• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ben bu yasaklı olayini anlamadım galiba. Menü dengeli olsa bile ceza oluyor. Ekmek hamur olmasina ragmen ceza olmuyor ? Yani canı çeken ekmeği de çeker ?
Neyse benim icin bu adimlar koymaz cezayi çekerim de menünün dengeli dengesiz olmasi önemli değil sanırım. Olayi idrak edemiyorum. Yiyen kaçak yemiyor mu yani gizlemek mi gerek ?
Adını vermek yasak dedik canım. Aynen gizli tutuyoruz sen diyetine zarar vermediği miktarda yiyebilirsin yine. Ekmek de hamur ama poca çok yağlı bir yiyecek olduğu için akla düşürmemek adına söylenmesi yasak olanlar içinde

Adını vermek yasak dedik canım. Aynen gizli tutuyoruz sen diyetine zarar vermediği miktarda yiyebilirsin yine. Ekmek de hamur ama poca çok yağlı bir yiyecek olduğu için akla düşürmemek adına söylenmesi yasak olanlar içinde
Ben alismisim eski diyet yarismalarindan 😀 ne yersek söylüyorduk ya aklim hep ona gidiyor. Kandirmamak maksatlı.

Bir de bu cezalar iyi ki var bak sedulu sedulu aşağıda da gözüküyor hafta boyunca yurumemisim ve eksiye düşmedim. Şimdi Haftalık cezayı aldım yürüyorum. O yuzden cezalar da altın değerinde
Screenshot_2023-11-01-22-10-14-135_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Son düzenleme:
Bir de bu cezalar iyi ki var bak sedulu sedulu aşağıda da gözüküyor hafta boyunca yurumemisim ve eksiye düşmedim. Şimdi Haftalık cezayı aldım yürüyorum. O yuzden aslında isim vermekten gelen cezalar da altın değerinde
Eki Görüntüle 3328127
Ya ben ceza gelecek diye düşünmüyorum hiç. Bana fark etmiyor aksine hırslandirir. Sadece kandirmak gibi olmasin diye ne yersem yaziyorum yani içimden geldiği gibi 😀

Gözünüz aydın.

Hadi gözün aydın ❤️

Yaaa gözünüz aydın çok sevindim

Çok şükür canım gözünüz aydın 🥰❤️

Yaptım yaptım ins devamı da gelir

Yaa çok sevindim. Gözün aydin canım. İns antibiyotiğin faydası olur canım😍

Ayyy pembe çok sevindiimmm canım benim gelmiş geçmiş olsun 😍😍♥️♥️♥️ gergin bekleyiş bitti gözümüz aydın Bonus Bonus bak
Kızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür

Gazın mı varmış ula 🥹
Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
Sendende Allah razı olsun bonusum iyiki varsiniz ❤️

Kızlar Allah razı olsun hepinizden 3haftadir neler yasadim anlatamam rabbim bütün hastalara şifa versin çok şükür

Gastrit varmis bide mikrop 2 haftalik sabah akşam toplam 3000 mg antibiyotik kullanip tekrar gideceğim mikrop sadece çok afedersiniz gaitada bakılıyormus
O bir şey değil ilaçla tedavi en kolayı ciddi bir şey yokmuş ya bu stresi de atlattın ❤️

Son düzenleme:
Ya ben ceza gelecek diye düşünmüyorum hiç. Bana fark etmiyor aksine hırslandirir. Sadece kandirmak gibi olmasin diye ne yersem yaziyorum yani içimden geldiği gibi 😀
Ya burada yazmayip yesek sadece kendimizi kandiririz.
Bu yüzden ben herkesin ceza yese de yediğini yazdığına inanıyorum.
Bu cezalar da yine kendine faydalı burada atılan adımların bana faydası yok sonuçta herkesin kendi diyetine etkisi var.
Sen yine dengeli düzgün ye atıyorum zeytinli yedim diyebilirsin isimden ceza gelmez.
Mesela simit yiyiyoruz onda ceza yok ama 3 simit yedim dersen zaten diyet dışı oluyor ona ceza var.
Bu dengeyi gözetmek lazım işte.

Sende iyi ki varsın ❤️ bende eşimle apandisitim mi patladı diye doktora gidip şunu demişti bana
"Çok büyük bir gaz var"

Kızlar diyetisyende 75.5 çıktım bu kadar strese ağlamaya iyi kendini yemege vermissin çok güzel dedi ayrica 800gr yağdan gitmiş görünüyor dedi
Tabi o benim geçen hafta 76.8 ciktigimi bilmiyor tartida 🤪
Yeni bi liste hazırladı akşam eksiklerimi alacagim
İnanıyorum pazartesi 74 ucundan göreceğim
Kaslarimda gayet iyi ordan eksilme yok dedi

Kızlar diyetisyende 75.5 çıktım bu kadar strese ağlamaya iyi kendini yemege vermissin çok güzel dedi ayrica 800gr yağdan gitmiş görünüyor dedi
Tabi o benim geçen hafta 76.8 ciktigimi bilmiyor tartida 🤪
Yeni bi liste hazırladı akşam eksiklerimi alacagim
İnanıyorum pazartesi 74 ucundan göreceğim
Kaslarimda gayet iyi ordan eksilme yok dedi
Gecmis olsun lotus çok şükür temiz çıkmış ama ben hep temiz çıkacak diyordum çok rahatladım 🌸

Sende iyi ki varsın ❤️ bende eşimle apandisitim mi patladı diye doktora gidip şunu demişti bana
"Çok büyük bir gaz var"
Cocom çocukları olunca insanın kendinden çok onları düşünüyorsun benim iyi olmam lazım cocuklarim icin diyorsun
O yüzden saglikli beslenmemiz lazım saglikli güzel yaslanmak icin
Siz benim ailem gibi oldunuz❤️
Eşim arabada gözleri dolu dolu bekliyordu beni oda diyo çok dua ettim sana dedi sarıldık 🥹

Back