- Konu Sahibi Esra_Babies
ben regl oldum bu ay çok umutlanmıştım regl bitsin soğan kürüne başlıcam bu ayda böyle deneyeceğim önceki ay enfeksiyon vardı cipro kullandım bitti ovülasyon oldu ama olmadıHamile olan yok, yazan yok. Ortalık sessiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben regl oldum bu ay çok umutlanmıştım regl bitsin soğan kürüne başlıcam bu ayda böyle deneyeceğim önceki ay enfeksiyon vardı cipro kullandım bitti ovülasyon oldu ama olmadıHamile olan yok, yazan yok. Ortalık sessiz
Valla bende ümitlenmiştim ister istemez. Ama olmadı. Soğan kürünü geçen ay yaptım üç gün. Midemi ağrıttı bıraktım. Zaten adetim de çok tuhaf oldu anlamadımben regl oldum bu ay çok umutlanmıştım regl bitsin soğan kürüne başlıcam bu ayda böyle deneyeceğim önceki ay enfeksiyon vardı cipro kullandım bitti ovülasyon oldu ama olmadı
Kızlar benim de 1 gün geçti adetim bu sabah test yaptım ve sonuuuç POZİTİF 2018e hamiş girebilecemmm
süper rabbim tamamına erdirsin inşallah
Merhbaa varmi bir gelisme benimde bata suan 7 gun var ve akinti kasik agrisi daha dogrusu rahim agrisi gibi agrim var merak ediyorum .benim bata 7 gün var kasıklarım çok ağrıyor neden oldu anlamıyorum varmı sizde böyle bişey
Valla arkanızdan çok ağladım geri dönün diye ama hepiniz başka topiklere dağıldınızHamile olan yok, yazan yok. Ortalık sessiz
Maalesef yok kuzum, önümüzdeki maçlara bakcaz artık :)))Tan_Eliz senden haber bekliyoruz artık
Valla arkanızdan çok ağladım geri dönün diye ama hepiniz başka topiklere dağıldınız
Maalesef yok kuzum, önümüzdeki maçlara bakcaz artık :)))
Olsun canım sorun değil bende başka sayfalara yöneldim :) süreç değiştikçe ilgi alanlarıda değişiyor:)valla ben pek dağılmadım da yazan yok hakkaten. Herkes bunalımda mı yoksam :) Hakkında hayırlısı canım
bugün bat günü karnım şiddetli ağrıyo sanırım kırmızıalr gelcekMerhbaa varmi bir gelisme benimde bata suan 7 gun var ve akinti kasik agrisi daha dogrusu rahim agrisi gibi agrim var merak ediyorum .
Amin inş canımMaşallah subanallah rabbim tamamına erdirsin bizlerede nasip etsin inşallah
süper rabbim tamamına erdirsin inşallah
Geldimi cnmbugün bat günü karnım şiddetli ağrıyo sanırım kırmızıalr gelcek
yok gelmedi hala sancım var ama tedirgin tedirgin bekliyorum eşime söz verdim 2 gün geçmeden yapmıcam diye yarın sabaha kadar gelmezse yapıcam nasipseGeldimi cnm
Insaallah gelmez cnm yayok gelmedi hala sancım var ama tedirgin tedirgin bekliyorum eşime söz verdim 2 gün geçmeden yapmıcam diye yarın sabaha kadar gelmezse yapıcam nasipse
inşallah canım gelsin dolsun kucaklarımızInsaallah gelmez cnm ya
benimde 5 gunum var bata neden bilmiyorum hala akintim devam ediyor goguslerimin ucuna dokunamiyorm sizliyo ve rahim ve kasik genel olarak agri var keske mucizem bu ay gelse
Ah amin insaallah cnm bugun kasik agrim artti son 3 guninşallah canım gelsin dolsun kucaklarımız
Sağlık olsun canım inşallah bi dahaki ay hepimize uğurlu gelir :)