Afiyet olsun bebekkim
Aaa bu bardağın 2 rengi var bende biri bu tek öğretmen arkadaşım hediye almıştı
Geçmiş olsun afiyet olsun canım ama sahanda soğanlı yumurta var bi de süt yanında parantez içinde yumurta yazmışsın doğru mu yazdın yanlışlıkla mıMerhabalar,
Cemoos Chocolita
1 Kasım,Çarşamba günü menüm
Öğle yemeği:
(12:00)
yayla çorba
etli türlü
salata
Ara öğün:
yeşil çay
sade Türk kahvesi
Akşam yemeği:
(19:00)
sahanda soğanlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1,5 bardak süt (4 yumurta ile)
Ara öğün
(21:30)
sade Türk kahvesi
Su: 2,5 lt.
Egzersiz:
Bugün yürüyüş yapamadım, belim ağrıyordu.
30 dak. belimi zorlamadan egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar herkese.
Ben de merak ettim. Sanırım çiğ yumurta içmiş sütle ama nedenini merak ettim ben.Geçmiş olsun afiyet olsun canım ama sahanda soğanlı yumurta var bi de süt yanında parantez içinde yumurta yazmışsın doğru mu yazdın yanlışlıkla mı
Eneeeee onu hiç düşünmemiştim yeminle şimdi daha da merak ettimBen de merak ettim. Sanırım çiğ yumurta içmiş sütle ama nedenini merak ettim ben.
Kiz sen nerdesin de yemegin bu saate kaliyor?1 kasim menum 1100_1200 kalori civari
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
12 badem
2 dilim peynir
Domates salatalalik biber
1 dilim ekmek
Ara
Sutlu kahve
180 kalori kahve yani diyet ketojenik bar
Aksam
Henuz belli degil balik dusunuyorum 300 _350 kalori hakkim var tam bugun cok yogunum yetistirmem gereken bir proje odevi var yuzden adimlarim bugun kalabilir
Su 2 litre
Cemoos Chocolita
Kolay gelsin bende açım vala ama aç karna olduğun her an yag yaktigini düşünmek aşırı motive ediyor insanıKiz ben aciktim.
Iyiki evde degilim.
Aksam calisinca Boyle oluyor ama hep. Acim acc
Suya abaniyorum zatenKolay gelsin bende açım vala ama aç karna olduğun her an yag yaktigini düşünmek aşırı motive ediyor insanı
İnşallah öyledir.Eneeeee onu hiç düşünmemiştim yeminle şimdi daha da merak ettimacaba soğanlı yumurtanin yanına yazacaktı yanlışlıkla sütün yanına mı yazdı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?