Gebeliğe Hazırlık Haydi kızlar ! Şimdi Çoçuklarımıza Kardeş Zamanı :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım
Sağlık ocağına gittim sabah 10 gün geçmeden kan testi yapmıyorlarmış . Pazartesi gideceğim tekrar
Önceki gebeliğimde boş gebelik olmuştu kalp atışını duyana kadar kendimi kaptırmak istemiyorum Allah tan hayırlısını istiyorum isteyen herkese nasip etsin mevlam
Hayırlı uğurlu olsun canım:KK66:
Yalnız kızlar saglık ocagında kan vermek için adet gunumden emin değilim ama gecti baya diyin yoksa bakmıyorlar 10 gunden önce:)

Kızlar ya benim çok sancı var karnımda belime de vuruyor. Hiç bi iş yapamıyorum. Allahtan lekelenne yok ama yine de korkuyorum bi düşük yapmaktan:KK61:

Kızlar ya benim çok sancı var karnımda belime de vuruyor. Hiç bi iş yapamıyorum. Allahtan lekelenne yok ama yine de korkuyorum bi düşük yapmaktan:KK61:
Normal bi durum canım. Progestan verdiyse doktor onu iç. Ayaklarını uzat dinlen ilk aylar cok riskli ne işi ya salla gitsin

Slm kızlar. Spora başlamıştım . Dün çıkıştı üşütmüşüm herhalde. Midem çok kötü, demin tavuk yapayım dedim kokusundan içim dışıma çıktı. Ne iyi gelir ki üşütmeye? Konuyla alakası yok gerçi ama

Gebeliktede sanci oluyor canim.Kendini cok dinleme ne guzel zamanlar zehir etme.Bu riskler 9 ay boyunca var inan.
Kromozomsal bi sorun varsa kipirdamasanda düşer,bi sikinti yoksa da istersen tepine tepine koş hicbisy olmaz.
Allah'a emanetsiniz♡

Benim bat bugün bakalım şimdilik gelen giden yok ama hafif kasıklarda ağrı oluyor 2 gündür hafif göğüslerde hassasiyetde başladı akşama olmazsam test alıp yapıcam

X