- 20 Ocak 2021
- 1.308
- 1.277
- 27
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Salgin var kızımda geçen hafta acillik oldu ilaclarla iyilesti şimdi eşim midem bulanıyor deyp duruyor
Şuan kaç kilosun kapışakmııııBenimde hedef 55
Tamam çokom 20.000 miYarın hiç fırsatın olmazsa pazar günü bekliyorum canım
Ağzıma tüpüremKız hiç bişeye el uzatmıyorum falan dedin kendine mi nazar ettin noldu sene
60ımŞuan kaç kilosun kapışakmıııı
Yaaa çünkü yapmamalıyızzzz
Çok geçmiş olsunHayırlı akşamlar..
Kusura bakma canım yaa haber edemedim rahatsızlandım ben bi kaş gündür iyi değilim kusmayla başladım sonra ishalde geldi üstüme 2 gümdür serum takdırıryorum
Menü yazmayayım ben zaten yediklerimi çıkardım durdum
Bide yarın tartı bildirimi yapmak istemiyorum eksideyim ama normal yemeye dönünce alıcam telrardan hepsini hastalıkdan dolayı eksildim o kadar
sorun olmazsa yarın tartı atmak istemiyorum.
Başlığa aldanma içerik de bunu söylüyor. Ama sonuç çok iyiNe zaman başlamayı düşünüyorsun
Ne kadar yapıcaksın
Bide bunu nerden alıntıladım araştırmak istedim
Ne çok soru sordum ya huu
10.000 canım. Kurallar değişti biliyorsun Cezalar esnedi. İlk Diyet dışı 6000, 2. 10.000Tamam çokom 20.000 mi
Ağzıma tüpürem
Her gün yaptığın sporlar ortada dutum sen nerelerden geldin bu aşamaya. Olmuştur halledersin
Aynen çokom bu hafta iyi asılmam lazımHer gün yaptığın sporlar ortada dutum sen nerelerden geldin bu aşamaya. Olmuştur halledersin
Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.Özellikle 50 li kilolarda olanların bu şekilde motivasyon yapması güzel değil.
Burda kaç haftadır şahit oldum kaçıran da oldu artı gelen de oldu ama çabaya devam ettiniz.
Zaten başarıya götüren şey istiktarla devam etmek.
Emeğinin karşılığını kat kat al inşallah