Yeni Yıla Hafif Gir ❄️💪

Hayırlı akşamlar
Günü çoktan kapattım ama ancak girebildim
Sabah 500 ml su
Kahvaltı 2 hş yumurta 1 dilim tbe 3 dilim peynir 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara kahve 1 avuç badem
Yarım elma
1 bardak pancar kürü
1 mandalin
Akşam 3 çorba kaşığı pilav 2 kepçe patlıcan yemeği
2,5 lt su
50 dk cardio 500 puan
10 dk karın 100 puan
20 dk plates 160 puan
Chocolita Bonus

Eklentiler

• IMG_7689.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 10
İyi akşamlar
Sabah 3 etimek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 domates
2 haşlanmış yumurta

Akşam yağsız nohutlu salata büyük porsiyon
Yarın bu büyük porsiyonu küçültücem
Çay yanına ufak bir şey
5 30 da yeme işi bitti
Adım

Eklentiler

• 1000007502.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 11
İyi akşamlar arkadaşlar. 3 Aralık menüm, sabah 1 yumurta ,2 dilim ekmek,peynir,zeytin
Öglen 1 kase çorba,1 lahmacun.
Sonra spor salonunda 1 saat yüzdüm . Geç saattede yemek yemeyeyim diye 1 kap aktivia yedim. Su yine az içildi malesef ne yapip edip arttırmam gerek biliyorum . Bugün 1 cezamı yüzerek ödemiş oldum Chocolita Bonus

Merhabalar Chocolita Bonus
Bugün emeklilik ile ilgili işlerim için uzun mesafe yürüdüm. Pek bir mutlu oldum.
Grupta bir süreliğine izinli olsam da sizlerle paylaşmak istedim.
100 kg. üstü olunca insanın performansı düşüyor, nefes nefese kalıyor, bugün uzun mesafe yürüyebilince mutlu oldum. Bileğim de çok daha iyi çok şükür.

İyi akşamlar kızlar. Yarın oruç tutacağım. Şöyle bi tabak hazırladım. Bunu yedikten sonra artık bişey yemeyeceğim. Su içmeye devam ama
Allah kabul etsin

Kaptanicem canım benim bende inşallah oruclarima basliyorum mens donemini atlatmisken inşallah yarın ve sonrası oruçlu olacağım bilginize Chocolita

Geçmiş olsun canım
Saat 10 da ilk öğün 14.30 da son ogun günü kapadım sporu akşama inşallah
Chocolita
Afiyet olsun senin yediklerini görünce kendi kendime bi öküz yemissin sen lotus dedim
Hersey istediğiniz gibi kolaylıkla ve hayirlisiyla olur ins bol şanslar

Bugün yediklerim
Sabah sade Türk kahvesi

11:35 gibi
2 dilim tm buğday ekmeğinden tost yesillik 6 yesil zeytin 3 ceviz

14:00 gibi light bisküvi limonlu,cig findik sade Türk kahvesi

18:00 1 porsiyon lahana dolması,bi kase mercimek çorbası bi kase yoğurt

Reglim çok yakın aşırı derecede tatli çekiyor canım birazdan yarım nar yerim

Su 3lt
30dk leslie
8dk bölgesel
60sn plank
Cezam silinmiştir inş
Chocolita

İyi akşamlar kızlar. Yarın oruç tutacağım. Şöyle bi tabak hazırladım. Bunu yedikten sonra artık bişey yemeyeceğim. Su içmeye devam ama
Allah kabul etsin
İyi yapmışsın canım sefan olsun yüzmek iyi geliyordur sana. Kendine vakit ayırmış oluyorsun
Bende mutlu oldum senin için delficim yürüyüş çok iyi oluyor gerçekten. Baş ağrısıyla çıktım, müzik dinleyerek yürümeme rağmen eve döndüğümde ağrım kesilmişti
Allah kabul etsin

Kaptanicem canım benim bende inşallah oruclarima basliyorum mens donemini atlatmisken inşallah yarın ve sonrası oruçlu olacağım bilginize Chocolita
Allah kabul etsin denpcim
Leslie nin görüntüsünü de gönderirsen tamamdır canım. Ceza egzersizlerinde kanıt bekliyoruz. Hem bu görseller videolar hepimizi motive ediyor

Allah kabul etsin inşallah. Kaç gün tutacaksın?
Bir hafta on gün tutacağım Allah'tan bir mani çıkmazsa inşallah niyetim o yönde
Yaaa ayşegül demirsoy un ayakta yapılan egzersiz serisi var ayakta karın kası diye yazınca çıkıyor youtube da
Evet canım onu yapıyorum Birde evde fitin videolarını onlarda bayaga etkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…