- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Hoşgeldin canım aramıza :)Meraba bende yeni katıldım aranıza bende yeni yıla hamiş girmek istiyorum
Hb canım batım bugünde ve bu ayda olmadı :/Hoşgeldin canım aramıza :)
Bat ın ne canım :)
Olsun canım, İnşallah bu ay olur Allah’ın izniyleHb canım batım bugünde ve bu ayda olmadı :/
An inşaallah canım dr gittim biraz enfeksiyon var dedi bu ay sogan kürüne başladım inşaallah içimden bi his bu ay olucak diyor rabbim biilir amaOlsun canım, İnşallah bu ay olur Allah’ın izniyle
Bende bu ay çok hırslıyım çünkü bu ay olmazsa direk temmuza ertelicem çalışıyorum çünkü doğum izni durumları planlarından dolayı. O yüzden doktoruma yüklencem ne veriyorsa versin bian önce hamile kalmak için.An inşaallah canım dr gittim biraz enfeksiyon var dedi bu ay sogan kürüne başladım inşaallah içimden bi his bu ay olucak diyor rabbim biilir ama
Ekliyorum canım Hoşgeldin hayaletler sayfasınaBendee varımmmm bat 30 kasım :)
Kızma patron geldikEkliyorum canım Hoşgeldin hayaletler sayfasınasayfaya gelen adını yazdıran bi daha uğramıyor enteresan
Ay kız deme öyle , sayfa banmı yedi dışarıyamı kapandı ne oldu acaba diyorum iki gündürKızma patron geldikİyi akşamlar herkese.
Aynen nerde çokluk orda b..k demişler dediğin gibi birbirimizi tanıyan uyum sağlayanlar arkadaşlık kuranlarla devam edersek daha iyi olurBatı gelenler durum bildirsin çıkmak isteyenler bildirmeyenler çıkar daha güzel arkadaşlıklar yaparız böylece diye düşünüyorum
Senin bata az kalmış var mı hiç belirtiBatı gelenler durum bildirsin çıkmak isteyenler bildirmeyenler çıkar daha güzel arkadaşlıklar yaparız böylece diye düşünüyorum
Mrh canım. İnşallah bu ay bebişin olur :)Kizlar merhabalarr. 27 aylık evliyim. Yaklasık 1 bucuk yildir bebek istiyoruz. 2 kasımda igne vuruldum. Aslinda Bat 19kasım. Ama igneye gore bakarsak 16-17 kasım. Hepimiz hayirli haberler alirız inşaallah
Cnm ben aştım artık belirti falan dikkat etmiyorum hiç 1 buçuk yıl oldu.zaten okdr erken belirtiyede pek inanmıyorum. Bekliyoruz bakalımSenin bata az kalmış var mı hiç belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?