Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Sabah 13:00
Soğanlı yumurta ,2 dilim tb ekmek ,zeytin domates

Kahvaltıyı geç yaptığım için öğlen sadece çeyrek elma yedim

Aksam 19:00
Bol salata fırında ik iparca tavuk,yoğurt. 1 dilim tb ekmek.

4 bin adım 2 litre su :)

Cemoos Chocolita

Ohh simdi evdesin he?
1 saat 15 dk sonra mesaim bitiyor benim

Geçmiş olsun afiyet olsun canım ama sahanda soğanlı yumurta var bi de süt yanında parantez içinde yumurta yazmışsın doğru mu yazdın yanlışlıkla mı
hayır yanlışlıkla yazmadım, doğru canım. bugün hiç et yemedim, sabah kahvaltı da yapmadım. bu nedenle et ve peynir hakkımı yumurta olarak kullandım.
diyetisyene de sormuştum geçmişte.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun afiyet olsun canım ama sahanda soğanlı yumurta var bi de süt yanında parantez içinde yumurta yazmışsın doğru mu yazdın yanlışlıkla mı
menüde (4 yumurta ile)'yi "1,5 bardak süt" 'ün yanına, yanlış satıra yazmışım. şimdi farkettim Fit mutlu anne
çok pardon. Teşekkür ederim yazdığın için. Geçmiş olsun dileklerin için de çok teşekkürler.
menüde de düzelteceğim Cemoos Chocolita çok pardon.
soğanlı yumurtayı 4 yumurta ile yaptım. sabah kahvaltı yapmamıştım ya, bir de eti az yedim, yemekte 2-3 kuşbaşı vardı. onun yerine yumurta ile dengeleyeyim dedim.

Son düzenleme:
Hamur işi olduğu için ceza yazdım adımını atmışsın.
10000 adım var.
Birde isim verdigin için 7000 ceza var onu yarın halledersin.
Ama ikinci cezayı almamaya çalış bu hafta sonra uyarı veriyoruz.
Tüü bide benim gruptaymissin şuan şok oldum

Ay iyi bari. Valla ben dört yumurtayı süte kırıp içtin sandım. Çok kötü hissediyordum.

1 Kasım, Çarşamba gününe ait menümde (4 yumurta ile) bölümünü yanlış satıra eklemişim.
sahanda soğanlı yumurta (4 yumurta ile) olacaktı doğrusu, çok pardon Cemoos Chocolita
Sabah kahvaltı yapmamış idim, öğle yemeğimizdeki türlüde de 3 küçük kuşbaşı vardı, akşamki yumurta onun için fazla sayıda oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…