Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

İyi Geceler 🌙

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran

Akşam

7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt

Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.

Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3513725
Geçmiş olsun🌸

İyi Geceler 🌙

Kahvaltı

1 peynirli sandviç

Öğle

1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran

Akşam

7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt

Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.

Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?

Bonus Bonus
Chocolita Chocolita

Eki Görüntüle 3513725
Çok geçmiş olsun gidelimkaptan gidelimkaptan 💐🌺🌸💕Acil şifalar dilerim.

Günaydın kızlar bu güncel kilom. Hedefim 55e düşmek. Dün biraz göbek hareketleri çalıştım. Bugün çok hamlamışım 🫠 eee vücut alışkın değil tabi spora 😅
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Bir kase mercimek çorbası içtim. 2 litre su içtim.

Eklentiler

• IMG_3062.jpeg
    IMG_3062.jpeg
    140,4 KB · Görüntüleme: 12
Günaydın kızlar bu güncel kilom. Hedefim 55e düşmek. Dün biraz göbek hareketleri çalıştım. Bugün çok hamlamışım 🫠 eee vücut alışkın değil tabi spora 😅
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Hoşgeldiniz 🌹 Başarılar ✨

Egzersiz sabah bi 10 dakka anca yapabilmistim oğlum uyanınca devam edemedim. Basit hareketlerdi adımı atıyım egzersizde sabah yapar atarım.
Ceza egzersizi için adım yeterli canım
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldım 🌸 güzel başlangıçlar olsun
Gunaydinnn canimmm kadinlarrr
Nasılsınız iyisinizdir inşallah
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana

Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana
Geçmiş olsun inşallah canım dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun

Saat 10 da ilk öğün 14.30 da son ogun günü kapadım sporu akşama inşallah
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000015751.jpg
    1000015751.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000015839.jpg
    1000015839.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000015866.jpg
    1000015866.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000015898.jpg
    1000015898.jpg
    167,7 KB · Görüntüleme: 7
ohbb ohbb sanmaki lotus kazanamaz 4gunde hafif beslenip sporuda arttirirsam bu iş olur 🤩neyse bi melisa çayı içeyim dün gece kizcem uyutmadi bu gece uyuruz ins
Rekabeti severim Pembe Lotus Pembe Lotus 😍 her ne kadar 2 gündür yürüyüş ve spor yapamadamda öğünlerimde iyiyim bakalım🤩
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Hoşgeldiniz aramıza😍

X