte bunu kendime anlatamiyordum benim babam mesane kanseri tedavisi devam ediyor tedavisi iyi gidiyor çok şükür rabbime
ondan çok etkilendim galiba

Oy ne güzel eşimin sonuçları da çıkınca öyle bir an yaşamıştık

MaşAllah canım daim olsun eksilerin inşAllah sağlıkla

kişi yiyip burada yazmasa da, tartı sonucu yanılmaz Cemoos
ben de seninle aynı fikirdeyim.

Benim bi fikrim var
10bin benim icin sorunsuz atilir. O yuzden ceza olmuyor kiz.
Mesela yedigim kac kalor ediyor ise, okadar kalori yakmam lazim spor ile desek
Bende senin gibi düşünüyorum arri ama bebekli arkadaşlar için o zor olur.
Biz minimum 10000 adım diyelim ama isteyen kalori yakmak için daha fazla yapsın.

2 Kasım Perşembe
Aç karna limonlu su
Tarçın-hindistan cevizi yağlı türk kahvesi

Kahvaltı 11:30 450 kalori
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,maydanoz
1 erik,1 havuç
2 dilim kızarmıs tbe
7-8 zeytin
1 parca tulum peyniri

Öğle 14:20
360 kalori
150 gr nohut yemeği
1 çay bardağı ayran
1 dilim kızarmış tbe

Ara 15:30
53 kalori
Yarım muz
Kayısılı bitki çayı

Akşam 19-19:30
300 kalori
150 gr taze fasülye yemegi
2 kepçe mercimek çorbası
Salata

Su 2 lt geçer
Spor 1 buçuk saat yürüyüş-koşu
TOPLAM 1200 kalori

Cemoos Chocolita toplam kalorim yatana kadar 16bin civarı adim 1200 kalori oluyo ama simdi atayım genelde ama unutmadan yazayım dedim uğraştıriyo yazması

Eklentiler

• IMG_20231102_153516.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 25
Kizlarrr cokkk şükür sonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
Çok şükür çok sevindim tevafuk iste 2 gün öceydi galiba aklima geldi sorayim dedim zaten sonuc ciksa paulasirdi kizin aklina tekrar dusurup canini sıkmayayim dedim ne guzel oldu bu sonuç
Ya evet, dolan dolan bitmiyor

Çok iyi olur ya

Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım mi cok az değil mi

Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım
Maalesef En fazla 5000 bindir canim zaten adim satari sifirdan baslatip bakmadim ama 5000 bini gecmiyor eminim 9.takimda da adim yarismasi yaparken lesliyi 5000 adim civari ekliyorduk
Mikrobu nerden kaptin acaba etten falan mi geldi 3000 mg cok fazla tedavi surecinde vucudunu dinlendir mutlaka yorma kendini
Ahh Ahh canimizi onlarin önüne kiyuyoruz bana birsey olursa onlar ne yapar diye ilk cocuklari dusunuyor insan Allah Gazzedekinana babalarin yavrularin yardimcisi olsun
Ay ben sabah ekmek ustune Voldemort yedim
Aksama kadar birsey yemicem
Sonra gittim uyudum tekrar. Evde lastik ile egzersiz yapacagim. Cok pis tembelim bugun.
Arierty reis bak bu haftanin yildizi ol lutfen ortalamayi yukselt grup olarak da birinci olalim birincilere bol bol ödül var mesela cezalar yariya iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…