Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide şuan eşimin semineri var onunla otele geldik.yumurtlama zamanında havuza girmek sakıncalı olur mu? spermler ölürmü diye düşündüm de bugün normalde 48 saate kadar içerde yaşıyorlarmış ya sıcak su zararlı yada hamam sauna onu duydum ama havuzu bilemedim

Ya her insan ne kadarda farklı oluyor gerçekten Allah hepimizi farklı farklı yaratmış :)
Bende evlendiğim ilk ay başladım bebek bebek diye :) sonrada doktora gidip 1 yıldır çocuğum olmuyor deyip tedavi istedim ne kadar çatlakmışım meğer şimdi geriye bakıp düşününce çok sabırsızmışım gerçekten :)
Tamam canım ekliyorum

Milleti boşver canım sen kendine evliliğine odaklan, benide zamanında çok üzdüler sıktılar ne zaman evlenceksiniz diye 9 sene milletin tantanasını saçma sapan sorularını cevaplamak zorunda kaldım şimdi diyorum keşke daha geç evlenseymişim :/

Huzuruna huzur kattıkları bi gerçek canım :) ama son zamanlarda şunu anlıyorum ki eş desteği çok önemli, bi zaman sonra tek başına başa çıkmak mümkün değil...
Bildiğim kadarıyla söylediklerin hamile olduktan sonraki sakıncalı durumlar canım merak etme etkilenmezler bildiğim kadarıyla ama en üzeli netten araştırmak mübarek bilim adamı gibi ne arasan çıkıyor internette

İnsallah canim. Neresindesin kayserinin, doktora gidiyor musun kime gidiyorsun gidiyorsan eger

Bugün doktora gitcektim bizim ufaklıktan bana zaman kalmadı :) yarın için tekrar randevu aldım doğduğum hastaneye haydarpaşa numuneye :) İnşallah ugurlu gelir :) Aile planlaması İNFERTİLİTE bölümü diyo doğru alan demi kızlar :)

Çok haklisin canim, milleti takmiyorum aslinda derdim kendimle, bazen esimle onun bebeklere olan ilgisine rağmen sadece beklemesi hep ertelemesi beni yipratiyor. Konusmaktan soylemekten aglamaktan yoruldum hep yapariz gideriz deyip gidilmeyen doktorlar ve ucunun maddiyata dayanması beni yordu. Üstüne kimse ne yasadigini bilmeden cocuk yapmiyor musunuz deyince kiziyorum yaşadiklarima. Bi taraftanda her sey nasip kismet sabir diyorum ama sabretmek yerinde saymak degil uğraşmak bence... kusura bakma edebiyatçı olunca cenem dusuyor

Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü eşimde şuan o fikirde, oğlum ilk doğduğunda ikinciyi hemen yapcaz ara vermicez dedi herkese ve beni umutlandırdı gaza getirdi sonra bi anda ertelemeye başladı borçlar arttıkça cesareti kırıldı cocuk bakmanın zorluklarını gördükçe, sonra seneye seneye derken şimdide 2018 yazına erteledi. Bende inadımdan halen çabalamaya devam ediyorum bu ayda elimden geleni yapıp olmazsa akışına bırakcam çünkü dediğin gibi insan eşinin kendisi ile ayrı fikirde olmamasına çok bozuluyor ve de destek görememek insanı çok yıpratıyor

Cok haklisin ama yine hayirlisi demekten baska çare yok. İnsallah oğlun bir an önce kardeş sahibi olur

Iyi akşamlar listenize beni de ekler misiniz bat 12 kasım bugün erken gebelik testi aldım yaptım hiç bisi çıkmadı 5 gün vardı bata hayırlısı olsun diyelim

Benide eklermisiniz bat tarihi 6 kasımda be kırmızılari gördüm yeni bat 6 aralık olmam inşallah

Aynen öyle... Gerçekten herkesin bakış açısı çok farklı.
Ben daha düne kadar bende annelik geni yok bence bende diyordum. Sonra bir an öyle bir istek geldi içime, eşime de tabii, hatta gidip bebek arabası falan aldık öyle delirdik ki hala korunmaya devam etmemize rağmen aldık arabayı
karı-koca biraz deliyizdir de...

Ama hala acabalarım var, hala bir istiyor bir istemiyor gibiyim.
Benim gibi olan da kimse yok galiba buralarda böyle kafası karışık hayırlısı artık inşallah

Canım benide ekle 29 kasim son 2 ay insallah yeni yıla 2 aylık hamis olarak girerim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim

Merhaba,
Bende çok istiyorum her ay hüsrana uğramak çok kötü birşey. İki ayrı doktora da gittim bir sıkıntı yok bir sene dolmadan birşey yapamıyoruz diyorlar ee sıkıntı yoksa neden bebeğim olmuyor hiç olmayacak gibi düşünmeye başlamak bu ayda olmayacak hissi. Eşimin bir ay sonra doğum günü ne çok isterim ki doğum gününde baba oluyorsun demeyi. Hayırlısı diyorum ama her zaman üzüntü içerisindeyim. Ne yapacağız böyle kimseye içimdekileri de dökemiyorum. Çalışıyorum diye yapmıyoruz bebek diyorum oysa deniyoruz ama tık yok allahım bu ay tutar inşallah ailelerimize ve eşime en büyük süpriz yapar bebişimiz bekleriz.

Mojo yumurta iğnesini neden yapıyorlar ne zaman yapıyorlar koldan felan mı? Yani bir sene geçince mi yapıyorlar
Canım bende pko var yumurtalarim kendiliğinden buyumedi klomen hap kullandım o da fayda etmedi doktorum iğne ile buyutelim dedi ve gerçekten de iğne daha etkili oldu yumurtalarim büyüdü.bir bucuk senedir hamile kalamadim ben aslında bunun bir zamanı yok yani yumurta büyüme sorunu varsa bir seneden önce de verilebilir bu iğneler.kalcadan yapıldı bana canım.bugun de bir tane göbekten çatlatma iğnesi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…