• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Ay iyi bari. Valla ben dört yumurtayı süte kırıp içtin sandım. Çok kötü hissediyordum.
Ay sorma, çiçekli, italik yazılı süslü menü yapayım derken kafam gitmiş, soğanlı yumurta satırının yanına değil, sütün olduğu satırının yanına yazmışım (4 yumurta ile) diye.🤭

Iyi geceler 😴

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-02-00-03-57-189_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-11-02-00-03-57-189_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 31
1 Kasım carsamba
Deenniizz Deenniizz
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Kızlar menülerimiz eksik.
Bu arada lady rahatsızlığı olduğu için izin istedi
Mzareti var bir süre grupta olamayacak.
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
1 kasım
sabah
1 Türk kahvesi
öğlen
bi sürü zeytin ve ekmek yedim. canım başka bir şey istemedi. üşüttüm sanırım midem bulanıyordu

akşam
sulu köfte
ekmek

su 2 lt olmuştur
spor yapamadım çok işim vardı.
baya fazladan ekmek yedim bugün midem bulantısından🤐

1 kasım
sabah
1 Türk kahvesi
öğlen
bi sürü zeytin ve ekmek yedim. canım başka bir şey istemedi. üşüttüm sanırım midem bulanıyordu

akşam
sulu köfte
ekmek

su 2 lt olmuştur
çok geçmiş olsun Deenniizz Deenniizz
şimdi nasılsın? daha iyi misin?

(4 yumurta ile)'yi yanlış satıra yazmışım. şimdi farkettim. 🤭 çok pardon.
soğanlı yumurtayı 4 yumurta ile yaptım. sabah kahvaltı yapmamıştım ya, bir de eti az yedim, yemekte 2-3 kuşbaşı vardı. onun yerine yumurta ile dengeleyeyim dedim.
He Tamam şimdi anladım canım afiyet olsun

Tontiş tanklar,

Bu hafta ac kalin,spordan g.tünüzden ter aksin. Bu hafta kazanmaliyiz. Yuzdesi 1,5 altinda olani cok pis spamlarim. Eski grubum bilir benim spami. Sabah uyanirsin 1500 bildirim olur🤣🤣
Ucmelekannesi Ucmelekannesi
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Chocolita Chocolita
@Melegimkorusun
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
delfinia delfinia
Zaman aşımına uğramadan cevapliyim🤭🤭🤭
Tatlım 1500 bildirimden bı tırstım . Ama totomuda yirtsam bu hafta zor sankim. Regl zamanı 🤭 sporuda hergun yapacağım diyip baslayamadim bı. Ama bugün şu an hemen yapacağım başak türlü o kadar bildirimi okuyamam🤣🤣🤣
1 kasım
sabah
1 Türk kahvesi
öğlen

akşam
sulu köfte
ekmek

su 2 lt olmuştur
Geçmiş olsun neyin var diyecektim regl mis. Şimdi iyisindir ins.

Back