- 25 Temmuz 2013
- 12.894
- 52.776
- 798
Ben de kahvemi içip yürüyüş cezamı çekmeye başladım. Bol kalori yakalım.Günaydın kızlar kahvemi içtim spora başladım güzel bi gün olsun hepimiz için inşAllah
Günaydın kızlar kahvemi içtim spora başladım güzel bi gün olsun hepimiz için inşAllah
Afiyet olsun kizlar.Ben de kahvemi içip yürüyüş cezamı çekmeye başladım. Bol kalori yakalım.
Gel bekliyoruz. Alışınca bırakamıyorsun.Afiyet olsun kizlar.
Bende kayfemi içiyorum ve kesin spora başlıyorum
Gözünüz aydın.Kizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
Hadi gözün aydınKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Yaaa gözünüz aydın çok sevindimKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Ya evet, dolan dolan bitmiyorSorma evin icinde cok zor
Çok iyi olur yaBen bi ara YouTube de cok guzel video bulmustum. Rahatca 10bin adim oluyordu. Bulursam paylasirim
Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım miCok sevinirim lesli 45dk 4500 atiyor
Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayımGünaydın kızlar
bugün temzilik için yardımcı gelecek dünden beri ev topluyorum zaten. kadından çok yoruluyorum cidden
Ben bu yasaklı olayini anlamadım galiba. Menü dengeli olsa bile ceza oluyor. Ekmek hamur olmasina ragmen ceza olmuyor ? Yani canı çeken ekmeği de çeker ?Hamur işi olduğu için ceza yazdım adımını atmışsın.
10000 adım var.
Birde isim verdigin için 7000 ceza var onu yarın halledersin.
Ama ikinci cezayı almamaya çalış bu hafta sonra uyarı veriyoruz.
Tüü bide benim gruptaymissin şuan şok oldum
Çok şükür canım gözünüz aydınKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Yaptım yaptım ins devamı da gelirGel bekliyoruz. Alışınca bırakamıyorsun.
Yaa çok sevindim. Gözün aydin canım. İns antibiyotiğin faydası olur canımKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Ben çok motiveyim Lori vitesi sona taktımTontiş tanklar,
Bu hafta ac kalin,spordan g.tünüzden ter aksin. Bu hafta kazanmaliyiz. Yuzdesi 1,5 altinda olani cok pis spamlarim. Eski grubum bilir benim spami. Sabah uyanirsin 1500 bildirim olur
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
Chocolita
@Melegimkorusun
@Tenceresiz kaldim anne
@delfinia
Ayyy pembe çok sevindiimmm canım benim gelmiş geçmiş olsunKizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Kizlarrr cokkk şükürsonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?