- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.863
- 73
geçmiş olsun noldu dizineOrtopedi doluydu .
Hazır gitmişken
Dahiliye ye görüneyim dedim
Kan verdim.
Yarın doktor değerlendirecek.
Teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun noldu dizineOrtopedi doluydu .
Hazır gitmişken
Kan verdim.
Teşekkür ederim canım
Sağol canım.geçmiş olsun noldu dizine
Selam canimG Goklerce pazar gününden cezan var
prensesss016 canım kilo aldığın için 3 günlük cezan var müsait zamanında başla.
Diğer kızlar başladı.
Deenniizz geçen haftadan cezaların var.
@Beyaz leylak geçen haftadan cezan var 20000
@Melegimkorusun 10000 cezan varmış.
hay Allah. inşallah ciddi bir şey yoktur. dizden patladık bu ara desene. benim de ağrı ve şişlik geçti ama bugün fazla ayakta durunca yine ağrı yokluyor. diz cidden sıkıntılıymış yaSağol canım.
Tutmuyor,titriyor
Çocukların o enerjisi muhteşem. Onlarla ilgilenmek de ciddi enerji gerektiriyor.Merhaba kızlar
arada baktım ama yazmaya vaktim olmadı.
an itibariyle kızım mart ayına denk gelmiş kedi gibi düz duvara tırmanırken, oğlum fare gibi girmedik delik bırakmıyor. ben de medine fukarası gibi elim yanağımda yorulsunlar da uyusunlar diye bekliyorum işte
sizlerde durumlar nasıl
Dahiliyeye gitmekle çok iyi etmişsin.Ortopedi doluydu .
Hazır gitmişken
Kan verdim.
Teşekkür ederim canım
ohh mis keyif zamanıÇocukların o enerjisi muhteşem. Onlarla ilgilenmek de ciddi enerji gerektiriyor.
Kolay gelsin canım.
Yemeğimi yedim. Mutfağı topladım. Belim ağrıyordu, biraz belimi dinlendiriyorum şimdi. Bir Türk kahvesi içeceğim birazdan sanırım.️
Sevgiler.![]()
![]()
Tamamlamaya çalışıyorumG Goklerce pazar gününden cezan var
prensesss016 canım kilo aldığın için 3 günlük cezan var müsait zamanında başla.
Diğer kızlar başladı.
Deenniizz geçen haftadan cezaların var.
@Beyaz leylak geçen haftadan cezan var 20000
@Melegimkorusun 10000 cezan varmış.
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım
Kabızlık durumunda dusunulebilirmis bakalim
Bu kızlar neden böyle akıllı olurlardı eksidenMerhaba kızlar
arada baktım ama yazmaya vaktim olmadı.
an itibariyle kızım mart ayına denk gelmiş kedi gibi düz duvara tırmanırken, oğlum fare gibi girmedik delik bırakmıyor. ben de medine fukarası gibi elim yanağımda yorulsunlar da uyusunlar diye bekliyorum işte
sizlerde durumlar nasıl
biz eve trambolin bile aldık ordan oraya zıplamasın diye ama yine aynı. mesela 1 saat önce bizim yatağın yanına çamaşır sepetini ters koymuş onun üstünden sıçrayarak bizim yatağa atlatıp takla atıyorduBu kızlar neden böyle akıllı olurlardı eksidenbenimki de aynı düz duvara tırmanacak. Yoruldum valla başım ağrıdı bugün stresten kanepeden düşecek diye çabalamaktan
Ay bende alayım diyordum işe yaramıyorsa kalsınbiz eve trambolin bile aldık ordan oraya zıplamasın diye ama yine aynı. mesela 1 saat önce bizim yatağın yanına çamaşır sepetini ters koymuş onun üstünden sıçrayarak bizim yatağa atlatıp takla atıyordu![]()
ilk başlarda içinden çıkmıyordu. malum heves. şimdi eve gelen misafir çocuklarının gözdesi olduAy bende alayım diyordum işe yaramıyorsa kalsınahsende sürekli bizim yatakta komodin şifonyerin tepesinde. Bizim yatak alçak basıp çıkıyor kenara
ya diyorum tehlikeli şeyler yapmasın peşinden koşuyorum koşarım da. Diğer türlü beynim de vücudumda yoruluyor
![]()