İçmiyorum artık ama yine de etkisi mi devam ediyoo fit çayları hergün içmek önerilmiyor canım. haftada maks 1-2 hatta arada ara vermek gerekiyor yoksa bağırsak florasını bozup bağırsak tembelliği yapabiliyormuş
Ders çalışıyordum bebeğim ev çocuk yemek derken bide aşırı yoğunluk sebebiyle vallaSeni de özledik de bu görünüp kayboduluyosun
Ben hafta 1 arada 2 iciyorum etkilemiyo cok ama fazla icmemek gerek ciddenİçmiyorum artık ama yine de etkisi mi devam ediyo
2 haftayı geçti bıraktım ben hep kullanmayın kızlar
Benim de çok ağrıyor.İnşallahTeşekkür ederim
Hayat kalitemi çok düşürüyor diz ağrısı.
evet uzun vadede kullanmadan tuvalete gidememeye varma ihtimali var e ona da alışınca daha etkilisini bulmak gerekiyor. böyle böyle bağırsak mahvoluyor.İçmiyorum artık ama yine de etkisi mi devam ediyo
2 haftayı geçti bıraktım ben hep kullanmayın kızlar
Benim de çok ağrıyor.
Dizlerim tutmuyor bazen yürürken düşecek gibi oluyorum.
Onu nasıl anlatsam ki hani küçükken birbirimizi düşürmek için diz kapağı arkasına vururduk ya düşürmek için öyle oluyor bir dengemi kaybediyorum.
Bu hafta doktora gideceğim bakalim
Ates filan yoksa hafif yapabilirsin. Spor herseye care diyorlar ya HaniBen iyilesme surecine girdim, baya azaldi agrim sizim. Bogazim hala kotu ama o zaten en son iyilesir.
Yarin spora gitsem mi eksem mi cok kararsizim ama yine de
Teşekkür ederim.Bize de yaz, ne diyecek doktor cok merak ettim.
Gecmis olsun, ins kisa surede normale doner.
Aynı takımdasiniz deniz ya cemoosu ezeceksin yada bağrına basıp birlikte yola çıkacaksın tarafını seçyalaann olaamazz
o beni eziyorAynı takımdasiniz deniz ya cemoosu ezeceksin yada bağrına basıp birlikte yola çıkacaksın tarafını seç
Ates filan yoksa hafif yapabilirsin. Spor herseye care diyorlar ya Hanievet bogaz hep uzun surer. Su kaynatip zencefil tozu veya Taze zencefil +limon suyu skmak bana iyi geliyor. Tavsiye ederim
Ben simdi 2 gun aksamciyim. Yarin salona gidecegim bende. Persembe halim olmaz. Sonra 3 gun izinliyim
Onuda spor salonunda degerlendirecegim cuma ve cumartesi gününu
yüzme şu durumda doğru spor olmayabilirAtesim yok ama
Vucut sicakligimi ayarlayamiyorum, bir giyiniyorum usudum deyip, sonra soyunuyorum
Ben de cesaret edersem yarin giderim,
1 gun yuzmeye gitsem, cumartesi de salon yaparim yine 3 lerim,
Pazar yatis
Ve pazartesi birincilik
Nasil plan ama
Teşekkür ederim.
Belki yaşlada ilgilidir.
Tamam haber veririm.
MöhtesemAtesim yok ama
Vucut sicakligimi ayarlayamiyorum, bir giyiniyorum usudum deyip, sonra soyunuyorum
Ben de cesaret edersem yarin giderim,
1 gun yuzmeye gitsem, cumartesi de salon yaparim yine 3 lerim,
Pazar yatis
Ve pazartesi birincilik
Nasil plan ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?