Gebeliğe Hazırlık Yeni Yıla Bebeğiyle Girmek İsteyenler Buyrun Buraya ! :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide yazın benide bat 10 kasım

çatlatma iğnesi olmuştum etkisi geçmişti test yaptım pozitif çıktı kan verdim 2.23 çıktı yükselir mi dersiniz
Tamam canım ekliyorum :)
Aa değişik bi durummuş canım, erken gibi biraz artma durumu var tabiki :)

Tamam canım ekliyorum :)
Aa değişik bi durummuş canım bat ne zaman peki erken yaptıysan artma durumu var tabiki :)
10 kasım bat moralim çok bozuldu bu ay o kadar dikkat bile ettim bilmiyorum nasipte yok bu ay sanırım

Evet canım biraz karışık olmuş ne desem bilemedim

Selam hanımlar Reglime 2 gün var . Üstteki kullanılmamış test . Alttaki de çay çorba vs içtikten sonra dayanamayıp yaptığım testim . Sizce ??????

Eklentiler

• 869335DA-110F-4D92-8410-E98FC5287695.jpeg
    50,5 KB · Görüntüleme: 99
Bakalım inşallah olur tatlım
Aynene öyle onlar zamanında pat pat doğurmuşlar biz cok kafaya takiyoruz

Teste bakılırsa var canım inşallah da vardır:)

Arkadaslar bana acil yardim edin bat geceli 2 gun oldu ovulasyon testiyle yaptm 2 cizgi ckti hemen esim gitti gebelik testi aldi sonuc bu hamilelik var mi lutfen var diyin 1.5 sene oldu
Bariz var canım hayırlı ugurlu olsun inşallah:)

10 kasım bat moralim çok bozuldu bu ay o kadar dikkat bile ettim bilmiyorum nasipte yok bu ay sanırım
Hemen koyverme canım bi iki gun sonra testi tekrarla, benim anlamadığım ilk kanda sonra idrarda cıkar, sende ilk idrarda cıkmış inşallah kandada cıkar bi kaç güne :)

Slm kızlar. Benide ekleyin listeye bende Yen'i yıla bebişle girmek istiyorum. 17 ay oldu isteyeli.3 kimyasal gebelik geçirdim liste işine girmiyodum epeydir ama başlığı görünce heycanlandım. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin.Hadi hayırlısı bakalım. Bat 13 kasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…