ay evet, yazı tipini filan değiştirip biraz süslü çiçekli filan menü yazayım derken kafam gitmiş, satırları şaşırmışım.Ayy şok oldum delfi ne yapmış bu kız dedim
Olsun olsun yumurta iyidir ama pişmiş olsunay evet, yazı tipini filan değiştirip biraz süslü çiçekli filan menü yazayım derken kafam gitmiş, satırları şaşırmışım.
iyi geceler
Ay sorma, çiçekli, italik yazılı süslü menü yapayım derken kafam gitmiş, soğanlı yumurta satırının yanına değil, sütün olduğu satırının yanına yazmışım (4 yumurta ile) diye.Ay iyi bari. Valla ben dört yumurtayı süte kırıp içtin sandım. Çok kötü hissediyordum.
Yazıyorum hemen canım.1 Kasım carsamba
Deenniizz
Ucmelekannesi
Kızlar menülerimiz eksik.
Bu arada lady rahatsızlığı olduğu için izin istedi
Mzareti var bir süre grupta olamayacak.
1 Kasım carsamba
Deenniizz
Ucmelekannesi
Kızlar menülerimiz eksik.
Bu arada lady rahatsızlığı olduğu için izin istedi
Mzareti var bir süre grupta olamayacak.
çok geçmiş olsun
regl bulantısıymış sanırım. 3 te karın ağrısıyla uyandım. regl oldum
He Tamam şimdi anladım canım afiyet olsun(4 yumurta ile)'yi yanlış satıra yazmışım. şimdi farkettim.çok pardon.
soğanlı yumurtayı 4 yumurta ile yaptım. sabah kahvaltı yapmamıştım ya, bir de eti az yedim, yemekte 2-3 kuşbaşı vardı. onun yerine yumurta ile dengeleyeyim dedim.
Zaman aşımına uğramadan cevapliyimTontiş tanklar,
Bu hafta ac kalin,spordan g.tünüzden ter aksin. Bu hafta kazanmaliyiz. Yuzdesi 1,5 altinda olani cok pis spamlarim. Eski grubum bilir benim spami. Sabah uyanirsin 1500 bildirim olur
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
Chocolita
@Melegimkorusun
Minik Duduklu Tencere
delfinia
Geçmiş olsun neyin var diyecektim regl mis. Şimdi iyisindir ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?