Yeni Yılda Yeni Bir Ben 🪄✨️☘️

Eklentiler

• IMG_20231101_092850.jpg
    IMG_20231101_092850.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20231101_093728.jpg
    IMG_20231101_093728.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 25
Ben şu youtube videolarini yapamıyorum ya hiç sarmıyor neden acaba koşu bandinda kan ter içinde müzikle koşmak daha iyi geliyor yarım saatte 500 kalori vaad ediyo ama bantta bu süre uzuyor benim performansıma göre neyse koşu bandından devam biraz daha
Bende yürüyüşten aldığım verimi hiçbir şeyden alamıyorum

Bende yürüyüşten aldığım verimi hiçbir şeyden alamıyorum
Bende aynen bi arkadaşım zumba,pilates falan da yapıyor youtubedan ideo buluyo falan ama yok bana da en iyi gelen yürüyüş bi dönem hem yürüyüş hem leslie yapıyordum leslie görünce kusasim geliyor artık o kadar çok yapmışım 😂

Bende aynen bi arkadaşım zumba,pilates falan da yapıyor youtubedan ideo buluyo falan ama yok bana da en iyi gelen yürüyüş bi dönem hem yürüyüş hem leslie yapıyordum leslie görünce kusasim geliyor artık o kadar çok yapmışım 😂
Ah ah sene 2016 spinning üstüne zumba yapıp ne kilo vermiştim harikaydı tabi 20lerimin basındaydım kilomda yalnızca 70di 😅

Ah ah sene 2016 spinning üstüne zumba yapıp ne kilo vermiştim harikaydı tabi 20lerimin basındaydım kilomda yalnızca 70di 😅
Hemen baktim spinning neymis diye 😅 severek yapmak gerek ya kesinlikle ozellikle zumba bana gore degil sanki uyum saglamakta zorlaniyorum

Yine de eksisin süper 80ler hemen bırakmıyo yakasinı insanin cidden bende hala sabah uyanır uyanmaz 80leri ucundan goruyorum cok sinir bozucu
Yapıştı kaldı resmen. Bakalım bu hafta daha azimliyim 7 leri görcem inşallah

Back