- 20 Ocak 2021
- 1.209
- 918
- 27
Teşekkür ederimRekabeti severim @Pembe Lotusher ne kadar 2 gündür yürüyüş ve spor yapamadamda öğünlerimde iyiyim bakalım
Hoşgeldiniz aramıza
Çok geçmiş olsunCeza egzersizi için adım yeterli canım
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldımgüzel başlangıçlar olsun
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana
Geçmiş olsunCeza egzersizi için adım yeterli canım
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldımgüzel başlangıçlar olsun
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana
Düşük tansiyon hastasisin benim gibi benimde 6/5 7/5 en yüksek normal hali 8/5 yazdığın gibi 10 a bile çıksa ensemde müthiş bir ağrı olur doktorlar bu kadar düşük tansiyonla nasıl ayaktasın diyorlar hepGeçmiş olsunbenim tansiyonum hep düşüktür 8/5 civarında büyük 10a çıksın hemen kafamın arkası agrır bi ağırlık oturur sanki oraya
Merhaba mutlu akşamlar kendi adıma grip olduğum için biraz keyifsiz durumlar amaMerhabalar arkadaşlar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
Bugün benim için önemli bir gün. Emeklilik için çalıştığım kuruma başvurdum, hayırlısıyla 13 Aralık'ta kurumumla ilişiğim kesilecek ve emeklilik işlemlerim başlayacak.
İşyerimdeki oda arkadaşlarımı ve diğer samimi arkadaşlarımı çok seviyorum. Aile gibi olmuşuz yıllardır. Onun için tuhaf bir hüzün içerisindeyim.
Bana şans dileyin, şu emeklilik işlemlerim rast gitsin inşallah.
İyi akşamlar hepinize.
Ne güzel, inşallah emeklilik hayatınız istediğiniz gibi olurMerhabalar arkadaşlar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
Bugün benim için önemli bir gün. Emeklilik için çalıştığım kuruma başvurdum, hayırlısıyla 13 Aralık'ta kurumumla ilişiğim kesilecek ve emeklilik işlemlerim başlayacak.
İşyerimdeki oda arkadaşlarımı ve diğer samimi arkadaşlarımı çok seviyorum. Aile gibi olmuşuz yıllardır. Onun için tuhaf bir hüzün içerisindeyim.
İyi akşamlar hepinize.
İşte düşükken cok rahat ayaktayımDüşük tansiyon hastasisin benim gibi benimde 6/5 7/5 en yüksek normal hali 8/5 yazdığın gibi 10 a bile çıksa ensemde müthiş bir ağrı olur doktorlar bu kadar düşük tansiyonla nasıl ayaktasın diyorlar hep
Ne güzel inşallah rast gider işlerinizMerhabalar arkadaşlar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
İyi akşamlar hepinize.
Gerçekten ben de öyleİşte düşükken cok rahat ayaktayımdiğer türlü cok fena ayakta duramıyorum ensemden dedigin gibi kafama dogru sanki bi beton yığını koymuşlar kaldıramıyorum
Yan bana dua etYapayım bende hemen. Göbek eritmek istiyorum.
Sana da geçmiş olsunElhamdülillah bugunumuze boğazım ağrıyor biraz ama yinede iyim şükür
Sağol canım inşallah seninde emekliliğin hayırla kolaylıkla olur rahat edersinÇok geçmiş olsunChocolita
Dilerim akşam daha iyisindir.
Geçen gün benim de tansiyonum çıktı, emeklilik işlerine çok kafa yormuştum, o da etkiledi sanırım.
tansiyonun çıktığında limonlu su içmek de iyi geliyor. Tavsiye ederim.
İyi akşamlar çiçeğim hoş geldinİyi akşamlar
Daha yeni toparlanıyorum hiç bakamadım buraya hepiniz iyisinizdir inşallah
Çok geçmiş olsun.Merhaba mutlu akşamlar kendi adıma grip olduğum için biraz keyifsiz durumlar ama
Sizin için hersey en hayırlı en güzel haliyle olsun inşallah
Ne güzel inşallah rast gider işleriniz
Sana da geçmiş olsunboğaz ağrısı rutin oldu bizde de
Sağol canım inşallah seninde emekliliğin hayırla kolaylıkla olur rahat edersin
Bugün tamda icimden bonus nerelerde diye gecirdim elhamdülillah iyiz sende daha iyi ol inşallahİyi akşamlar
Daha yeni toparlanıyorum hiç bakamadım buraya hepiniz iyisinizdir inşallah