- 25 Temmuz 2013
- 12.894
- 52.771
- 798
Alımlar kapandı.Bnde kalkılmak ısterım grubunuz alım yapıyormusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alımlar kapandı.Bnde kalkılmak ısterım grubunuz alım yapıyormusunuz
Ben nerdeyse 800 e cikiyorum kahvsltimi dolu dolu yapiyorum çünkü doymuyorum o yuzden aksama cok az kalori birakiyorum ve 1100 yaptim 1000 az geliyor banaToplam kac kalori aliyosun gunluk benimde kahvalti ve araogunle 558 olmus![]()
Anladim canim hadi bakalim ben yeni deniyorum bu hafta burdan gaz geldik1300 u gecmemeye calisiyorum
Nasil rahat hissediyosan dayaniyosan oyle daha iyi canim ben aşşiri dolu hissi sevmiyorum midemde ara ogunfe yapiyorum aradaBen nerdeyse 800 e cikiyorum kahvsltimi dolu dolu yapiyorum çünkü doymuyorum o yuzden aksama cok az kalori birakiyorum ve 1100 yaptim 1000 az geliyor bana
Ay maşAllah benimde gecen sene çok guzeldi meneksem nazar mi oldu bilmiyorum kurudu gitti yaMenekşem çok güzel çiçek açtı.
Paylaşmak istedim.![]()
Teşekkürler.Ay maşAllah benimde gecen sene çok guzeldi meneksem nazar mi oldu bilmiyorum kurudu gitti yaCok uzuldum yeni almam lazim cok hosuma gitmiati
Menekşem çok güzel çiçek açtı.
Paylaşmak istedim.![]()
Telefonun adim sayari isimi goruyordu da bunda egzersiz kalori yakimini merak ettimErken takmissin![]()
Ödevleri yaptırdık. Yorulduk bizde. Ama iyi ki varlarMerhaba kızlar
arada baktım ama yazmaya vaktim olmadı.
an itibariyle kızım mart ayına denk gelmiş kedi gibi düz duvara tırmanırken, oğlum fare gibi girmedik delik bırakmıyor. ben de medine fukarası gibi elim yanağımda yorulsunlar da uyusunlar diye bekliyorum işte
sizlerde durumlar nasıl
Bugün dizin için doktora gidecektin, değil miSelammm
Bugün doktora gittim
15:30 da kahvaltımı yapabildim.
Birazdan da meyve yerim.
2 lt su içtim
Eki Görüntüle 3327831
Ortopedi doluydu .Bugün dizin için doktora gidecektin, değil miIstenmeyentuyy Nasıl geçti görüşmen?