Tebrik ediyorum seni maşallah inş bi daha görmezsin o kiloları darısı bizim başımızagüünaaaaaydın
Çok teşekkür ederim lotusumm neTebrik ediyorum seni maşallah inş bi daha görmezsin o kiloları darısı bizim başımıza
Merhaba hoş geldinizMerhaba bende bu gruba katılmak istiyorum
Konumuzla hiç alakası yok ama bizim burada gelgör avm var gideriz hep. Sizi görünce gelgör bana gelmiş gibi hissettimMerhaba bende bu gruba katılmak istiyorum
Konumuzla hiç alakası yok ama bizim burada gelgör avm var gideriz hep. Sizi görünce gelgör bana gelmiş gibi hissettim
Şuan tartım yok ama güncel kilomu biliyorumMerhaba hoş geldiniz
Cumartesi tartı günümüz isterseniz o gün, ya da çok motiveyim derseniz yarın sabahtan tartı fotoğrafı göndererek başlayabilirsiniz
En yakın zamanda almayı düşünüyorumŞuan tartım yok ama güncel kilomu biliyorum
Tamamdır. İsterseniz yine aramızda olun menüleri yazmaya başlayın. Tartı gelince listeye almış oluruzEn yakın zamanda almayı düşünüyorum
Tamam olurTamamdır. İsterseniz yine aramızda olun menüleri yazmaya başlayın. Tartı gelince listeye almış oluruz
Allah kabul etsin sweetimBugün oruçtum sabah 6 da 4 bardak su içtim içim yanmışyatmadan da sahur yaptım bir kaç parça peynir zeytin attım ağzıma 1 dilim ekmekle. İftara yemek yapamadım ufak bi aksilik çıktı mecbur dışardan söyledim.
18.30
2 tane orta boy çıtır lahmacun
Ayran
Salata
İftardan sonra 1.6 litre su içtim çok susadım bugün. Yatana kadar 2 yi geçer
Yok canım yarım ekmek yemiştim akşam pek ekmek yememeye calisiyom da ondan moralim bozuldu eşim de evde bu ara onun da etkisi çok heleki beraber oturup Yeşilçay içiyoruz1 ekmek mi yedin naptın?
Ha diyelim ki bi ortam oldu o an hakim olamadın yedin hemen vicdan yapmak yerine sonucunda ne yapayım diye düşünüp uygulamaya başlayacaksın ki moralin de bozulmasın.
Diyet konusunda moralimizin bozulması bana hiç güzel dönmedi yıllarca.
Yürüyüşse yaparsın
Çıkamıyosan video açarsın
Protein ağırlıklı beslenip ödemini atarsın eksiye bile geçersin kendini üzdğünde yanına kalır işte boşuna
Neyse olmuş geçmiş canını sıkma canım. Adım vardı onu attıysak yarında daha hafif geçirmiş olursunYok canım yarım ekmek yemiştim akşam pek ekmek yememeye calisiyom da ondan moralim bozuldu eşim de evde bu ara onun da etkisi çok heleki beraber oturup Yeşilçay içiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?