Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Çok geçmiş olsun Chocolita
Dilerim akşam daha iyisindir.
Geçen gün benim de tansiyonum çıktı, emeklilik işlerine çok kafa yormuştum, o da etkiledi sanırım.
tansiyonun çıktığında limonlu su içmek de iyi geliyor. Tavsiye ederim.

Merhabalar arkadaşlar,
Nasılsınız, iyi misiniz?
Bugün benim için önemli bir gün. Emeklilik için çalıştığım kuruma başvurdum, hayırlısıyla 13 Aralık'ta kurumumla ilişiğim kesilecek ve emeklilik işlemlerim başlayacak.
İşyerimdeki oda arkadaşlarımı ve diğer samimi arkadaşlarımı çok seviyorum. Aile gibi olmuşuz yıllardır. Onun için tuhaf bir hüzün içerisindeyim.
Bana şans dileyin, şu emeklilik işlemlerim rast gitsin inşallah.
İyi akşamlar hepinize.

Geçmiş olsun benim tansiyonum hep düşüktür 8/5 civarında büyük 10a çıksın hemen kafamın arkası agrır bi ağırlık oturur sanki oraya

Geçmiş olsun benim tansiyonum hep düşüktür 8/5 civarında büyük 10a çıksın hemen kafamın arkası agrır bi ağırlık oturur sanki oraya
Düşük tansiyon hastasisin benim gibi benimde 6/5 7/5 en yüksek normal hali 8/5 yazdığın gibi 10 a bile çıksa ensemde müthiş bir ağrı olur doktorlar bu kadar düşük tansiyonla nasıl ayaktasın diyorlar hep

Merhaba mutlu akşamlar kendi adıma grip olduğum için biraz keyifsiz durumlar ama
Sizin için hersey en hayırlı en güzel haliyle olsun inşallah

Ne güzel, inşallah emeklilik hayatınız istediğiniz gibi olur

İşte düşükken cok rahat ayaktayım diğer türlü cok fena ayakta duramıyorum ensemden dedigin gibi kafama dogru sanki bi beton yığını koymuşlar kaldıramıyorum

Ne güzel inşallah rast gider işleriniz

3 Aralık menü bildirimi
İlk öğüne kadar su ( 1 lt anca olmuştur)
Türk kahvesi
Saat 16.30
Yarın tavuk but, 3 kaşık kadar pilav, bol salata, 1 küçük kase cacık
Bugün su az oldu 2 lt

1 saat yürüyüş: 11.198 adım

Eklentiler

• 1000072833.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 6
Elhamdülillah bugunumuze boğazım ağrıyor biraz ama yinede iyim şükür
Sana da geçmiş olsun boğaz ağrısı rutin oldu bizde de
Sağol canım inşallah seninde emekliliğin hayırla kolaylıkla olur rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…