Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Çok geçmiş olsun
İyileşince atarsın sorun olmaz canım
Ne zaman başlamayı düşünüyorsun
Ne kadar yapıcaksın
Bide bunu nerden alıntıladım araştırmak istedim
Ne çok soru sordum ya huu
Başlığa aldanma içerik de bunu söylüyor. Ama sonuç çok iyi
Tamam çokom 20.000 mi

Ağzıma tüpürem
10.000 canım. Kurallar değişti biliyorsun Cezalar esnedi. İlk Diyet dışı 6000, 2. 10.000

Ebrulibayan beğenmedim için teşekkür ederim harika motivasyon oldu benim için

Özellikle 50 li kilolarda olanların bu şekilde motivasyon yapması güzel değil.

Burda kaç haftadır şahit oldum kaçıran da oldu artı gelen de oldu ama çabaya devam ettiniz.
Zaten başarıya götüren şey istiktarla devam etmek.

Emeğinin karşılığını kat kat al inşallah

Güzel değil tabiki . İroni yaptım bonus . Canım sıkıldı . Çok şey söylemek var ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemiyorum.
Bu şeker denen illet sigara gibi rezil bi bağımlılık . Bırakmak için çabalıyorum. Elimden geleni yapıyorum. Canım istedikçe mutfağa her girdiğimde bi meyve yiyip çıkıyorum.
Bu gruplarda var oluş amacımız birbirimizi aşağı çekmek değil . Beşenmedim atmak yerine “arkadaşım çok emek veriyoruz olsun yarından itibaren düzene sokarsın “dese daha değişik olurdu. Ben evde kendi kendime zaten aşağı çekiliyorum . Bu hafta diyet için zorlandım evet gayret de ettim ama son gün yapamadım.
Hadi sende bana beğenmedim at

Günaydın

İlk tartı bildirimi benden olsun.
Geçen haftaki kilom: 58.75
Bu hafta kilom: 58.55

Kilo verme yüzdesi %0,34

Fark ettim ki ben çarşamba günleri daha da kilo vermiş oluyorum, sadece o günlerde ki tartımı mı paylaşsam kaptanlarım

30/11 34016
01/12 4293
02/12 7241
03/12 7047
04/12 8780
05/12 7105
06/12 12687

Bu hafta toplamda 81169 adım attım

Bonus
Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…