- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Tabiki ki
Bitti şükür yerleştim bugün tam anlamıyla döndüm@Berrfeelinda
Devitamini
@Pembe Lotus
@Beyaz leylak
@Goklerce
Ne alemdesininiz kizlar?
sweetgirlcandy ,tasinma telasin bitti mi ?
Bende canikomÖzledim seni
Ooooooo hile varPazar gunu ilngiliz tuzu icelim. Aksam fiskiralimextradan 1 kilo
Olabilir alalım 3 er kilo. AncaBitti şükür yerleştim bugün tam anlamıyla döndüm
Bende canikom
Ooooooo hile varChocolita bizde kayısı çayı mı içelim napalım
Bende yürüyüşten aldığım verimi hiçbir şeyden alamıyorumBen şu youtube videolarini yapamıyorum ya hiç sarmıyor neden acaba koşu bandinda kan ter içinde müzikle koşmak daha iyi geliyor yarım saatte 500 kalori vaad ediyo ama bantta bu süre uzuyor benim performansıma göre neyse koşu bandından devam biraz daha
Bende aynen bi arkadaşım zumba,pilates falan da yapıyor youtubedan ideo buluyo falan ama yok bana da en iyi gelen yürüyüş bi dönem hem yürüyüş hem leslie yapıyordum leslie görünce kusasim geliyor artık o kadar çok yapmışımBende yürüyüşten aldığım verimi hiçbir şeyden alamıyorum
Tadi igrenc ama etkisi harikaYa bu epsom tuzunu ben kızıma aldım vücudunu ağır metallerden temizlesin diye. İçiliyor muymuş bide
Ah ah sene 2016 spinning üstüne zumba yapıp ne kilo vermiştim harikaydı tabi 20lerimin basındaydım kilomda yalnızca 70diBende aynen bi arkadaşım zumba,pilates falan da yapıyor youtubedan ideo buluyo falan ama yok bana da en iyi gelen yürüyüş bi dönem hem yürüyüş hem leslie yapıyordum leslie görünce kusasim geliyor artık o kadar çok yapmışım
Hemen baktim spinning neymis diyeAh ah sene 2016 spinning üstüne zumba yapıp ne kilo vermiştim harikaydı tabi 20lerimin basındaydım kilomda yalnızca 70di
Yine de eksisin süper 80ler hemen bırakmıyo yakasinı insanin cidden bende hala sabah uyanır uyanmaz 80leri ucundan goruyorum cok sinir bozucu
Ooo çok iyi maşallah
Sana helal olsun sweetiimm
Afiyet olsun şekerimGünaydın sevgili supernova grup üyeleri.
Sabah şeriflerinizi en içten duygularımla kutlayıp,kilo kaybedeceğimiz bir gün diliyorum.
Şerefinize bebislerim.
Eki Görüntüle 3327430
Yapıştı kaldı resmen. Bakalım bu hafta daha azimliyim 7 leri görcem inşallahYine de eksisin süper 80ler hemen bırakmıyo yakasinı insanin cidden bende hala sabah uyanır uyanmaz 80leri ucundan goruyorum cok sinir bozucu
Terazi zevki diyelim canimAfiyet olsun şekerimbu bardaktan bende de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?