• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

G Goklerce pazar gününden cezan var
prensesss016 prensesss016 canım kilo aldığın için 3 günlük cezan var müsait zamanında başla.
Diğer kızlar başladı.
Deenniizz Deenniizz geçen haftadan cezaların var.
@Beyaz leylak geçen haftadan cezan var 20000
@Melegimkorusun 10000 cezan varmış.
Selam canim
Ben zaten basladim pazartesi itibari ile her sabah 5.30 da kalkip tk 500 videom ile yarim saat spor yapiyorum. Ama bunun resmini atamam size. Bu sabah yaparken saatimi taktim ama malesef yerinde yapilan bi spor oldugu icin kalori yada adim sayimi yapmamis. Bugun ise giderken saatimi takmistim koluma yatana kadar 10.000 tamamlayip atayim size foto.

1 Kasım menüm
Sabah klasik kahvaltı
Haşlanmış yumurtalı

Arada bişey yemedim.

Akşam et
Patates salatası
2 dilim tb ekmek
Yoğurt

Şimdi çay içiyorum belki 2-3 ceviz yerim.
Su yine az oldu 1.5 ancak olur.
Adım az bugün biraz temizlik yaptim

Sağol canım.
Tutmuyor,titriyor
hay Allah. inşallah ciddi bir şey yoktur. dizden patladık bu ara desene. benim de ağrı ve şişlik geçti ama bugün fazla ayakta durunca yine ağrı yokluyor. diz cidden sıkıntılıymış ya

Merhaba kızlar
arada baktım ama yazmaya vaktim olmadı.
an itibariyle kızım mart ayına denk gelmiş kedi gibi düz duvara tırmanırken, oğlum fare gibi girmedik delik bırakmıyor. ben de medine fukarası gibi elim yanağımda yorulsunlar da uyusunlar diye bekliyorum işte :KK76:
sizlerde durumlar nasıl
Çocukların o enerjisi muhteşem. Onlarla ilgilenmek de ciddi enerji gerektiriyor.
Kolay gelsin canım.🙏🍀🌸
Yemeğimi yedim. Mutfağı topladım. Belim ağrıyordu, biraz belimi dinlendiriyorum şimdi. Bir Türk kahvesi içeceğim birazdan sanırım.☕💕🥰
Sevgiler. :KK54: 🌸

Son düzenleme:
Ortopedi doluydu .
Hazır gitmişken
Dahiliye ye görüneyim dedim
Kan verdim.
Yarın doktor değerlendirecek.
Teşekkür ederim canım
Dahiliyeye gitmekle çok iyi etmişsin.
D vitamini, demir seviyelerine ve tiroid hormonları, v.b. diğer değerlerine de bakılır.
Sevgiler. :KK54:🌸

Çocukların o enerjisi muhteşem. Onlarla ilgilenmek de ciddi enerji gerektiriyor.
Kolay gelsin canım.🙏🍀🌸
Yemeğimi yedim. Mutfağı topladım. Belim ağrıyordu, biraz belimi dinlendiriyorum şimdi. Bir Türk kahvesi içeceğim birazdan sanırım.☕💕🥰
Sevgiler. :KK54: 🌸
ohh mis keyif zamanı

Selam kızlar hemen menü yazayım

08.30
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin, ballı limonlu su

12.30
Mantarlı omlet, 1 dilim peynir, domates, biber, 5 zeytin,2 dilim ekmek, 1 ck bal

19.00
1 tabak taze fasulye, yoğurtlu( nohut,marul, mısır,salatalık vs ) diyet salata

Çay ile elma kurusu. Cemoos Cemoos

Şu:1.5 lt

Merhaba kızlar
arada baktım ama yazmaya vaktim olmadı.
an itibariyle kızım mart ayına denk gelmiş kedi gibi düz duvara tırmanırken, oğlum fare gibi girmedik delik bırakmıyor. ben de medine fukarası gibi elim yanağımda yorulsunlar da uyusunlar diye bekliyorum işte :KK76:
sizlerde durumlar nasıl
Bu kızlar neden böyle akıllı olurlardı eksiden 😂 benimki de aynı düz duvara tırmanacak. Yoruldum valla başım ağrıdı bugün stresten kanepeden düşecek diye çabalamaktan

Bu kızlar neden böyle akıllı olurlardı eksiden 😂 benimki de aynı düz duvara tırmanacak. Yoruldum valla başım ağrıdı bugün stresten kanepeden düşecek diye çabalamaktan
biz eve trambolin bile aldık ordan oraya zıplamasın diye ama yine aynı. mesela 1 saat önce bizim yatağın yanına çamaşır sepetini ters koymuş onun üstünden sıçrayarak bizim yatağa atlatıp takla atıyordu:işsiz:

biz eve trambolin bile aldık ordan oraya zıplamasın diye ama yine aynı. mesela 1 saat önce bizim yatağın yanına çamaşır sepetini ters koymuş onun üstünden sıçrayarak bizim yatağa atlatıp takla atıyordu:işsiz:
Ay bende alayım diyordum işe yaramıyorsa kalsın 😂 ahsende sürekli bizim yatakta komodin şifonyerin tepesinde. Bizim yatak alçak basıp çıkıyor kenara 😂 ya diyorum tehlikeli şeyler yapmasın peşinden koşuyorum koşarım da. Diğer türlü beynim de vücudumda yoruluyor 🤭

Merhabalar,
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

1 Kasım,Çarşamba günü menüm
🌺 Öğle yemeği:
(12:00)

🌸 yayla çorba
🌸 etli türlü
🌸 salata
🌺 Ara öğün:
🌸 yeşil çay
🌸 sade Türk kahvesi
🌺 Akşam yemeği:
(19:00)

🌸 sahanda soğanlı yumurta
🌸 1 dilim tam buğday ekmeği
🌸 1,5 bardak süt (4 yumurta ile)
🌺 Ara öğün
(21:30)

🌸 sade Türk kahvesi
🌺
🌸Su: 2,5 lt.
🌸Egzersiz:
Bugün yürüyüş yapamadım, belim ağrıyordu.
30 dak. belimi zorlamadan egzersiz yapacağım.
İyi akşamlar herkese.🌺

Ay bende alayım diyordum işe yaramıyorsa kalsın 😂 ahsende sürekli bizim yatakta komodin şifonyerin tepesinde. Bizim yatak alçak basıp çıkıyor kenara 😂 ya diyorum tehlikeli şeyler yapmasın peşinden koşuyorum koşarım da. Diğer türlü beynim de vücudumda yoruluyor 🤭
ilk başlarda içinden çıkmıyordu. malum heves. şimdi eve gelen misafir çocuklarının gözdesi oldu😁

İyi akşamlar kızlar.

Sabah
3 haşlanmış yumurta
2 ceviz
1 dilim süzme peynir
Maydanoz ve dereotu

Öğle
Yeşilçay

Akşam
1 porsiyon menemen
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Su tamam. Cezamın ikinci gününü tamamladım + 25 dk chloe ting yaptım. Cemoos Cemoos
Screenshot_2023-11-01-21-50-40.png

Back