Yapraklarla da renk uyumun çok güzel olmusGunaydin
Spora cesaret edemedim ama
20 bine yuruyorum,
Gelen va mi
Kombinlendim sizin icin
Eki Görüntüle 3327444
BendensinAksamciyim
Yürüyüs mu yapiyorsun? Sporum nedir?Tabiki kibugün biraz kendimi sürükleyerek çıktım banda
Uuu harikasin. Sag küregim agriyor hala. O yuzden salonu ekip yurume bandina cikacagim 10bin adim yapana kadar. Istedet 10bin atarimGunaydin
Spora cesaret edemedim ama
20 bine yuruyorum,
Gelen va mi
Kombinlendim sizin icin
Eki Görüntüle 3327444
Ya senin sağ küreğine ne oldu canım düştün mü yoksaBendensin
Yürüyüs mu yapiyorsun? Sporum nedir?
Uuu harikasin. Sag küregim agriyor hala. O yuzden salonu ekip yurume bandina cikacagim 10bin adim yapana kadar. Istedet 10bin atarim
O yuzden varim ben
Canım dün gördüm ama yazmaya halim yoktu, inşallah bu hafta daha güzel bir kilo kaybı olacak@Berrfeelinda
@Devitamini
@Pembe Lotus
@Beyaz leylak
G Goklerce
Ne alemdesininiz kizlar?
@sweetgirlcandy ,tasinma telasin bitti mi?
Bendensin
Yürüyüs mu yapiyorsun? Sporum nedir?
Uuu harikasin. Sag küregim agriyor hala. O yuzden salonu ekip yurume bandina cikacagim 10bin adim yapana kadar. Istedet 10bin atarim
O yuzden varim ben
Yok kuzum. Pazartesi isde yanlis bir hareket yaptim o yuzdenYa senin sağ küreğine ne oldu canım düştün mü yoksa
Çok geçmiş olsunYok kuzum. Pazartesi isde yanlis bir hareket yaptim o yuzden
Ya karışık aslında başta isinana kadar yürüyorum sonra koşu yapıyorum arada egimi sona kadar yükseltip rampa yürüyorum tekrar koşu nabzıma bakıyorum 150-170 arası tutmaya çalışıyorumYürüyüs mu yapiyorsun? Sporum nedir?
Geçmiş olsunYok kuzum. Pazartesi isde yanlis bir hareket yaptim o yuzden
Demistim sana! Bisey sana DUR diyecek diyeeeYok kuzum. Pazartesi isde yanlis bir hareket yaptim o yuzden
Ben de aynı kitabı okuyorumGünaydın sevgili supernova grup üyeleri.
Sabah şeriflerinizi en içten duygularımla kutlayıp,kilo kaybedeceğimiz bir gün diliyorum.
Şerefinize bebislerim.
Eki Görüntüle 3327430
ay ben de kapalı hava hiç sevmem modumu düşürüyorYapraklarla da renk uyumun çok güzel olmusbende çıkarım bugün. Serin havaları çok seviyorum
Kahvaltim ve ara ogunum 460 kalori.
Is yerinde ne cikarsa onu yiyecegim. Yogun olmazsa 19da . .baya acik kalori birakiyorum o yuzden.
Toplam kac kalori aliyosun gunluk benimde kahvalti ve araogunle 558 olmusKahvaltim ve ara ogunum 460 kalori.
Is yerinde ne cikarsa onu yiyecegim. Yogun olmazsa 19da . .baya acik kalori birakiyorum o yuzden.
Bnde kalkılmak ısterım grubunuz alım yapıyormusunuzKahvaltim ve ara ogunum 460 kalori.
1300 u gecmemeye calisiyorumToplam kac kalori aliyosun gunluk benimde kahvalti ve araogunle 558 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?