Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar..
Kusura bakma canım yaa haber edemedim rahatsızlandım ben bi kaş gündür iyi değilim kusmayla başladım sonra ishalde geldi üstüme 2 gümdür serum takdırıryorum
Menü yazmayayım ben zaten yediklerimi çıkardım durdum
Bide yarın tartı bildirimi yapmak istemiyorum eksideyim ama normal yemeye dönünce alıcam telrardan hepsini hastalıkdan dolayı eksildim o kadar
sorun olmazsa yarın tartı atmak istemiyorum.
Teşekkür ederim canım
Seni üzmek için veya aşağı çekmek için atmadım onu. Eğer kırdıysam özür dilerim. 50lilerde de olsak 80lerldede olsak emek veriyoruz burada. Kilo vermenin,diyet yapmanın,kendine hakim olmamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Hepimizin motivasyonu tam. Ben o beğenmedim emojisini kötü olmuş amacında verdim.Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.
Bu şeker denen illet sigara gibi rezil bi bağımlılık . Bırakmak için çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Canım istedikçe mutfağa her girdiğimde bi meyve yiyip çıkıyorum.
Bu gruplarda var oluş amacımız birbirimizi aşağı çekmek değil . Beşenmedim atmak yerine “arkadaşım çok emek veriyoruz olsun yarından itibaren düzene sokarsın “dese daha değişik olurdu. Ben evde kendi kendime zaten aşağı çekiliyorum . Bu hafta diyet için zorlandım evet gayret de ettim ama son gün yapamadım.
Hadi sende bana beğenmedim at
Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.
Bu şeker denen illet sigara gibi rezil bi bağımlılık . Bırakmak için çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Canım istedikçe mutfağa her girdiğimde bi meyve yiyip çıkıyorum.
Bu gruplarda var oluş amacımız birbirimizi aşağı çekmek değil . Beşenmedim atmak yerine “arkadaşım çok emek veriyoruz olsun yarından itibaren düzene sokarsın “dese daha değişik olurdu. Ben evde kendi kendime zaten aşağı çekiliyorum . Bu hafta diyet için zorlandım evet gayret de ettim ama son gün yapamadım.
Hadi sende bana beğenmedim at
Amacım patavatsızlık veya kimsenin moralini bozmak değildi. 60 kiloyum ve olduğum kilodan son derece rahatsızım. Aramızda çok kilo farkı olsada hedefimiz,motivasyonumuz aynı.Bilmez miyim dut yüksek kiloda durdum uzun yıllar bağımlılık ne demek iyi biliyorum.
Tam biraz vermişken daha beteri çıktım.
90 lar grubuna gelip siz bu alınganlıkla veremezsiniz diyen olmuştu almıştı cevabını.
Eskisi gibi moralimi bozmuyorum ama sıkıntısını her an çekiyorum.
Zerre kadar ters konuşmaya tahammülüm yok
Bu psikolojiyi içinde yaşamayan anlayamaz adını alınganlık koymuşlar kimsenin kendisine ben patavatsızım diyecek hali yok ya.
Hayata tutunma oranımız bile farklı.
Zayıf arkadaşlarımı hep destekliyorum zaten dikkat etsinler ki almasınlar.
Aynen öyle bonus. Diyecek çok şey var ama neyseBilmez miyim dut yüksek kiloda durdum uzun yıllar bağımlılık ne demek iyi biliyorum.
Tam biraz vermişken daha beteri çıktım.
90 lar grubuna gelip siz bu alınganlıkla veremezsiniz diyen olmuştu almıştı cevabını.
Eskisi gibi moralimi bozmuyorum ama sıkıntısını her an çekiyorum.
Zerre kadar ters konuşmaya tahammülüm yok
Bu psikolojiyi içinde yaşamayan anlayamaz adını alınganlık koymuşlar kimsenin kendisine ben patavatsızım diyecek hali yok ya.
Hayata tutunma oranımız bile farklı.
Zayıf arkadaşlarımı hep destekliyorum zaten dikkat etsinler ki almasınlar.
Evet hepimizin istediği kilolara ulaşmak dileğiyleKızlar bakın bende bu hafta hep kacamak yaptım üzüldüm mü bu duruma çook
Diyetisyenime bile gidip söyleyince dediği lotus bu hafta neye stres oldu hastamiydi reglmi yakındı diye motive ederdi
Bebekligimizden agladigimizda annemiz hemen göğsünü vermiş emzirmis rahatlamisiz
Cocuklugumuzda aglamisiz sevdigimiz cipsler cikolatalar verilmiş elimize susmusuz mutlu olmusuz artık bunu birazda olsun degistirelim derdi ben hep stresli mutsuz oldugum zamanlarda yiyerek kendimi iyi mutlu hissediyorum herkes evinde bambaşka hayatlar yaşıyor bunuda başaracağız
Hep birlikte️ ️ ️
Tartı özelden mi atılıyordu?Bu hafta istediğim eksiyi göremedim regl haftasi canım çok tatlı istedi
Yeme istegimi bastiramadim porsiyonlar büyüktü dün regl oldum sonunda
bu hafta rakibim büyük ihtimalleChocolita
Tarti resmini özelden atıp evi dip köşe temizlik yapacağım bakarim arada
Yok burdan atiliyor geçen hafta fazla kilo veren 2 kişi özelden atiyo sadece kimin kazandığı supriz olsun diyeTartı özelden mi atılıyordu?
Bilmiyordum.
Bu hafta o artilarida atıp eksi görebilirsin
İnşallah lotusumBu hafta o artilarida atıp eksi görebilirsin
Ayy ne güzel 70 kiloyu görmek çok istiyorum 69lu kilolari ucundan yakalarsın inş önümüzdeki hafta