- 30 Ocak 2015
- 17.830
- 14.632
- 29
Geçmiş olsunİyi Geceler
Kahvaltı
1 peynirli sandviç
Öğle
1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran
Akşam
7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt
Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.
Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3513725
Çok geçmiş olsunİyi Geceler
Kahvaltı
1 peynirli sandviç
Öğle
1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran
Akşam
7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt
Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.
Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3513725
HoşgeldinizGünaydın kızlar bu güncel kilom. Hedefim 55e düşmek. Dün biraz göbek hareketleri çalıştım. Bugün çok hamlamışımeee vücut alışkın değil tabi spora
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Bir kase mercimek çorbası içtim. 2 litre su içtim.
Teşekkür ediyorumHoşgeldinizBaşarılar
Ceza egzersizi için adım yeterli canımEgzersiz sabah bi 10 dakka anca yapabilmistim oğlum uyanınca devam edemedim. Basit hareketlerdi adımı atıyım egzersizde sabah yapar atarım.
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldımGünaydın kızlar bu güncel kilom. Hedefim 55e düşmek. Dün biraz göbek hareketleri çalıştım. Bugün çok hamlamışımeee vücut alışkın değil tabi spora
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor banaGunaydinnn canimmm kadinlarrr
Nasılsınız iyisinizdir inşallah
Geçmiş olsun inşallah canım dikkat et kendineCeza egzersizi için adım yeterli canım
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldımgüzel başlangıçlar olsun
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana
Sağol canım sen nasılsınGeçmiş olsun inşallah canım dikkat et kendine
Ceza egzersizi için adım yeterli canım
Günaydınn tekrar hoş geldiniz Listeye aldımgüzel başlangıçlar olsun
Ben bugün orta haliyim. 2 gün önce biraz tansiyonum çıkmıştı çok başım ağrımıştı. O gece kaçı buldu bilmiyorum ama bayağı yükselmiş olsa gerek. Çünkü 2 gündür başımın arkası ağrıyor. Bende de bu sorun var. Ama yine yürüyüşümü yapıcam. İyi geliyor bana
Elhamdülillah bugunumuze boğazım ağrıyor biraz ama yinede iyim şükürSağol canım sen nasılsın
Yapayım bende hemen. Göbek eritmek istiyorum.Kızlar güzel bi karın egzersizi buldum iki gündür yapıyorum acayip yakıyor . 10 dk lık ama etkili .
Rekabeti severimohbb sanmaki lotus kazanamaz 4gunde hafif beslenip sporuda arttirirsam bu iş olur neyse bi melisa çayı içeyim dün gece kizcem uyutmadi bu gece uyuruz ins
Hoşgeldiniz aramızaGünaydın kızlar bu güncel kilom. Hedefim 55e düşmek. Dün biraz göbek hareketleri çalıştım. Bugün çok hamlamışımeee vücut alışkın değil tabi spora
Dün iftarda;
Bezelyeli tavuk,
3 yemek kaşığı pilav,