- 20 Ocak 2021
- 1.209
- 920
- 27
Ah olur mu orta sonda abimiz var oda. Ayrı alem ergenlik gel.gitleri ah ahh canları sagolsun yeter de vallahi çok yorucu süreçler gerçektenAslında yapılabilir. Bu aralar tek öğün yapıyorum vücudum alıştı buna haftaya şaşırtmak amaçlı deneyebilirim. Düşünelim bence beraber birbirimizi de gazların iyi olur.
Benim de 2 tane oğlum var. Büyüdüler şükür ama büyüdükçe hep yeni bir sendromsiz 4 yaş sendromu ben ergenlik sorunlarıyla uğraşıyorum. Bence halinize şükredin derim çünkü o yaşlarda zor olsa da her şey kontrol altında ama ergenlikte özgürleşme bir birey var daha zor oluyordur bakımdan
Kesintisiz yapabilirsem büyük bir şey olacak benim için. Hiç bilmiyorum inan kiSen 10 gün yapmayacan dimi bebeyim
Benim kafada böyle çalışıyor. O yüzden şimdiye kadar hiçbir diyet listesini uygulayamadım. Kendi rutinimi oluşturucam ama bakalımBi listeye bağlı kalınca benim bünye eror veriyorcanım değişik şeyler istiyor diyetten sıkılıyorum
O yüzden o gün ne varsa canım ne isterse azcık azcık yiyom
İnşallah rutine girersin çokomKesintisiz yapabilirsem büyük bir şey olacak benim için. Hiç bilmiyorum inan ki
Benim kafada böyle çalışıyor. O yüzden şimdiye kadar hiçbir diyet listesini uygulayamadım. Kendi rutinimi oluşturucam ama bakalım
Tamamladim bugün 2 cezamıda... biraz yorucu birgün olsada hallettimTante Rosa Denise 3 günlük egzersiz cezasından 2 kaldı canım
Canım bu hafta eğitimim var. Yemek yapmaya vaktim yokSen yemek yemiyo musun artık hocam?
Oluyordur değil daha zor zaten.
Allah hepimize kolaylık versin büyüyen çocuklar bazen o kadar zorluyor ki küçükken çektiğimiz sıkıntılar bize kolay gelmeye başlıyor.
Gerçekten zor zor dönemler. Benimkileri ikiside ergen. Biri 9 diğeri 8. sınıf ve lgs ye hazırlanıyor siz düşünün gerisiniAh olur mu orta sonda abimiz var oda. Ayrı alem ergenlik gel.gitleri ah ahh canları sagolsun yeter de vallahi çok yorucu süreçler gerçekten
Bu ceza egzersizi tamamlanmamış canım 1 uyarı geldi
Tamam canım dönünce görüşürüzChocolita canım ben bir süre diyete ara veriyorum tedaviden dolayı şuan yapamayacağim