Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

sabah uyanınca aynada bi kolumu gördüm de pehlivan gibi olmuşum maşallah
12 kilo vermem gerekiyor
bi yandan çok geliyor. bi yandan ayda 4 kilo versem 3 ayda bitiyor. haleti ruhiyem karıştı
tam da bu gönderiyi yazarken oğlum diş çıkarma ağrısının sorumlusu binmişim gibi yine dişledi kolumu
eşek sıpası bi de acıtıyor

Sorma evin icinde cok zor
Ya evet, dolan dolan bitmiyor
Ben bi ara YouTube de cok guzel video bulmustum. Rahatca 10bin adim oluyordu. Bulursam paylasirim
Çok iyi olur ya
Cok sevinirim lesli 45dk 4500 atiyor
Nasıl yani 45 dknleskie 4500 adım mi cok az değil mi
Günaydın kızlar
bugün temzilik için yardımcı gelecek dünden beri ev topluyorum zaten. kadından çok yoruluyorum cidden
Ya gelmeden evi topluyorsun, sonra da abla ev çok pisti ama diyorlar deli oluyorum, temiz olsa neden çağırayım

Ben bu yasaklı olayini anlamadım galiba. Menü dengeli olsa bile ceza oluyor. Ekmek hamur olmasina ragmen ceza olmuyor ? Yani canı çeken ekmeği de çeker ?
Neyse benim icin bu adimlar koymaz cezayi çekerim de menünün dengeli dengesiz olmasi önemli değil sanırım. Olayi idrak edemiyorum. Yiyen kaçak yemiyor mu yani gizlemek mi gerek ?

Gel bekliyoruz. Alışınca bırakamıyorsun.
Yaptım yaptım ins devamı da gelir
Kizlarrr cokkk şükür sonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
Yaa çok sevindim. Gözün aydin canım. İns antibiyotiğin faydası olur canım

Kizlarrr cokkk şükür sonucumu aldim temiz kronik gastrit ve mikrop var 2 haftalik antibiyotik kullanip gaita verip mikropun gecip gecilmedigine bakilacakmis
Şimdi diyetisyene gidecegiz
Ayyy pembe çok sevindiimmm canım benim gelmiş geçmiş olsun gergin bekleyiş bitti gözümüz aydın Bonus bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…