yüzme şu durumda doğru spor olmayabilir
Möhtesem
Orasida soguk degil mi ya. Bu gece -3 olacakmis hava
Bu hafta doktora gidecek olmana sevindim canım, inşallah iyi olursun. çok geçmiş olsun.Benim de çok ağrıyor.
Dizlerim tutmuyor bazen yürürken düşecek gibi oluyorum.
Onu nasıl anlatsam ki hani küçükken birbirimizi düşürmek için diz kapağı arkasına vururduk ya düşürmek için öyle oluyor bir dengemi kaybediyorum.
Bu hafta doktora gideceğim bakalim
vücut sıcaklığımı ayarlayamıyorum dedin ya bi de havuzlarda enfeksiyon riski fazla bağışıklık düşmüşse sıkıntı olabilir diye dedim. yürüyüş daha risksiz gibiAaa neden?
Ben de agirlik calismak yerine yuzme mi yapsam dedim, daha hafif kacar diyerek
Cikmaya deger hava yok zatenBilmem,
Ben evden cikmiyom 3 gundur, koktum
vücut sıcaklığımı ayarlayamıyorum dedin ya bi de havuzlarda enfeksiyon riski fazla bağışıklık düşmüşse sıkıntı olabilir diye dedim. yürüyüş daha risksiz gibi
kolay gelsin canım.Ders çalışıyordum bebeğim ev çocuk yemek derken bide aşırı yoğunluk sebebiyle valla
Alys nerde yasiyor burasida -2 gece gunduz de 1 derece artik yuruyus devri kapandi çiçek gibi havalari kacirdim kendime cok kiziyorumMöhtesem
Orasida soguk degil mi ya. Bu gece -3 olacakmis hava
Bizim burda -3Alys nerde yasiyor burasida -2 gece gunduz de 1 derece artik yuruyus devri kapandi çiçek gibi havalari kacirdim kendime cok kiziyorum
Tabi kiMuhahahaha onlar 50 kiloyla ne vereceklersemuhahaha bu hafta biz kazanacazzzz
Bende mağdurum bir ayda 2.5 kilo verdim gene yaranamadımo beni eziyor
mağdurum
Ateş geçti yavrum dün gece çıkmadı. Boğaz enfeksiyonu devam ona da antibiyotik verdi kullanıyorum. Takviyeler falan alıcam artık.
Ateşli gacıAtesim yok ama
Vucut sicakligimi ayarlayamiyorum, bir giyiniyorum usudum deyip, sonra soyunuyorum
Ben de cesaret edersem yarin giderim,
1 gun yuzmeye gitsem, cumartesi de salon yaparim yine 3 lerim,
Pazar yatis
Ve pazartesi birincilik
Nasil plan ama
Ya sen orasi da soguk deyince baska bir buz memleketinde yasiyor sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?