Adını vermek yasak dedik canım. Aynen gizli tutuyoruz sen diyetine zarar vermediği miktarda yiyebilirsin yine. Ekmek de hamur ama poca çok yağlı bir yiyecek olduğu için akla düşürmemek adına söylenmesi yasak olanlar içindeBen bu yasaklı olayini anlamadım galiba. Menü dengeli olsa bile ceza oluyor. Ekmek hamur olmasina ragmen ceza olmuyor ? Yani canı çeken ekmeği de çeker ?
Neyse benim icin bu adimlar koymaz cezayi çekerim de menünün dengeli dengesiz olmasi önemli değil sanırım. Olayi idrak edemiyorum. Yiyen kaçak yemiyor mu yani gizlemek mi gerek ?
Tontiş tanklar mıBen çok motiveyim Lori vitesi sona taktımgözümü grup yıldızı olmaya diktim sizden fırsat kalırsa
Yıkım Ekibi aslında. İlk sayfaya temsili resimler ekledik de bak birTontiş tanklar mı
Ben alismisim eski diyet yarismalarindanAdını vermek yasak dedik canım. Aynen gizli tutuyoruz sen diyetine zarar vermediği miktarda yiyebilirsin yine. Ekmek de hamur ama poca çok yağlı bir yiyecek olduğu için akla düşürmemek adına söylenmesi yasak olanlar içinde
Tabi, haklısın. Biz de böyle egzantrik kurallar koyduk işte. Hatta o listeyiBen alismisim eski diyet yarismalarindanne yersek söylüyorduk ya aklim hep ona gidiyor. Kandirmamak maksatlı.
Bir de şey sorayım bu toplam adim cezasi 17k bir günde yapabilir miyim ?Tabi, haklısın. Biz de böyle egzantrik kurallar koyduk işte. Hatta o listeyiArrietty_ attı bana ben ilk sayfaya geçirdim. Okuyunca kokusu geliyor
Yapabilirsen evet. Çok yorucu olmaz mı senin içinBir de şey sorayım bu toplam adim cezasi 17k bir günde yapabilir miyim ?
Yok yavrum koymuyor günlük min 10k ya aliskin zaten vücutYapabilirsen evet. Çok yorucu olmaz mı senin için
Ya ben ceza gelecek diye düşünmüyorum hiç. Bana fark etmiyor aksine hırslandirir. Sadece kandirmak gibi olmasin diye ne yersem yaziyorum yani içimden geldiği gibiBir de bu cezalar iyi ki var baksedulu aşağıda da gözüküyor hafta boyunca yurumemisim ve eksiye düşmedim. Şimdi Haftalık cezayı aldım yürüyorum. O yuzden aslında isim vermekten gelen cezalar da altın değerinde
Eki Görüntüle 3328127
Sen yine de cezayi göze alıp ismen yazma tabiYa ben ceza gelecek diye düşünmüyorum hiç. Bana fark etmiyor aksine hırslandirir. Sadece kandirmak gibi olmasin diye ne yersem yaziyorum yani içimden geldiği gibi
Gözünüz aydın.
Hadi gözün aydın
Yaaa gözünüz aydın çok sevindim
Çok şükür canım gözünüz aydın
Yaptım yaptım ins devamı da gelir
Yaa çok sevindim. Gözün aydin canım. İns antibiyotiğin faydası olur canım
Kızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükürAyyy pembe çok sevindiimmm canım benim gelmiş geçmiş olsungergin bekleyiş bitti gözümüz aydın Bonus bak
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormusGazın mı varmış ula
O bir şey değil ilaçla tedavi en kolayı ciddi bir şey yokmuş ya bu stresi de atlattınKızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz
17000 cezan yok zaten dün 10000 adım atmışsın yaBir de şey sorayım bu toplam adim cezasi 17k bir günde yapabilir miyim ?
Ya burada yazmayip yesek sadece kendimizi kandiririz.Ya ben ceza gelecek diye düşünmüyorum hiç. Bana fark etmiyor aksine hırslandirir. Sadece kandirmak gibi olmasin diye ne yersem yaziyorum yani içimden geldiği gibi
Sende iyi ki varsınKızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz
Gecmis olsun lotus çok şükür temiz çıkmış ama ben hep temiz çıkacak diyordum çok rahatladımKızlar diyetisyende 75.5 çıktım bu kadar strese ağlamaya iyi kendini yemege vermissin çok güzel dedi ayrica 800gr yağdan gitmiş görünüyor dedi
Tabi o benim geçen hafta 76.8 ciktigimi bilmiyor tartida
Yeni bi liste hazırladı akşam eksiklerimi alacagim
İnanıyorum pazartesi 74 ucundan göreceğim
Kaslarimda gayet iyi ordan eksilme yok dedi
Cocom çocukları olunca insanın kendinden çok onları düşünüyorsun benim iyi olmam lazım cocuklarim icin diyorsunSende iyi ki varsınbende eşimle apandisitim mi patladı diye doktora gidip şunu demişti bana
"Çok büyük bir gaz var"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?