Tsk ederim canım emeğine sağlık7 Aralık Yıldız Savaşçıları
ohbb Pembe Lotus 'a karşı!
Bu hafta en yüksek yüzdeyi yaparak listenin yıldızları seçildiniz. Hafta boyu çok iyiydiniz. Tebrik ediyorum️ Ligde görüşmek üzere
Diyetisyenimin tavsiyesiyle uzun zamandır d vitamini magnezyum kullaniyordum bu ara unutuyorum icmeyi alarm kurcam artikGününüz güzel geçsin.
Herbalife çayları ile ilgili fazla bir bilgim yok; ama onun yerine doğal gıdalar ve vitamin, mineral destekleriyle daha sağlıklı olur gibi geliyor.
Haftasonunda görüştüğüm bir arkadaşım "magnezyum takviyesi" kullanmamı önerdi. Tüm magnezyum formlarını içeren bir tablet kullanmayı istiyorum. tiroid fonksiyonlarına, haşimato ve yorgunluğa, kasların sağlığına v.b. iyi geleceğini öğrendim.
Siz magnezyum desteği kullanıyor musunuz arkadaşlar?
Magnezyum içeren kuruyemişler listesinde badem,yer fıstığı,kabak çekirdeği,bitter çikolata,muz,süt,yoğurt,chia tohumu da magnezyum içeren besinler imiş. Kararınca hepsinden tüketmeye özen göstereceğim.
Adım mıydı egzersiz mi
Adım da olur egzersiz deAdım mıydı egzersiz mi
Egzersiz sabah bi 10 dakka anca yapabilmistim oğlum uyanınca devam edemedim. Basit hareketlerdi adımı atıyım egzersizde sabah yapar atarım.Adım da olur egzersiz de
Çok geçmiş olsun üzüldüm. Fazla zorlama kendiniİyi Geceler
Kahvaltı
1 peynirli sandviç
Öğle
1 adet lahmacun ( bu da diyet dışı sayılıyor mu) ve ayran
Akşam
7 adet yaprak sarma ve 1 kase yoğurt
Bugün 1 litre su içtim ve 7241 adım attım.
Tırmanış antrenmanı yaparken kolumu baya incittim hareket ettiremiyorum o nedenle sporu yarıda bıraktım bugünlük cezamı tamamlamış sayılıyor muyum?
Bonus
Chocolita
Eki Görüntüle 3513725
Demir ve d vitamini kullanıyorum. magnezyum da kullanmaya başlasam iyi olacak. SağolasınDiyetisyenimin tavsiyesiyle uzun zamandır d vitamini magnezyum kullaniyordum bu ara unutuyorum icmeyi alarm kurcam artik
Demir hapi kullanıyorum bide