Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Çok geçmiş olsun 3R1Z ,acil şifalar dilerim.

Seni üzmek için veya aşağı çekmek için atmadım onu. Eğer kırdıysam özür dilerim. 50lilerde de olsak 80lerldede olsak emek veriyoruz burada. Kilo vermenin,diyet yapmanın,kendine hakim olmamanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Hepimizin motivasyonu tam. Ben o beğenmedim emojisini kötü olmuş amacında verdim.

Bilmez miyim dut yüksek kiloda durdum uzun yıllar bağımlılık ne demek iyi biliyorum.
Tam biraz vermişken daha beteri çıktım.
90 lar grubuna gelip siz bu alınganlıkla veremezsiniz diyen olmuştu almıştı cevabını.
Eskisi gibi moralimi bozmuyorum ama sıkıntısını her an çekiyorum.
Zerre kadar ters konuşmaya tahammülüm yok

Bu psikolojiyi içinde yaşamayan anlayamaz adını alınganlık koymuşlar kimsenin kendisine ben patavatsızım diyecek hali yok ya.

Hayata tutunma oranımız bile farklı.

Zayıf arkadaşlarımı hep destekliyorum zaten dikkat etsinler ki almasınlar.

Amacım patavatsızlık veya kimsenin moralini bozmak değildi. 60 kiloyum ve olduğum kilodan son derece rahatsızım. Aramızda çok kilo farkı olsada hedefimiz,motivasyonumuz aynı.
Beğenmedim emojisini “kötü olmuş” anlamında verdim.
Ben bu gruba daha çok motive olmak için girdim.
Amacım bu yönde,neden başkalarını düşüreyim.

Aynen öyle bonus. Diyecek çok şey var ama neyse

Kızlar bakın bende bu hafta hep kacamak yaptım üzüldüm mü bu duruma çook
Diyetisyenime bile gidip söyleyince dediği lotus bu hafta neye stres oldu hastamiydi reglmi yakındı diye motive ederdi
Bebekligimizden agladigimizda annemiz hemen göğsünü vermiş emzirmis rahatlamisiz

Cocuklugumuzda aglamisiz sevdigimiz cipsler cikolatalar verilmiş elimize susmusuz mutlu olmusuz artık bunu birazda olsun degistirelim derdi ben hep stresli mutsuz oldugum zamanlarda yiyerek kendimi iyi mutlu hissediyorum herkes evinde bambaşka hayatlar yaşıyor bunuda başaracağız

Hep birlikte

Evet hepimizin istediği kilolara ulaşmak dileğiyle

Tartı özelden mi atılıyordu?
Bilmiyordum.

Bu hafta o artilarida atıp eksi görebilirsin
Ayy ne güzel 70 kiloyu görmek çok istiyorum 69lu kilolari ucundan yakalarsın inş önümüzdeki hafta

Günaydınnnnnn
Kaptanicem mezun olmak korumaya geçmek istiyorum
Darısı buradaki tüm güzel kadınlara olsun inşallah Sağlık gibisi yok gerçekten taşıdığımız her fazla kilo bedenimize ve sağlığımiza yük
Geçen hafta 54.95
Bu hafta 52.2
Fark 2.700
Chocolita

Eklentiler

• 1000017401.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…