- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Tamam canım hayırlısı inşallah:)Evet canım gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi
İnşallah hamilesindir cnmInanmiyorum hala ztn kan tahlili yaptrcam yarn carsambaya kdr kesin adet olurum gibi geliyor
Tamam canım ekliyorum :)Benide yazın benide bat 10 kasım
çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmişti test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.23 çıktı yükselir mi dersiniz
10 kasım batTamam canım ekliyorum :)
Aa değişik bi durummuş canım bat ne zaman peki erken yaptıysan artma durumu var tabiki :)
İnşallah hamilesindir cnm
Evet canım biraz karışık olmuş ne desem bilemedim13. Gün ama bi çelişki var 10. Gün yaptığım testte ikinci çizgi çıkmamıştı bugün 13. Gün ve tekrar test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı bende hevesle acile koştum sonu buruk oldu biraz beklicem batı artık
Bakalım inşallah olur tatlım30 dan sonra vucut tembelleşiyor maalesef canım eskiden analarımız erken yaşta evlendikleri için pat pat çoçukları doğmuş her kaza sonrasında tek kurşunla, biz o kadar planlı programlı yaptığımız halde tutturamıyoruz artık :)
Teste bakılırsa var canım inşallah da vardır:)13. Gün ama bi çelişki var 10. Gün yaptığım testte ikinci çizgi çıkmamıştı bugün 13. Gün ve tekrar test yaptım ikinci çizgi böyle çıktı bende hevesle acile koştum sonu buruk oldu biraz beklicem batı artık
Hoşgeldin aramıza canım:) İnşallah sanada nasip olur yeniyıla bebişinle girmek :)Kızlar benide yazın bat 20 kasım yaşım 32 ve bende yeni yıla bebişimle girmek istiyorum hayırlısı
Bariz var canım hayırlı ugurlu olsun inşallah:)Arkadaslar bana acil yardim edin bat geceli 2 gun oldu ovulasyon testiyle yaptm 2 cizgi ckti hemen esim gitti gebelik testi aldi sonuc bu hamilelik var mi lutfen var diyin 1.5 sene oldu
Hemen koyverme canım bi iki gun sonra testi tekrarla, benim anlamadığım ilk kanda sonra idrarda cıkar, sende ilk idrarda cıkmış inşallah kandada cıkar bi kaç güne :)10 kasım batmoralim çok bozuldu bu ay o kadar dikkat bile ettim bilmiyorum nasipte yok bu ay sanırım
Kafaya takmamak elde değilki canımBakalım inşallah olur tatlım
Aynene öyle onlar zamanında pat pat doğurmuşlar biz cok kafaya takiyoruz
Selam canım :)Selam hanımlarReglime 2 gün var . Üstteki kullanılmamış test . Alttaki de çay çorba vs içtikten sonra dayanamayıp yaptığım testim . Sizce ??????
Bariz var canım hayırlı ugurlu olsun inşallah:)
Olsun canım Allahtan umut kesilmez bekle bakalım:)Benim de 10 Kasım da adet belirtileri başladı bile
Olumlu düşün sürekli canım olumsuza şartlama kendini :)Sagolun doktora gidicem bugun yarin alirim sonuclari cok heyecanliyim. Korkuyorumda adet olurum diye tuaf bi duygu
Olumlu düşün sürekli canım olumsuza şartlama kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?