- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
bence hiç kaçırma değerlendir canım belli olmaz baya büyümüş kendiliğinden de çatlayabilir canımCanım bu benim de aklıma geldi neden böyle yaptı anlamadım normalde 18 mm olması yeterli çatlama iğnesi için..ama doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği dedim bakalım artık :) bir de erken çatlarsa ayyybugünden itibaren eşimle degerlendirsek mi ki ne olur ne olmaz
Aynen canım haklısın öyle yapacambence hiç kaçırma değerlendir canım belli olmaz baya büyümüş kendiliğinden de çatlayabilir canım
Evet canım ilaç içmek biraz sıkıntı ama mecbur sabret canım bebiş olana kadar :)öyle yapmaya çalışıyorum sadece ilaç içmede sıkıntı var bende sevmediğimden ilaçları düzenli içemiyorum unutuyorum bu ay ondan dolayı erteledi doktor beklemedeyim hasta olunca rahim filmi çekilecek genç anne olmak istiyorum ama rabbim kısmet etmedi daha vardır bir bildiği elbet
Ben daha hiçbişeye başlamadım canım ilk gebelikte çatlatma iğnesiyle hamile kaldım o yuzden tekrar direk isticem :)Ay canım benim inşallah ikimizin de yüzü güler bu iğnelerdencanım bende pkos var daha önce üç defa klomen kullandım yumurta hiç buyumedi doktorum bu ay adetimin 3. Günü fostimon 75 lik iğne başlattı 6 tane vurdum bugün kontrole gittim çok şükür iki adet yumurtam büyümüş bir sağ bir sol olmak üzere. İkisi de 20 mm lerde ama iki tane daha iğne yazıyorum az daha buyusunler catlatalim dedi doktorum ben de umutlandim biraz çarşamba tekrar kontrol eğer yumurtalarim biraz daha büyümüş olurlar ise çatlatma iğnesi vercek :) sen neler yaptın şimdiye kadar canım
Hoşgeldin aramıza canım, inşallah sabaha güzel haberler alırız senden :)Merhaba hanimlar. İnşallah herkes hayirlisiyla evlatlarina kavuşur. Benimde bat bugun 6 kasım yani, henüz olmadım
Benim de 32 tatlimAynen canım evet kesinlikle yaşın kaç bu arada :) benim 30
Evet canım gelişmelerden haberdar ederiz birbirimiziBen daha hiçbişeye başlamadım canım ilk gebelikte çatlatma iğnesiyle hamile kaldım o yuzden tekrar direk isticem :)
Sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın benim muhtemel yumurtlama günlerim takvimde 17si öncesi ve sonraki günler :) sen benden önce olcaksın muhtemelen inşallah önce senden güzel haberler alırız :)
Canım hamilesin demedi mi doktor bu kan sonucuna göre bence hamilesin :)Benide yazın benide bat 10 kasım
çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmişti test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.23 çıktı yükselir mi dersiniz
Doktora göstermedim ya acilde yaptırdımCanım hamilesin demedi mi doktor bu kan sonucuna göre bence hamilesin :)
İğnenin üzerinden kaç gün geçti tam olarakDoktora göstermedim ya acilde yaptırdım
13. Gün ama bi çelişki var 10. Gün yaptığım testte ikinci çizgi çıkmamıştı bugün 13. Gün ve tekrar test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı bende hevesle acile koştum sonu buruk oldu biraz beklicem batı artıkİğnenin üzerinden kaç gün geçti tam olarak
Var cnm kan testi yaptır yine de kesinleşsinArkadaslar bana acil yardim edin bat geceli 2 gun oldu ovulasyon testiyle yaptm 2 cizgi ckti hemen esim gitti gebelik testi aldi sonuc bu hamilelik var mi lutfen var diyin 1.5 sene oldu
Var cnm kan testi yaptır yine de kesinleşsin
İnsan inanamıyo şoka giriyo :)Gercekten mi suan bunu duymaya o kdr ihtiyacm vardi ki hemen yarn gdcem kan testi icin
İnsan inanamıyo şoka giriyo :)
30 dan sonra vucut tembelleşiyor maalesef canım eskiden analarımız erken yaşta evlendikleri için pat pat çoçukları doğmuş her kaza sonrasında tek kurşunla, biz o kadar planlı programlı yaptığımız halde tutturamıyoruz artık :)Benim de 32 tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?